Bizide haberdar etDün bugün sanırım çok küçük miniğimYarın kan vericem heyecanla
Maşallah bereketli bir ay oldu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDün bugün sanırım çok küçük miniğimYarın kan vericem heyecanla
Anladım canım biz vaz geçtikBu arada 8. Gün yaptım çıkmamıştı 6 da da negatif
Kuzum sen hamissin niye tutuyorsun doktor izin verirse tut yapma böyle seylerKızlar ben de oruç tutuyorum şuanda sıkıntı yaşayan var mı ben de aşırı halsizlik be susuzluk oluyor
Doktora cuma gitmeyi düşünüyorum o zaman sorucamKuzum sen hamissin niye tutuyorsun doktor izin verirse tut yapma böyle seyler
Şimdi tutma kuzum besle bebeğini cumaya çok var bide gebeliğin ilk 3 ayı çok önemliDoktora cuma gitmeyi düşünüyorum o zaman sorucam
Tamamdır canım eşimde öyle diyor bir kanla netleştireyim de inşallahŞimdi tutma kuzum besle bebeğini cumaya çok var bide gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli
Aman deyim ilk 3 ay önemli beyin ve vücut yapısı için beslenmene dikkat et mide bulantin yoksa yemeye çalış güzelceTamamdır canım eşimde öyle diyor bir kanla netleştireyim de inşallah
Catlamadan dolayı olabiliyor kuzum endişe edicek bı durum yokmerhaba kızlar. benim bat 11 nisan.. ovülasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim 27-28 inde çatlama oldu. 30 unda ilişki sonrası pembemsi kahvemsi tonlarda lekelenme oldu bir kaç saat sürdü. ve o günden beri belim çok ağrıyor. ilişki sırasında zorlanma vs olmadı. ertesi gün doktora gittim vajinal muayenede hiç bir sıkıntı görünmüyor dedi ama benim içimde bir huzursuzluk oluştu. böyle bir durum yaşayan var mı?
Amin inşallah canımay hayırlısı olsun hakkımızda sendende güzel haber bekliyorummm
Amin canım darısı bekleyenlere inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ilk defa böyle bir şey yaşayınca endişelendim biraz.. hayırlısı artıkCatlamadan dolayı olabiliyor kuzum endişe edicek bı durum yok
Kız varmı bir gelişme ne durumdasınCatlamadan dolayı olabiliyor kuzum endişe edicek bı durum yok
Daha olmamış canım yapmaya devam etgünaydın kızlar bu ay ovülosyon testine başladım ama pek anlamıyorum pik olmuşmudur yorumlarmısınız
Bata 2 gün var benimde birgafta oldu gebe olfugumu öğrendiğini tiroid ilacı içiyorum ve basım vs dönüyor tutamiyorum oruç ama içim aynı rahat değilKızlar daha bata 8 gün var ama ben bugün kan vercem çünkü oruç tuttuğumda acaba bebek var mı acaba zararı olur mu diye düşünmekten 2 gündür vesvese ile oruç tutuyorum dua edin hamissin desinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?