- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.821
Kuzu gelirdim de benim sarz 4 düştü kapandı kapanacak çok yanlış zamanda yazdım yarin konuşalım öpüyorum
Sen de gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de gel
Tamam canım iyi gecelerKuzu gelirdim de benim sarz 4 düştü kapandı kapanacak çok yanlış zamanda yazdım yarin konuşalım öpüyorum
Evet Niloyacım. Antalya’dayız. Yavaş yavaş hareketlenme başladı çok şükür. Tam kapanmada çok sıkıntılı günler yaşadık.@Nihal Prime siz Antalyadasınız dimi çalıştığın yer
Evet canım başlamıştır rezervasyonlar biz de Haziran ayı için rezervasyon düşünüyoruz Ege tarafına nasip artıkEvet Niloyacım. Antalya’dayız. Yavaş yavaş hareketlenme başladı çok şükür. Tam kapanmada çok sıkıntılı günler yaşadık.
Amin Niloyacım. Yarın yine kan testi vereceğim. Kan değerimin artması lazımmış. Kimyasal gebelik olmaması için. Yarını da Allah’ın izniyle sağ sağlim atlatsamTakvimin çok yakışmış canım 30 küsürlü haftaları görmeyi nasip etsin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağol canımhavalı mı bilmem canım da tek çocuk olunca imkanlar da olunca çok şükür alınıyor Allaha çok şükür Allah herkesin yavrusuna en iyi imkanları vermeyi nasip etsin
Nur ile ilgili yazdıklarına aynen ben de katılıyorum ben de bunların farkına vardım ama biraz geç oldu annem babam üzüldü
Kan testinde 2 ye katlanıyor değer inşallah senin de öyle olur canımAmin Niloyacım. Yarın yine kan testi vereceğim. Kan değerimin artması lazımmış. Kimyasal gebelik olmaması için. Yarını da Allah’ın izniyle sağ sağlim atlatsam
Allah herkesin evladını bağışlasın. Belli sen çok ilgili, kızının üstüne titreyen bir annesin
Ben Ege’ye bekarken gidiyordum. Happy Hour’lara Suyu soğuk geliyor bana. Ama Marmaris şahaneydi. Doğası çok güzel.Evet canım başlamıştır rezervasyonlar biz de Haziran ayı için rezervasyon düşünüyoruz Ege tarafına nasip artık
İnşAllah canım sağol geçen yaz Egeye gittik çok güzel resimler çektim ama çocuk biraz daha küçüktü yolculuk çok zor oldu nasip gidişat nasıl olur bilemiyoruz istiyoruz bu senede bakalım nasipBen Ege’ye bekarken gidiyordum. Happy Hour’lara Suyu soğuk geliyor bana. Ama Marmaris şahaneydi. Doğası çok güzel.
antalya’da sezonda cehennem gibi. Ama yolun düşerse Çıralı’yı muhakkak tavsiye ederim. Charlize Theron bile Türkiye’ye gelince Çıralı’da tatil yaptı.
Kendi sarzım bıttı kocısınkıne gectimİnşAllah canım sağol geçen yaz Egeye gittik çok güzel resimler çektim ama çocuk biraz daha küçüktü yolculuk çok zor oldu nasip gidişat nasıl olur bilemiyoruz istiyoruz bu senede bakalım nasip
Ben de şarja taktımKendi sarzım bıttı kocısınkıne gectim
Hıc dayanmıyor sarz kk dan benım kızdan canım sen nıye uyumuyonBen de şarja taktım
benimde öylebide bu kapanmada asıl şarz adeti koptu. Evde çakma bi aletle doldurmaya çalışıyoruz hiç dolmuyo pazartesi hemen bitane alıcamHıc dayanmıyor sarz kk dan benım kızdan canım sen nıye uyumuyon
Aa çok geçmiş olsun canım. Şuan sen bebekten önce tabiki kendi sağlığını düşünmelisin hiç böyle şeylerle kafanı yorma insanlarada gerekli cevabı ver boşver. Bi tedavi görüyomusun canım bunun için
Evet dostinex kullanıyorum sadece bu de ender s. dan dinledim bi ot varmış dün onu içmeye başladımGeçmiş olsun rahimde mi kitle
Ben de baktım elini opturuyo hemen elimi uzattım o da benim elimi öptü zorunda kaldiBizde de öyle bayramda kandilde öpüyorum çünkü harçlığımı alıyorum
sağ elimle öpüp sol elimi para diye uzatıyorum
Günaydın
Nasılsın yasmin ?Günaydın