Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdır teşekkür ederim canımDaha olmamış canım yapmaya devam et
Benim geçen hafta bakıldı alttan ama herhangi bir şey görürse mr çekiliyorkızlar merhaba. Doktora gittim hamilelik planladığımız için sağlıklı görünüyorsun sıkıntı yok dedi. eger bu ay olmazsa regl olursan gel rahim duvarına bakalım kalınlık var mı yok mu diye. buna bakmak için alttan mı muayene ediliyor acaba biliyor musunuz
Hadi ya bi test yap bakalım yarın sabahKızlar benim bu ay yumurtlama erken olmuştu sanırım adet de erken gelecek adet belirtilerim başladı göğüs ağrısı kasık ağrısı ve iştah açılması benim adetten 1 buçuk hafta önce başlar belirtilerim bir an önce olsa da tedaviye başlasam
Yarın yumurtlamanın 6. Günü daha canım testte çıkacağını sanmıyorum perşembe günü yaparım ama büyük ihtimalle 1 hafta sonra adet olurum her ay böyle bi 10 gün önceden belirtiler başlıyor alıştım artık 3 yıldırHadi ya bi test yap bakalım yarın sabah
Canım benim öncelikler tebrik ederim önce bebişin sağlığı ben cesaret edemedim artık belli olmaz diyeBata 2 gün var benimde birgafta oldu gebe olfugumu öğrendiğini tiroid ilacı içiyorum ve basım vs dönüyor tutamiyorum oruç ama içim aynı rahat değil
aynen var canım hayırlı olsunKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
Hayırlı olsunKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
Evet canım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
İnşallah çift çizgiyi görürsün canım bize de haber ver test yapar yapmazKizlar hayirli ramazanlar diliyorum yogunluktan yazamiyorum ama okumaya calisiyorum hamile olan arkadaslara cok sevindim rabbim olmayanlara da tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin.Benim.de yarin bat.Ama yumurtamadan 14 gun sonra adet olacagini dusunursek 6 nisani baz alicam.bugun test yapmayi dusunuyorum cok suphe ettigim anlar oldu bir taraftan da adet olacak gibi ates basmalar usumeler dun ziril ziril agladim oruc da tutuyorum bugun yapayim da ona gore tutabilecek miyim bakicam.kasik agrilarim da bazen cok hissettiriyor hakkimizda hayirlisi.
evet canım var gibi bende yakınlaştırıp gördüm hadi inşallahmerhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
hayırlı olsun canımKızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii
ay inşallahhh yaa vallahi kocama gösteriyotum yok sana öyle geliyor dedi bende artık hayal falan görüyorum sanıyorum gercektenevet canım var gibi bende yakınlaştırıp gördüm hadi inşallah
Yakınlaştırınca bende görür gibi oldum..ayyy hadi insallah ya ☺merhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
Evet tebrikler.Kızlar HCG :111,95 çıktııı var demek mi bu yaniii