- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.871
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #15.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nereler iyi yapıyor ben yeniyim deBu akşam iftar yemeği hazır cantık alacağım Bursada meşhur başka deyimle kıymalı pide bunu da artık her yer iyi yapmıyor Bursa'da sayılı var iyi yapan eşim gidip alacak ben neler yapacağım ;
Tarhana
Mevsim salata
Ayran
Dondurmalı irmik helvası
Ramazanda diyet miyet yalan iftarda abartmayacağım deyip iftar olunca ben
Benim semtimde yakın var bir tane ben hep oraya yaptırıyorum sana yakın yaptırdığım bir yer var Voyage Hair diye oraya yaptırabilirsin oradan da çok memnun kalmıştım 23 Nisan mahallesinde kalıyor yeri uzak kaldığı için şuan oraya yaptırmıyorum çok nezih bir salonMerhaba nereler iyi yapıyor ben yeniyim de
Teşekkürler içini sen mi goturuyorsun nasıl yapiliyorBenim semtimde yakın var bir tane ben hep oraya yaptırıyorum sana yakın yaptırdığım bir yer var Voyage Hair diye oraya yaptırabilirsin oradan da çok memnun kalmıştım 23 Nisan mahallesinde kalıyor yeri uzak kaldığı için şuan oraya yaptırmıyorum çok nezih bir salon
Ben cantik sormuştum bu arada karışıklık olmisBenim semtimde yakın var bir tane ben hep oraya yaptırıyorum sana yakın yaptırdığım bir yer var Voyage Hair diye oraya yaptırabilirsin oradan da çok memnun kalmıştım 23 Nisan mahallesinde kalıyor yeri uzak kaldığı için şuan oraya yaptırmıyorum çok nezih bir salon