- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.421
Yok kız TRT de Abdülhamid dizisi vardı orada bir kızın adı Ahsendi padişah Ahsen kızımız diyordu çok hoşumuza gitti isimHe Ahsen eroğludan alıntı mı Ahsen ismi de güzek adıyla yaşasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız TRT de Abdülhamid dizisi vardı orada bir kızın adı Ahsendi padişah Ahsen kızımız diyordu çok hoşumuza gitti isimHe Ahsen eroğludan alıntı mı Ahsen ismi de güzek adıyla yaşasın
Oyleymis ya teyzemler de sıcak diyor. Of hemde nasıl esmiyor hava cok fena bugünBurası da çok sıcak ama esinti olduğu için biraz daha ferah burası böyleyse Bursa nasıl sıcaktır dedim hep sabah bahçede kahvaltı yapmak için kızıma yelek giydirdim geldiğimizde hep giydirirdim çünkü sabah da sıcaktı çok şaşırdım
Cok şükür Rabbim bu kez saglikla kucagima almayi nasip etsin ins.. Önlem olarak yine ilaçlarımı devam ediyorum dinleniyorum zaten cok bulantilarim var istesem de bisey yapamıyorumİkinciye hamileymişsin çok sevindim rabbim sağsalim kucağınıza almaya nasip etsin bunda önlem alıyor musunuz ?
Bursayı andık hep eşimle burası böyleyse Bursa nasıldır kimbilir dedik ama burada esinti var o yüzden çekilmez gibi değil pazaryeri çok sıcaktı bugün pazara gittik kasabaya gidince tahinli dondurma yiyor musun Soydan BozacıdaOyleymis ya teyzemler de sıcak diyor. Of hemde nasıl esmiyor hava cok fena bugün
Bu gidişle öyle olacak gibi Wilma11 Çocuğunda aklı karışacak. Babası Derin diye seslenecek, annesi EceDerin Ece koy bence hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsin
Kan sulandırıcı iğne oluyor musunCok şükür Rabbim bu kez saglikla kucagima almayi nasip etsin ins.. Önlem olarak yine ilaçlarımı devam ediyorum dinleniyorum zaten cok bulantilarim var istesem de bisey yapamıyorum
Derin Ece desin adı ne sorarlarsa güzel isim adıyla yaşasın inşallah minnakiBu gidişle öyle olacak gibi Wilma11 Çocuğunda aklı karışacak. Babası Derin diye seslenecek, annesi Ece
Benim kızında 2 ismi var biri sana yazdığım diğeri de babannesinin ismi.Bu gidişle öyle olacak gibi Wilma11 Çocuğunda aklı karışacak. Babası Derin diye seslenecek, annesi Ece
Ah yemem mi mis gibi demi cok severim bozaya da bayılırım, bide helvası var meşhur sever misin biraz ağır oluyor ama güzel tadiBursayı andık hep eşimle burası böyleyse Bursa nasıldır kimbilir dedik ama burada esinti var o yüzden çekilmez gibi değil pazaryeri çok sıcaktı bugün pazara gittik kasabaya gidince tahinli dondurma yiyor musun Soydan Bozacıda
İkisi hoş durmadı sanki ya. Ayrı ayrı güzellerDerin Ece desin adı ne sorarlarsa güzel isim adıyla yaşasın inşallah minnaki
Est ne kusuru, evet ikisini de önlem amacli kullanıyorum, hatta bağışıklık icin de bi ilac kullaniyorum, progestan kullanıyorum,hatta hamile kalmadan önceki ay ecopirin (coraspin muadili) kullandımKan sulandırıcı iğne oluyor musun
Coraspin kullanıyor musun ?
Kusura bakma bende bebeğimi kaybettim ikinci bebeğime önlem aldım o yüzden sordum
Soydan bozacı mı dedin o meşhur pazaryeri de okuyor anavatanı orası boza bayılırım hep yaBursayı andık hep eşimle burası böyleyse Bursa nasıldır kimbilir dedik ama burada esinti var o yüzden çekilmez gibi değil pazaryeri çok sıcaktı bugün pazara gittik kasabaya gidince tahinli dondurma yiyor musun Soydan Bozacıda
Biraz ileride de tahin helvası var beyaz helva ben ondancıyımeşim o kahve olandan seviyorAh yemem mi mis gibi demi cok severim bozaya da bayılırım, bide helvası var meşhur sever misin biraz ağır oluyor ama güzel tadi
Sen neredesin biliyorsun buralarıSoydan bozacı mı dedin o meşhur pazaryeri de okuyor anavatanı orası boza bayılırım hep ya
Valla canım çekti cok şükür perşembe gidicem ama yiyince kesin miğdem kötü olur diye de korkuyorumBiraz ileride de tahin helvası var beyaz helva ben ondancıyımeşim o kahve olandan seviyor
Hayırlısıyla kucağınıza alırsın inşallahEst ne kusuru, evet ikisini de önlem amacli kullanıyorum, hatta bağışıklık icin de bi ilac kullaniyorum, progestan kullanıyorum,hatta hamile kalmadan önceki ay ecopirin (coraspin muadili) kullandım
bilirim canımSen neredesin biliyorsun buraları
Ceycey zaten anlaşmazlığa düştük sende ateşle gelmeİkisi hoş durmadı sanki ya. Ayrı ayrı güzeller
Amin inşallah canımDerin Ece desin adı ne sorarlarsa güzel isim adıyla yaşasın inşallah minnaki