Erken gebelik testinde 10. Günden itibaren sonuç veriyor canımAz once okudum da en az iki haftalik surec var deniyor.adetimin gecmesini beklemek daha mantikli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testinde 10. Günden itibaren sonuç veriyor canımAz once okudum da en az iki haftalik surec var deniyor.adetimin gecmesini beklemek daha mantikli
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü canımEki Görüntüle 3040816 Kızlar bir çizgi var gibi ama çatlatma iğnesinin etkisi diye sevinemiyorum bilemedim
25 martta vuruldum vurulduğum günüde sayarsam 11. GünÇatlatma iğnesinin kaçıncı günü canım
Yarın sabah bi tekrarla canım eğer koyulaşırsa İğnenin etkisi değildir. İnşallah hamişsindir25 martta vuruldum vurulduğum günüde sayarsam 11. Gün
Teşekkür ederim canım amin inşallahAyy bu mesajın üzerine hiç bekleyemem galiba seninde hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah
İnşallah canımYarın sabah bi tekrarla canım eğer koyulaşırsa İğnenin etkisi değildir. İnşallah hamişsindir
Ay hadi inşallahhh hamişsindirrEki Görüntüle 3040816 Kızlar bir çizgi var gibi ama çatlatma iğnesinin etkisi diye sevinemiyorum bilemedim
İnsallahAy hadi inşallahhh hamişsindirr
Hadi hayırlısı olsun inşallahBen de doktora gittim kızlar bugün. Haftaya perşembe çatlatma iğnesi olacağım
Bendensin benimde 8. Gün adet gecikmesi beklicem umutsuzluk oluyor bi’deÇıkmaazz denendi
Erken yumurtlama olabilir kuzum uzerine gormste olabilirsin gecen ay gec yumurtlama olupValla dayanamadım erkende olsa yaptım ama baya koyu renk çıktı yanına hangi test olduğunu ekledim ikiz değildir diye düşünüyorum ya geçen ay adetimdede bir anormallik vardı zaten belki üstüne olsuysa diye düşünüyorum
Evet canim henuz catlamamis siliklesmesi lazim t cizgisinin. Havuc tuketebilirsin 1 veya 2 tane catlamaya yardimci olurmus. Bugunude degerlendir yarinidaEki Görüntüle 3040869 Kızlar bugünkü de 4 yazan çatlamamış sanırım dimi? Hepsi bu şekilde daha azalasıya kadar yapmam mı lazım
Normal gebelik testinde cikmiyor mus ben normal yaptim daErken gebelik testinde 10. Günden itibaren sonuç veriyor canım
Yarın sabah yaparım sürekli su içiyorum doğru cikmaz (ajdkfkfkfkfk bunuda diyen ben )Şu erken olanı bi yapıversen de bizim de merakımız azalsa
Hayırlısı olsun kuzum belki stres yapıyorsunuzdur yumurtlama dönemievet canım. eşim de ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık, hsg çekildim. herşeyimiz tam teşekküllü bakıldı. hala bir sebep yok. bu arada defalarca klomen, femara kullandım, 1 aşılama oldum. olmayınca olmuyor işte ...
Ayrı alınıyor canım soyluyorsun onu veriyorlarMerhaba kızlar. Bende bugün test alcam galiba bekleyemiyorum artık ama ben şimdiye kadar hep gebelik testi diyordum eczanede. Erken gebelik testi denilen şey ayrı mı
Kaç gün geçti iğnenin uzerindenEki Görüntüle 3040816 Kızlar bir çizgi var gibi ama çatlatma iğnesinin etkisi diye sevinemiyorum bilemedim
4.ncusu 3ncuye göre bana biraz silik geldi çatlama olmuş geldi bence bugunude değerlendirinEki Görüntüle 3040869 Kızlar bugünkü de 4 yazan çatlamamış sanırım dimi? Hepsi bu şekilde daha azalasıya kadar yapmam mı lazım