Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinAy çok teşekkür ederim Allah hepinize bu duyguyu tattırmak nasip etsin hala elim ayağım titriyorrr
inşallallh hayırlısıylaaaYakınlaştırınca bende görür gibi oldum..ayyy hadi insallah ya ☺
yarın sabah ilk idrarla tekrar et testi bat ne zamandı varsa şuan erkendir o yüzden böyle silik çıkmıştır buna benzer bir sürü hamiş örnekler gördük buradaay inşallahhh yaa vallahi kocama gösteriyotum yok sana öyle geliyor dedi bende artık hayal falan görüyorum sanıyorum gercekten
Tes almaya gidiyorumm kalbimmm cikacakİnşallah çift çizgiyi görürsün canım bize de haber ver test yapar yapmaz
8 nisan bat 4 gün var daha ilk idrarımla yaptım bunuda ama inşallah vardıryarın sabah ilk idrarla tekrar et testi bat ne zamandı varsa şuan erkendir o yüzden böyle silik çıkmıştır buna benzer bir sürü hamiş örnekler gördük burada
çok güzel bir değer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimEvettebrikler.
gün gün koyulaşır o pozitif düşün hep8 nisan bat 4 gün var daha ilk idrarımla yaptım bunuda ama inşallah vardır
inşaallah yaaaa vllahı çok isterimmmgün gün koyulaşır o pozitif düşün hepstres yapma
İnşallah canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinEvet öyle yapacağım. Zaten planlıyordum o yüzden değerlerimden düşük olanlar için takviye falan aldım yükselttim folik asit d vitamini falan kullanıyordum sağlık ocağındaki doktorum sağ olsun ilgilendi baya benimle. Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir süreç geçiririm, herkesin hamileliği öyle geçer
Hayırlı olsun canımmKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
Yaa çok heyecanlı sakin ol canım benim inşallah güzel haber verirsinTes almaya gidiyorumm kalbimmm cikacak
Biri erken biri normal Test aldım bekliyorum içimden gelmiyor yapmak yarın sabah olmazsam yaparımKız varmı bir gelişme ne durumdasın
Umarım olmazsın yaa çok heycanliBiri erken biri normal Test aldım bekliyorum içimden gelmiyor yapmak yarın sabah olmazsam yaparım
El sallıyor seninkiKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
Bakalim beklicezUmarım olmazsın yaa çok heycanliher an olabilirim gibi bende öyle hissediyorum
Hayırlı olsuuunKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
18 ay oldu canım sebepsiz mi diyorlarKızlar yaa benim 2020 ağustosta düşük oldu.. sonra denemeye devam ettik. 17 aydır denemeye devam. süreci böyle uzun olan ve bir sebebe bağlanamayan var mı? bazen çok yoruluyorum çabalamaktan
Haber et banaBakalim beklicez
Yazarım kuzum burayaHaber et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?