Aile hekimimiz adet 2 gün gecikince gel der hep doğru sonuç için...yumurtlamanın uzerinden 6 gün geçmiş henüz rahme bile düşmemiş olabilir en azından bı 10 günü tamamlasan daha iyi olurHer ay şüpheliydim bu ay değilim ama denemek istiyorum sonra üzülmemek için bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tabi ki de inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızDua edin lütfen
İnşallah canım benim güzel haberlerle gelAy dualarınızı bekliyorum inşallah güzel sonuç çıkarrr
Ya denesem içim rahatlayacak aslında rahme dusmediyse orucuma devam ederim zatenAile hekimimiz adet 2 gün gecikince gel der hep doğru sonuç için...yumurtlamanın uzerinden 6 gün geçmiş henüz rahme bile düşmemiş olabilir en azından bı 10 günü tamamlasan daha iyi olur
Eşim hazırlanıyor şimdi inşallah bı kaç saate sonuçtan bilgilendiririm siziTabi ki de inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Ayy çok heyecanlıııEşim hazırlanıyor şimdi inşallah bı kaç saate sonuçtan bilgilendiririm sizi
Şuan bı sıkıntı yaratmaz orucun kandada çıkmaz bı 10 günü tamamla 11.nci gün test yaptırırsınYa denesem içim rahatlayacak aslında rahme dusmediyse orucuma devam ederim zaten
Hayırlısı olsun ama her seferinde heyecanlanıyorum ah bı gelselerdi hepimizin kiAyy çok heyecanlııı
Çıkmaazz denendi6. Günü canım çıkmaz mı
Hayırlısı olsun ama her seferinde heyecanlanıyorum ah bı gelselerdi hepimizin kiAyy çok heyecanlııı
Sonra hamile olduğunuzu mu öğrendinizÇıkmaazz denendi
Bı eşimle konuşayım o zaman bekleyelim derse bekleyelimŞuan bı sıkıntı yaratmaz orucun kandada çıkmaz bı 10 günü tamamla 11.nci gün test yaptırırsın
Çok bekletmezler inşallahhHayırlısı olsun ama her seferinde heyecanlanıyorum ah bı gelselerdi hepimizin ki
Evett 11. Gün çıktı 8.2 10. Gün 1.98Sonra hamile olduğunuzu mu öğrendiniz
Çıkmayacak bu sefer üzülüp gelecek olanida engellersin için rahat değilse 4 5 gün tutma test yaparsın en kotu sonra kaza yaparsınBı eşimle konuşayım o zaman bekleyelim derse bekleyelim
AA hamissin canım tebrik ederim 6. Gün değerin kaç çıkmıştıÇıkmaazz denendi
Bu arada 8. Gün yaptım çıkmamıştı 6 da da negatifEvett 11. Gün çıktı 8.2 10. Gün 1.98
Tamam kuzum o zaman eşim nasıl istersen dedi ben belki biraz göz kırpar demiştimÇıkmayacak bu sefer üzülüp gelecek olanida engellersin için rahat değilse 4 5 gün tutma sonra kaza yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?