- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.121
Evet burasıda serin valla ya yaz da gelmicek galibaKızlar sizin oralarda da hava çok soğuk mu sanki kış gelmiş gibi hırkaları giymeye başladık hatta bugün mont giyenler vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet burasıda serin valla ya yaz da gelmicek galibaKızlar sizin oralarda da hava çok soğuk mu sanki kış gelmiş gibi hırkaları giymeye başladık hatta bugün mont giyenler vardı
iyi geceler kızlar.sabah ola hayrolaCanlarım ciğerlerim iyi geceler diliyorum hepinize
Niloyatospikk geldiğine göre hepinize ödev veriyimmi?
Yarın hepimiz kişisel bakımımızı yapalım
Önce kendimizi güzelleştirelim mutlu hissedelim. Sonraki günler evimize bakarız, manevi şeylere bakarız
İyi geceler canım kişisel bakım deme kaç gündür kaşlarıma bakıp bakıp kuaföre gitsem mi gitmesem mi modundayımcesaretimi kırıp gidemiyorum diğer türlü kişisel bakımını hergün yapıyorum ama yine de sivilce pörtlüyor şuan çenemde var bir mübarekCanlarım ciğerlerim iyi geceler diliyorum hepinize
Niloyatospikk geldiğine göre hepinize ödev veriyimmi?
Yarın hepimiz kişisel bakımımızı yapalım
Önce kendimizi güzelleştirelim mutlu hissedelim. Sonraki günler evimize bakarız, manevi şeylere bakarız
İyi geceler canımiyi geceler kızlar.sabah ola hayrola
Bakalım ısınacak mı hava inan ki mevsimler değişti yahu bugün dedim bu soğuk ne arkadaşımlaydık hele o ince giyinmiş çıkmış donduEvet burasıda serin valla ya yaz da gelmicek galiba
Selam canım hoş geldin. Başın sağolsun. Kim vefat etti korona mı?Selam canım sen beni boşver sen nerelerdesin bakimmmhiç görmüyorum sitede de denk gelmedik canım
Geldim canım
Yok kız buradaki hoşlanmadığım insanlar için kendimi yıpratacak biri değilim canım yakın zamanda cenazemiz olması falan biraz kendimi yorgun hissediyordum
Amin canım hamarat arkadaşım
Ay kaşları hiç sorma sorma valla fena oldular sivilcede benim adet zamanı çıkıyor sadece çok şükür hadi benndedm ödev olarak istediğinizi yapınİyi geceler canım kişisel bakım deme kaç gündür kaşlarıma bakıp bakıp kuaföre gitsem mi gitmesem mi modundayımcesaretimi kırıp gidemiyorum diğer türlü kişisel bakımını hergün yapıyorum ama yine de sivilce pörtlüyor şuan çenemde var bir mübarek
Ben dün çıkarken trenckot giymiştim. Sonra dedim sıcaklıcam bununla değiştirdim gömlek giji bişey giydim. Valla onlada üşüdüm desem yeridirBakalım ısınacak mı hava inan ki mevsimler değişti yahu bugün dedim bu soğuk ne arkadaşımlaydık hele o ince giyinmiş çıkmış dondu
Hoşbuldum canım prolara özel değil canım herkese var üyelik iptali yapılabiliyor korona değil canımSelam canım hoş geldin. Başın sağolsun. Kim vefat etti korona mı?
Siz prolara mı özel kapatma
Bende çalışıyorum. Kızlar ev iş. Zaman akıp gidiyore
Bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorumAy kaşları hiç sorma sorma valla fena oldular sivilcede benim adet zamanı çıkıyor sadece çok şükür hadi benndedm ödev olarak istediğinizi yapın
Ben dün çıkarken trenckot giymiştim. Sonra dedim sıcaklıcam bununla değiştirdim gömlek giji bişey giydim. Valla onlada üşüdüm desem yeridir
Günaydın canım kahvaltıyı yaptık henüz sofra toplanacak duruyor kızımın 4 yaş aşısı var oraya götürücem daha sonrasında kitabımı alıp yakınımızdaki bir kafenin çocuk oyun parkı açılmış kızım ne zamandır istiyordu oraya gidicez inşallah birlikte bugün de iş yok yarın da köye gitmeyi düşünüyoruz sündüklüğe devamGünaydınnn
Benim için de yaptırkuaförün yolunu unuttumBugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum
giderken benide alsana ben çok kötüyümBugün kuaföre gitmeyi düşünüyorum
İnan ben de gitmeyeli çok oldu sadece kaş için gitmeyi düşünüyorum bacaklarımı da aldırsam iyi olacak azcık çıkmasına rağmen dün kokoş arkadaşım ne o bacak kılları öyle dedi çocuğu sal da ormanda oynasın dedi ozgenur16 bu dediğini hiç unutmam ben ki kıl barındırmayan bir insanım bana bana böyle söylediBenim için de yaptırkuaförün yolunu unuttum
Şu hamaratlığından gözünü seveyim bana da bulaştır canım ya sana sorayım 4 yaş aşınızı oldunuz muSabahtan beri temizlik iş çamaşır bulaşık detaya gerek yok yani yeni oturdum
Evet olduk canim ya senŞu hamaratlığından gözünü seveyim bana da bulaştır canım ya sana sorayım 4 yaş aşınızı oldunuz mu