- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.201
Mutfağın camlarını sildim kuran okucaktım ama kahvaltı hazırlamaya bile şeyim yok gözlerim kapanıyo. Azcık uzanayım da bir saat falan belki bi uyur kendime gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın öğleye kadar uyumaMutfağın camlarını sildim kuran okucaktım ama kahvaltı hazırlamaya bile şeyim yok gözlerim kapanıyo. Azcık uzanayım da bir saat falan belki bi uyur kendime gelirim
Maşallah maşallah GünaydınGünaydın canımlarr
Daha uyumadımbelki sadece uzanmakla kalırım çay koydum şimdi içince açılırımSakın öğleye kadar uyuma
Aynen öyle bu saatten sonra uyusan da birşey olmaz bence yaaDaha uyumadımbelki sadece uzanmakla kalırım çay koydum şimdi içince açılırım
Açıldım şuanlıkAynen öyle bu saatten sonra uyusan da birşey olmaz bence yaa
Erkencisin GünaydınGünaydın canımlarr
Erkenciyim ama sadece cam sildim kahvaltı yaptım hala yatıştayımErkencisin Günaydın
Cam silmişsin daha ne olsun yahu benim yataklar duruyor sofra duruyorErkenciyim ama sadece cam sildim kahvaltı yaptım hala yatıştayım
O yeşilliğe bayıldım kız sende git aradaCam silmişsin daha ne olsun yahu benim yataklar duruyor sofra duruyor
En sevdiğim! Kayınvalide tipi. Sen git bugün yemeğini ye evine dönO yeşilliğe bayıldım kız sende git arada
12ye kadar biraz dha sündükleşeyimde sonra süpürür siler kuran okumaya geçerim
Yemek yapcakmıyım bilmiyorum akşam kayınvalideme gidicez. Ordamı yicez nasıl olcak bilmiyorum.
yarın doğum günüm kaynanam süprüz hazırlıyomuş
Yarın için hazırlamışta eşime dedim e o gün belki sen başbaşa bişey yapmak istersin oraya gitmek istemezsin Sonra dedi heralde annesine bugüne çekti
Valla çok merak ettim ne hazırlamış ne hazırlayabilir kiO yeşilliğe bayıldım kız sende git arada
Yemek yapcakmıyım bilmiyorum akşam kayınvalideme gidicez. Ordamı yicez nasıl olcak bilmiyorum.
Yarın için hazırlamışta eşime dedim e o gün belki sen başbaşa bişey yapmak istersin oraya gitmek istemezsin Sonra dedi heralde annesine bugüne çekti
En sevdiğim! Kayınvalide tipi. Sen git bugün yemeğini ye evine dön
2 senedir benimkinde de eşiminkindede hep tam gününe kendinide sokuşturuyor yani nebileyim insan biraz düşünür gencler yeni evliler belki başbaşa geçirmek isterler biz bi gün önce veya sonra hazırlayalım diyeValla çok merak ettim ne hazırlamış ne hazırlayabilir ki
Offf ne kadar düşünceli eşin tek çocuk mu?2 senedir benimkinde de eşiminkindede hep tam gününe kendinide sokuşturuyor yani nebileyim insan biraz düşünür gencler yeni evliler belki başbaşa geçirmek isterler biz bi gün önce veya sonra hazırlayalım diye
Valla bilmiyorumki ya hamur işi bişeyler yapar yada normal yemek pasta. Süpriz dediğim bu yani farklı anlaşılmasın
Yok değil bide abisi var. Ama abisi bunun gibi değil o fazla rahat kimseyle işi olmaz. Benimkide aksine herşeye koşar o yüzden sanki buna daha düşkünler gibi geliyoOfff ne kadar düşünceli eşin tek çocuk mu?
Ayyy bu hep mı böyle olur yaa benim ablamların da eşleri öyle ama eşlerinin abileri veya kardeşleri aileden bağımsız sanırım bu bir kaderdur birazcık da buna üzüleyim kesin benim eşim de anacı-babacı olurYok değil bide abisi var. Ama abisi bunun gibi değil o fazla rahat kimseyle işi olmaz. Benimkide aksine herşeye koşar o yüzden sanki buna daha düşkünler gibi geliyo
Ahh ahh kız bazı akşamlar çay koyuyorum tam çay dizi keyfi yapcaz. Bi arıyo anasını. Annecim annecim saatlerce konuşuyolar nasıl sinir oluyorum kendi başıma içiyorum çayıAyyy bu hep mı böyle olur yaa benim ablamların da eşleri öyle ama eşlerinin abileri veya kardeşleri aileden bağımsız sanırım bu bir kaderdur birazcık da buna üzüleyim kesin benim eşim de anacı-babacı olur
Aa süper yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu senelereO yeşilliğe bayıldım kız sende git arada
Rahatsız olduğun bir durum varsa eşine söyle içinde tutma bence. Keyif mi yapacaksınız ona göre önceden söyle baş başa film-dizi izlemek istiyorum gibi gibi şeyler ile durumu izah edebilirsinAhh ahh kız bazı akşamlar çay koyuyorum tam çay dizi keyfi yapcaz. Bi arıyo anasını. Annecim annecim saatlerce konuşuyolar nasıl sinir oluyorum kendi başıma içiyorum çayı
Dua edelim olmasın valla ne kadar mesafe o kadar iyi. Ama nedense bize denk geliyolar galiBa
Teşekkür ederim niloşummAa süper yeni yaşın kutlu olsun nice mutlu senelere
Söylüyorumm söylüyorum da benim kötü huyumda işte içimde biriktirip sonra biyerde patlamak. O patlamada kötü oluyo açıyorum ağzımı yumuyorum gözümüRahatsız olduğun bir durum varsa eşine söyle içinde tutma bence. Keyif mi yapacaksınız ona göre önceden söyle baş başa film-dizi izlemek istiyorum gibi gibi şeyler ile durumu izah edebilirsin