- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.761
Zamana bırak canım üsteledikçe daha kötü oluyor. Zamanla senin iyi olduğunı gördükçe babanda yumuşar
Gideceksiniz yine .
Birilerinin göz dağı vermesi gerekiyor ve sen eşine kiyamadigin için göz dağını vermek babana düşüyor
Ben babanizin doğru yaptığını planlı yaklastigini düşünüyorum ve en iyisi en dogrusu bence babanızın tutumu.
Eşiniz size karşı bı tutum sergilerken babanızdan da tedirgin olarak davranır hiç değilse
Bence sıkıntı yok
Ah canım en Zor durumda kalmışsın çok kırıldığın için anlatıcak konuşucak birisni aramışsın ama ailelerimiz bizi farklı görüyor tamda babanın dediği gibi biz bir güne unutup düzeliyoruz ama ailelerimiz bize yapılanı unutmuyo keşke gitseydin ama tartıştığın için gittiğini söylemeseydin. Neyse olan olmuş şimdi acaba şu yasaktan sonra eşinde gitseniz babanın yanına eşinde konuşsa yüz yüze yumuşamazmı
Canım babalar biraz zor affeder babana anlatmasa mıydın acaba konuyu detaylı bilmiyoruz saygısızlık affedilir şey değil özür dilemesi büyük bir erdemlik ben bunu terapistime sormuştum benim eşim de sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor benim tavrım nettir iletişimi keser hatta boşanmaya dahi taşıyorum terapistim özür dilemek önemli bir adım demişti ama artık şunu farkettim artık her yaşadığımızı aileme anlatmıyorum
Kesinlikle katılıyorum. Çok güzel anlatmışın canım
Bir de i p e k şimdi üstelemeyin derim şimdi sıcağı sıcağına iken daha kırıcı olabilir iki tarafta olay daha da büyüyebilir. Sen zamanla ailene eşinin düzelmek için ne kadar çabaladığını artık seni kırmadığını anlatırsın. Ama zoraki değil de normal bahseder gibi. Baban da zamanla affedecektir
O kadar mutlu oldum ki yazdiklariniza.
İnsan böyle durumlarda nasil davranacağını düşünemiyor.
Kalbime agri girmişti.
Sizin yazılarınızı okuyunca sakinlestim.
Simdi eşim çok daha dikkatli davranıyor.
Ben de belki normal insanlara göre biraz daha kırılgan yapıdayim.
Kavgayı tartışma ortamını sevmiyorum.
Herkes iyi olsun birbirbinin iyiliğini istesin kimse kimseyi incitmesin istiyorum.
Bir bakıyorum beni en sevdiklerim incitmis en kıyamadığım kırmış.