• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay inşallahhh yaa vallahi kocama gösteriyotum yok sana öyle geliyor dedi bende artık hayal falan görüyorum sanıyorum gercekten
yarın sabah ilk idrarla tekrar et testi bat ne zamandı varsa şuan erkendir o yüzden böyle silik çıkmıştır buna benzer bir sürü hamiş örnekler gördük burada 😍😍😍

Evet öyle yapacağım. Zaten planlıyordum o yüzden değerlerimden düşük olanlar için takviye falan aldım yükselttim folik asit d vitamini falan kullanıyordum sağlık ocağındaki doktorum sağ olsun ilgilendi baya benimle. Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir süreç geçiririm, herkesin hamileliği öyle geçer😊
İnşallah canım Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 darısı tüm isteyenlere 🤗

Kızlar yaa benim 2020 ağustosta düşük oldu.. sonra denemeye devam ettik. 17 aydır denemeye devam. süreci böyle uzun olan ve bir sebebe bağlanamayan var mı? bazen çok yoruluyorum çabalamaktan :(

Kızlar yaa benim 2020 ağustosta düşük oldu.. sonra denemeye devam ettik. 17 aydır denemeye devam. süreci böyle uzun olan ve bir sebebe bağlanamayan var mı? bazen çok yoruluyorum çabalamaktan :KK43:
18 ay oldu canım sebepsiz mi diyorlar

Back