- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
11-12 nisan gibi gitmeyi düşünüyorum.Kese için önümüzdeki hafta değil obur hafta gidin
Cumaya falan tekrar bir kan testi yaptırırım. Sabaha göre biraz daha sakinledim zaten inandım yani hamileliğimeKan da gözükmüş zaten Allah’ın izniyle hamilesin canım önemli olan artık 2 Güne iki katı artışı takip etmen ilkten kimyasal mı normal mi kontrol amaçlı vs takibi için 2500 3500 olunca falan gözüküyor kese diye biliyorum
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah. Aile içerisinde çok yayılacak bu sebeple biraz çekiniyorum da açıkçası. Çok yeni bi durum çünkü. Kendim iyice sindirdiğimde onlarla da paylaşırım inşallah.Baya baya hamilesin tebrik ederim Boyle konusmalarinin asil sebebi kimyasal erken dusuk ihtimalleri sanirim hatta kimisi keseyi gorene kadar hamile saymiyo bile sacma sacma. Sevin ailene soylemek istiyosan soyle kesinlikle. Ben ilk hamile kaldigimda soylemedim dusuk yasadim ve kendi kendime atlatmaya calistim her halukarda keske soyleseydim diyorum iyi haber veya kotu haber sevdiklerinin destegiyle her sey daha iyi oluyo bence. Saglikla artsin insallah degerin kucagina alasin bebisini