ay hayırlısı olsun hakkımızda sendende güzel haber bekliyorummmGünaydın, benim bat 1 nisandı aynı gün öğlen test yaptım bu marka, bundan daha koyu çıktı hatta testim. Bugün doktora gidicem bende. Seninle aynı şeyi düşünmüşüz ya ikiz ya üstüne görmehayırlı olsun inşallah
Bu roll ‘un testleri çok iyi bnde ilk gebeliğimi öyle öğrenmiştim.. hmen belli ediyor ; test için herkese tawsiye ederimValla dayanamadım erkende olsa yaptım ama baya koyu renk çıktıyanına hangi test olduğunu ekledim ikiz değildir diye düşünüyorum ya geçen ay adetimdede bir anormallik vardı zaten belki üstüne olsuysa diye düşünüyorum
Ay yapalım valla inşallah güzel sonuçlar alırızBenimde 2 gun kalmia oluyo hadi 10unda beraber yapalim heycani daha fazla olsun
Aa aynı ben valla benimde 6 tane erken gebelik testi 6 tane kaset test varÇıkar mı ki 6 güne ? Evde 8 tane gebelik testi var. productor ve comfort
Sağlık ocakları sabah 10 a kadar alıyor ama sonuç ertesi gün çıkıyor canım hastanede 3-4 saatte çıkıyorYazarım tabi sizce sabah mı vermeliyim kan yoksa günün her saati de alır mı sağlık ocakları bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum ilk defa oluyor çünkü bu
Yumurtlamanın kaçıncı günü canımKızlar daha bata 8 gün var ama ben bugün kan vercem çünkü oruç tuttuğumda acaba bebek var mı acaba zararı olur mu diye düşünmekten 2 gündür vesvese ile oruç tutuyorum dua edin hamissin desinler
Çıkmayabilir canım ama yine de bi şansını dene6. Günü canım çıkmaz mı
Ay 1 üstü çıksa bile ben umutlanirim 0.8 çıkıyor hepÇıkmayabilir canım ama yine de bi şansını dene
Şimdi verdim öğleden sonra çıkar dediSağlık ocakları sabah 10 a kadar alıyor ama sonuç ertesi gün çıkıyor canım hastanede 3-4 saatte çıkıyor
Aa çok iyi bizm burda ertesi gün çıkıyorŞimdi verdim öğleden sonra çıkar dedi
O zaman bi dene canım benim de hep 0.01 falan çıkıyorAy 1 üstü çıksa bile ben umutlanirim 0.8 çıkıyor hep
Dua edin lütfenO zaman bi dene canım benim de hep 0.01 falan çıkıyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın, benim bat 1 nisandı aynı gün öğlen test yaptım bu marka, bundan daha koyu çıktı hatta testim. Bugün doktora gidicem bende. Seninle aynı şeyi düşünmüşüz ya ikiz ya üstüne görmehayırlı olsun inşallah
=BenKızlar daha bata 8 gün var ama ben bugün kan vercem çünkü oruç tuttuğumda acaba bebek var mı acaba zararı olur mu diye düşünmekten 2 gündür vesvese ile oruç tutuyorum dua edin hamissin desinler
Kanda çıkmayabilir çok erken gidiyorsun canım şüphen varsa tutma istersenKızlar daha bata 8 gün var ama ben bugün kan vercem çünkü oruç tuttuğumda acaba bebek var mı acaba zararı olur mu diye düşünmekten 2 gündür vesvese ile oruç tutuyorum dua edin hamissin desinler
Bende sırf onun için deneyeceğim bakalım hayırlısı olsun varsa da yoksada ama temkinli olmak istedim=Benaç kaldı mı acaba diyorum. Bi de bende insülin direnci yüksek şeker ilacı alıyorum. Tutunca huzursuzum tutmayınca huzursuzum
Her ay şüpheliydim bu ay değilim ama denemek istiyorum sonra üzülmemek için bakalım hayırlısı olsun inşallahKanda çıkmayabilir çok erken gidiyorsun canım şüphen varsa tutma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?