- 14 Mart 2022
- 364
- 317
- 33
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canımTes almaya gidiyorumm kalbimmm cikacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canımTes almaya gidiyorumm kalbimmm cikacak
Tamam tatlımYazarım kuzum buraya
Şu erken olanı bi yapıversen de bizim de merakımız azalsaBiri erken biri normal Test aldım bekliyorum içimden gelmiyor yapmak yarın sabah olmazsam yaparım
evet canım. eşim de ben de tüm tahlillerimizi yaptırdık, hsg çekildim. herşeyimiz tam teşekküllü bakıldı. hala bir sebep yok. bu arada defalarca klomen, femara kullandım, 1 aşılama oldum. olmayınca olmuyor işte ...18 ay oldu canım sebepsiz mi diyorlar
Kesinlikle erken olani col daha mantikli ben silikte olsa cikar umidiyle aldim yok cikmadiŞu erken olanı bi yapıversen de bizim de merakımız azalsa
Kizlar bata 1 2 gun var ben normal.test aldim cikmadi ve adet oncesi kuru olururum ama beyaz akintim da var.Yolda yururken kasiklarima agri sizi giriyor keske erken olandan alsaydim.ya da bir kac gun daha bekleseydim yine husran
Erken de daha çabuk belli oluyor canım sağlık olsun yarın yine denersinKesinlikle erken olani col daha mantikli ben silikte olsa cikar umidiyle aldim yok cikmadi
Simdi iyice 6 nisani gecireyim ondan sonra yapicam.cikmazsa da hayirlisi insallah hayirli zamanda gelsinErken de daha çabuk belli oluyor canım sağlık olsun yarın yine denersin
Evet adetten bir hafta öncesine kadar cikartiyor varsa ondan biraz daha pahali oluyor sadece.Bat ne zaman bekleyin bence biraz daha sabir insallah varsa cikacakMerhaba kızlar. Bende bugün test alcam galiba bekleyemiyorum artık ama ben şimdiye kadar hep gebelik testi diyordum eczanede. Erken gebelik testi denilen şey ayrı mı
8 nisandaEvet adetten bir hafta öncesine kadar cikartiyor varsa ondan biraz daha pahali oluyor sadece.Bat ne zaman bekleyin bence biraz daha sabir insallah varsa cikacak
O zaman ya erken gebelik.testi alin ya da bekleyin derim8 nisanda
Tamam teşekkür ederimO zaman ya erken gebelik.testi alin ya da bekleyin derim
O belli olmuyor erken döllenme olduysa normal testte de çıkar benim bat 10 nisandı ama şuan durum pozitiff inşallah sende güzel haber alırsınn8 nisanda
Hayırlısı olsun inşallah canım benimSimdi iyice 6 nisani gecireyim ondan sonra yapicam.cikmazsa da hayirlisi insallah hayirli zamanda gelsin
Sagolasin canim insallahHayırlısı olsun inşallah canım benim
Ayy bu mesajın üzerine hiç bekleyemem galiba seninde hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallahO belli olmuyor erken döllenme olduysa normal testte de çıkar benim bat 10 nisandı ama şuan durum pozitiff inşallah sende güzel haber alırsınn
Az once okudum da en az iki haftalik surec var deniyor.adetimin gecmesini beklemek daha mantikliBir sey sorabilir miyim.Benim 23.mart.yumurtlama gunumdu sayiyorum daha 12.gundeyim hemen cikar mi ki normal testte