- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
- 53
İnşallah kuzum inşallah gebeliktirİnşallah değildir ya hiç doktora gitmek istemiyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum inşallah gebeliktirİnşallah değildir ya hiç doktora gitmek istemiyorum şuan
Merhaba ne zaman test yapmayı planliyorsun benimde bat aynı günMerhabalar benimde bat 10 ekleyebilir misiniz
Hayırlı olsun canım ; Allah kucağına almayı nasip etsinÇarşamba bat günüm salı falan veririm diye düşünüyorum net olsun diye cuma verdim negatifti kan testim çünkü ama belirtilerim olunca dayanamayıp bugün test yaptım evde
Varsa çıkar canımYumurtlamadan sonra 11 gün idrar da çıkar mı sence yoksa bekleyeyim mi ben bu ay 2 defa yumurtladim
Benim üç gebeliğimde böyle oldu çok şaşırdım kokusu yok ama böyle kremsi gibi çok katıEnfeksiyon olabilir canım sariysa bı doktora görunmeni tavsiye ederim
Prefertil diye bi test var ben de ondan almayı düşünüyorum üzerinde 6 gün öncesine kadar erken sonuç yazıyor ama bilemedim deneyen var mı kiÇıkar mı ki 6 güne ? Evde 8 tane gebelik testi var. productor ve comfort
Mühim olan yumurtlama sonrası geçen gün evet 40 günde 1 regl olan için olabilir ama 26 gün için imkansız. Merakımdan 2 ayda 1465367 test yaptım tecrübe ile sabit yumurtlamadan sonra 11. Gün çıkıyorPrefertil diye bi test var ben de ondan almayı düşünüyorum üzerinde 6 gün öncesine kadar erken sonuç yazıyor ama bilemedim deneyen var mı ki
Benimde benimdeeeMerhaba ne zaman test yapmayı planliyorsun benimde bat aynı gün
Bilmiyorum canım herkesin farklı oluyor ne çıktı sonucun belli miHayırlı olsun canım ; Allah kucağına almayı nasip etsin
Bende pazar (bu akşam) kan verdim.. ama bat cuma acaba benim de mi kan negatif çıkar ; sonradan netleşir
Valla dayanamadım erkende olsa yaptım ama baya koyu renk çıktı yanına hangi test olduğunu ekledim ikiz değildir diye düşünüyorum ya geçen ay adetimdede bir anormallik vardı zaten belki üstüne olsuysa diye düşünüyorumBat 10 Nisan mış çok erken görmüşsün hangi marka test ? Bir de ikiz olmasın
Yazarım tabi sizce sabah mı vermeliyim kan yoksa günün her saati de alır mı sağlık ocakları bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum ilk defa oluyor çünkü buAmiinn canım benim kan sonucunu alır almaz yaz
Yumurtlamanın 11. Günü benim regle denk geliyorMühim olan yumurtlama sonrası geçen gün evet 40 günde 1 regl olan için olabilir ama 26 gün için imkansız. Merakımdan 2 ayda 1465367 test yaptım tecrübe ile sabit yumurtlamadan sonra 11. Gün çıkıyor
Sağlık ocağı sadece sabah alıyor hadi bi koşıver. Çok koşma bebek sallanmasınYazarım tabi sizce sabah mı vermeliyim kan yoksa günün her saati de alır mı sağlık ocakları bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum ilk defa oluyor çünkü bu
Comfortta da yazıyor o ama güvenemedim benim regl 25 günde 1Prefertil diye bi test var ben de ondan almayı düşünüyorum üzerinde 6 gün öncesine kadar erken sonuç yazıyor ama bilemedim deneyen var mı ki
Ay tamam gidiyorum ben o zamanSağlık ocağı sadece sabah alıyor hadi bi koşıver. Çok koşma bebek sallanmasın
Yumurtlamadan14 gün sonra regl olmanız gerekiyor niye böyle ki bi terslik var benceYumurtlamanın 11. Günü benim regle denk geliyor
25 günde 1 regl oluyorum. Son muayeneye göre sağdan çift yumurtluyorum. Ama şaşmıyor 26. Gün kesin regl oluyorum.Yumurtlamadan14 gün sonra regl olmanız gerekiyor niye böyle ki bi terslik var bence
Günaydın, benim bat 1 nisandı aynı gün öğlen test yaptım bu marka, bundan daha koyu çıktı hatta testim. Bugün doktora gidicem bende. Seninle aynı şeyi düşünmüşüz ya ikiz ya üstüne görme hayırlı olsun inşallahValla dayanamadım erkende olsa yaptım ama baya koyu renk çıktı yanına hangi test olduğunu ekledim ikiz değildir diye düşünüyorum ya geçen ay adetimdede bir anormallik vardı zaten belki üstüne olsuysa diye düşünüyorum
Negatif cnm ; 2den küçük 25i yumurtlamamdı 2-3 gün sürmüştü sonra çatladım ondan mı diorum acabaBilmiyorum canım herkesin farklı oluyor ne çıktı sonucun belli mi