- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.141
Olur olur canım Allah kolaylık versin temiz çalışan badanacılarsa iyi bizim çağırdığımız ustalar çok temiz bırakıyorev boyanıyor savaş alını gibi ortalık bitsede kurtulsak allahım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur canım Allah kolaylık versin temiz çalışan badanacılarsa iyi bizim çağırdığımız ustalar çok temiz bırakıyorev boyanıyor savaş alını gibi ortalık bitsede kurtulsak allahım
Sabir 2 gün sonra temizlik bile bir başka güzel görünecek gözüneev boyanıyor savaş alını gibi ortalık bitsede kurtulsak allahım
Bugün olucaz biz de aslında geçen hafta çağırdı ama halamın torununa çok üzüldüm evham yaptım ya aşıdan birşey olursa diyeEvet olduk canim ya sen
Ne oldu ki ?Bugün olucaz biz de aslında geçen hafta çağırdı ama halamın torununa çok üzüldüm evham yaptım ya aşıdan birşey olursa diye
temiz çalışıyorlar canım ama bu gün 4 gündür ortalık fenaOlur olur canım Allah kolaylık versin temiz çalışan badanacılarsa iyi bizim çağırdığımız ustalar çok temiz bırakıyor
bekliyoruz canım benim sözde yarın bitirecekSabir 2 gün sonra temizlik bile bir başka güzel görünecek gözüne
Nolsun valla koşturmaca:) yoğun bu ara.Hoşbuldum canım prolara özel değil canım herkese var üyelik iptali yapılabiliyor korona değil canım
İş hayatı nasıl gidiyor
Badana mı 4 gündür devam ediyor bizim gün içinde bitirip çıkıyorlartemiz çalışıyorlar canım ama bu gün 4 gündür ortalık fena
yok canım tüm ev sedef boya yaptırıyoruz daBadana mı 4 gündür devam ediyor bizim gün içinde bitirip çıkıyorlar
12 yaşında kalp krizi geçirdi vefat etti ondan sonra herşeyden korkar oldumNe oldu ki ?
Bakıcı ayarlayabildin mi canım?Nolsun valla koşturmaca:) yoğun bu ara.
Yok bizim düz duvar bi karton piyer varyok canım tüm ev sedef boya yaptırıyoruz da
Evi derledim topladım kendim kızçem giyindik çıktık aşımızı olduk şimdi kafeye geldim kızım oyun parkına girdi ben de kahvemi içiyorum kahvesini yapmayan varsa için günün en sevdiğim saati kitap kahve
Beni de al beni de kaşların şekli kaydı artık kaç aydır alınmıyor bıyık falan evde ağda bamdıyla alıyorum. Diğer bölgelerede ağdaya gidiyordum vakalar çok artınca korktum gidemedim. O yüzden eşimde bana hediye epilasyon aleti almış onla da zor oluyor ya uzun sürüyorBugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum
Ben kahvaltıyı yaptımtan sonra yengem kahve içmeye çağırdı yan tarafta zatenn ona geçtim. Ordan sağlık ocağına gittim kızın gibi bende iğnelendimGünaydın canım kahvaltıyı yaptık henüz sofra toplanacak duruyor kızımın 4 yaş aşısı var oraya götürücem daha sonrasında kitabımı alıp yakınımızdaki bir kafenin çocuk oyun parkı açılmış kızım ne zamandır istiyordu oraya gidicez inşallah birlikte bugün de iş yok yarın da köye gitmeyi düşünüyoruz sündüklüğe devam
Evet evet bulduk tabi. Sen nasılsın kuzu nasıl?Bakıcı ayarlayabildin mi canım?
Sana da afiyet olsun canım ben de rezene çayımı içmeye başlıcam artık vücudu gevşetiyor çok seviyorumEki Görüntüle 2863462
Bende yeşilçayımı içiyorum kuruyemişimi yedim afiyet olsun bebişimm
İyiyiz canım bildiğin gibi bulmanıza sevindimEvet evet bulduk tabi. Sen nasılsın kuzu nasıl?
Yaptırdım canım çok şükür Allahım korusun yavrularımızıNiloyatospikk
Korkma canım. Allah a emanet çocuklarımız.
Aşılarını tam yaptıralım biz.
Vicdanen rahat olalım