- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.081
Amin amin aminBaşla bence o şekilde kilo alan çok gördüm en basiti sadece muz cicibebe süt üçlüsü bile aldırır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin aminBaşla bence o şekilde kilo alan çok gördüm en basiti sadece muz cicibebe süt üçlüsü bile aldırır
Sağol Allah razı olsunBaşın sağolsun canım
Niloya 4 gün ceza almış. Sanırım 2 günü kaldı. Allah kavuştursun
Hadi inşallah bakalım bu son olurNiloya 4 gün ceza almış. Sanırım 2 günü kaldı. Allah kavuştursun
yakın olsak bir hafta bana takılsan en az 5 kilo alırdın.tümkilo yapıcı şeyleri severim yaparım yerim deAmin amin amin
Ben geliyorum 3+1 olarak, kabul mü?yakın olsak bir hafta bana takılsan en az 5 kilo alırdın.tümkilo yapıcı şeyleri severim yaparım yerim de
pandemi olmasa var ya pizzacıya gidip 4 pizza sonra pizzayla alakasız 2 kaymaklı künefe yerdim biraz sindirince de yeni yiyeceklerin peşine düşerdim.beraber yeriz çatlayıncaya kadar sorun yokBen geliyorum 3+1 olarak, kabul mü?
Akşam akşam ne güldüm yaaa, yaşasın yemek yemek..pandemi olmasa var ya pizzacıya gidip 4 pizza sonra pizzayla alakasız 2 kaymaklı künefe yerdim biraz sindirince de yeni yiyeceklerin peşine düşerdim.beraber yeriz çatlayıncaya kadar sorun yok
kıyafetlere sığmıyorum o nolacak? ha bir de evde fil -dombili dostik gibi isimler takıldı bana ha ha haAnneler gunumuz
Akşam akşam ne güldüm yaaa, yaşasın yemek yemek..
Valla ben de 3 kilo aldim.maalesef.. yürüyüşe sakliyorum kendimi.kıyafetlere sığmıyorum o nolacak? ha bir de evde fil -dombili dostik gibi isimler takıldı bana ha ha ha
yürüyüş ayakkabısı aldım eşofman aldım netten ama yürüyecek kadın yokkkkk.arabayla bütünleşmişim resmen.yasaklarda markete yürüyerek gidiyorum ya 2 günde bir .giderken de gelirken de maske altından söylene söylene gidip geliyorum.oysa eskiden iş çıkışı tunalıdan kızılaya yürürdüm kızılayı da baştan başa ara sokaklarına kadar gezerdim.sanırım ben alıişveriş yapmasam bile dükkanları ve kalabalığı seviyorum.bulunduğum yer tenha pek kimse yok sokakta.cazip gelmiyor yürümekAnneler günümüz kutlu olsun,yarim kalmış yazamamışım.
Valla ben de 3 kilo aldim.maalesef.. yürüyüşe sakliyorum kendimi.
Yasaklar kalksin simdi cikip yururum dünden hazırım. Ben de pek cikmiyorum bi yere gitmiyorum aylardir evdeyim..yürüyüş ayakkabısı aldım eşofman aldım netten ama yürüyecek kadın yokkkkk.arabayla bütünleşmişim resmen.yasaklarda markete yürüyerek gidiyorum ya 2 günde bir .giderken de gelirken de maske altından söylene söylene gidip geliyorum.oysa eskiden iş çıkışı tunalıdan kızılaya yürürdüm kızılayı da baştan başa ara sokaklarına kadar gezerdim.sanırım ben alıişveriş yapmasam bile dükkanları ve kalabalığı seviyorum.bulunduğum yer tenha pek kimse yok sokakta.cazip gelmiyor yürümek
Okula imza icin yuruyerej gidip geliyordum zaten 5 dklik mesafe ama resmen hamlamış vaziyette ertesi gün cok ağrım oluyordu.Yasaklar kalksin simdi cikip yururum dünden hazırım. Ben de pek cikmiyorum bi yere gitmiyorum aylardir evdeyim..
netflix bağımlısı oldum ben pandemi öncesi yoktu evde gerek görmemiştim.Ama bir diziye başlıyorum aynı gün 5 bölümünü izliyorum en az.bu 2 günfür de elvis presley belgeseline taktım.adam ne kadar karizmatik yakışıklıymış ne kadar da yetenekliymiş unutmuşumm.audrey hepburn belgeseli de olsa keşke.gördüğüm en zarif en tarz kadınlardan biriYasaklar kalksin simdi cikip yururum dünden hazırım. Ben de pek cikmiyorum bi yere gitmiyorum aylardir evdeyim..
yürüyüp eve dönünce ertesi gün tüm kemiklerim ağrıyor.sanki spora başlanmış ilk gün gibiOkula imza icin yuruyerej gidip geliyordum zaten 5 dklik mesafe ama resmen hamlamış vaziyette ertesi gün cok ağrım oluyordu.
Biliyorsun bu kadar vaktim olmadigi icin evde de olsa sürekli hareket halindeyim iste su saatlerde biraz takilabiliyorum nerde dizi belgesel film izlemek odaklanamiyorum resmen uyur kalirim.zatennetflix bağımlısı oldum ben pandemi öncesi yoktu evde gerek görmemiştim.Ama bir diziye başlıyorum aynı gün 5 bölümünü izliyorum en az.bu 2 günfür de elvis presley belgeseline taktım.adam ne kadar karizmatik yakışıklıymış ne kadar da yetenekliymiş unutmuşumm.audrey hepburn belgeseli de olsa keşke.gördüğüm en zarif en tarz kadınlardan biri
benim kız artık büyüdü kendi işini kendi görebiliyor ödevler harici.o yüzden ev işlerinden sonra bol zamanım kalıyor almanca öğrenmeye heveslendim mesela.günde yarım saat ayırıyorum.senin çocuklar küçük zamanın olmaması çok normal aynı zamanda çalışıyorsun daBiliyorsun bu kadar vaktim olmadigi icin evde de olsa sürekli hareket halindeyim iste su saatlerde biraz takilabiliyorum nerde dizi belgesel film izlemek odaklanamiyorum resmen uyur kalirim.zaten