- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.401
Detaylı fotoğrafları topik açtım bakabilirsin canım ev yoğurdu kaymak içerisinde birçok vitamin var canımaa ne güzel tarhana bunlar.kırmızı severim ben de böyle yanii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detaylı fotoğrafları topik açtım bakabilirsin canım ev yoğurdu kaymak içerisinde birçok vitamin var canımaa ne güzel tarhana bunlar.kırmızı severim ben de böyle yanii.
yarın ayrıntılı bakarım.gece gece canım çorba çekti ya iyi mi? iyi geceler niloyaDetaylı fotoğrafları topik açtım bakabilirsin canım ev yoğurdu kaymak içerisinde birçok vitamin var canım
Ben birçok şey koyuyorum canım içinekıpkırmızı yapmışsın.bazıları malzemesiz yapıyor bembeyaz sevmiyorum onu.emeklerine sağlık niloya.
İyi geceler canımyarın ayrıntılı bakarım.gece gece canım çorba çekti ya iyi mi? iyi geceler niloya
Tam da sezon şimdi Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendineÇalışıyorum Balım. 10 hafta kadar evde dinlendim, part time gittim ama 2 haftadır mecburen iş başı yaptım Ben turizmde çalıştığım işte çok stresli.
Bence de Ece olsun. Senin kızının adı ne Niloya?
Ne güzel yerde yaşıyorsun kıymetini bil. Ankarada bir kahvaltı yerleri bir de avm ler varbugün gene avm ye gideceğiz mesela. Tek lüksümüzde tunalı hilmi de yürümekKahvaltıya pankek yaptım
Bugünki planlarım ;
Kasaba pazarında alışveriş yapmak küçük çarşısı var hayran olduğum orayı gezeceğiz
Dönünce camları sileceğim penleri ciflicem eve bir süpürge tutacağım
Akşamüstü bir yürüyüşe çıkacağım
Yemeğe gelince akşam yemeği yine eşimden
Bursada bizim de öyle avm kafe hepNe güzel yerde yaşıyorsun kıymetini bil. Ankarada bir kahvaltı yerleri bir de avm ler varbugün gene avm ye gideceğiz mesela. Tek lüksümüzde tunalı hilmi de yürümek
İkinciye hamileymişsin çok sevindim rabbim sağsalim kucağınıza almaya nasip etsin bunda önlem alıyor musunuz ?Niloyatospikk nasıl hava oralarda cnm? Bizde perşembe gelcez, bursa yanıyor ya
Derin Ece koy bence hayırlısıyla kucağımıza almaya nasip etsinEşim Derin olsun diyor. Ben Ece.
Kurşunlu köy mü oooo Gemlik’e bağlı Bilecik’e yakın orasıKurşunlu köyünün çilekleri dayanamadım yine şekere bastım
He Ahsen eroğludan alıntı mı Ahsen ismi de güzek adıyla yaşasınBiz Ece'ye karar vermiştik sonra bir dizide Ahsen ismini duyduk eşimle çok hoşumuza gitti hemen Ahsen diye karar verdik o gün
Burası da çok sıcak ama esinti olduğu için biraz daha ferah burası böyleyse Bursa nasıl sıcaktır dedim hep sabah bahçede kahvaltı yapmak için kızıma yelek giydirdim geldiğimizde hep giydirirdim çünkü sabah da sıcaktı çok şaşırdımNiloyatospikk nasıl hava oralarda cnm? Bizde perşembe gelcez, bursa yanıyor ya
Burası da çok sıcak ama esinti olduğu için biraz daha ferah burası böyleyse Bursa nasıl sıcaktır dedim hep sabah bahçede kahvaltı yapmak için kızıma yelek giydirdim geldiğimizde hep giydirirdim çünkü sabah da sıcaktı çok şaşırdımNiloyatospikk nasıl hava oralarda cnm? Bizde perşembe gelcez, bursa yanıyor ya
Yok kız ikisi farklı yer biri İnegölün köyü çilek köyü biri deniz semtiKurşunlu köy mü oooo Gemlik’e bağlı Bilecik’e yakın orası