- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.001
Evet ceycey, özelden yazıyorum.aaaa niloya banlanmış üzüldüm.kimin profilinde tartıştı bilgin var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ceycey, özelden yazıyorum.aaaa niloya banlanmış üzüldüm.kimin profilinde tartıştı bilgin var mı?
kaç gün banlanıyor ki?ben banlanınca 10 günden önce gelemiyorummEvet ceycey, özelden yazıyorum.
4 gün sonraNe zaman döner acaba ?
Daha 3 gün önce gelmişti ya
okudum tartışmayı saçmasapan şeyler.boşa banlanmış4 gün sonra
Maalesef polemik de Ban sebebiokudum tartışmayı saçmasapan şeyler.boşa banlanmış
evet ben de hep polemikten banlanırımmMaalesef polemik de Ban sebebi
Yaa ben daha önce hiç polemiğe girmedimevet ben de hep polemikten banlanırımm
ben eski üyeyim o yüzden çokk banlandım ama hepsi de polemikten.kimseye asla hakaret etmem ne olursa olsunYaa ben daha önce hiç polemiğe girmedim
Ama bir defa bir günlüğüne banlanmıştım yeni üye olduğum zamanlar bir konuyu araştırırken farkında olmadan konu açmışım
Ben buraya üye olmadan netten bdv okuyordum sonra da üye olup bdv okudum ama baktım sonu gelmiyor beni de psikolojik olarak kötü etkiliyor hemen bıraktım yaklaşık 3 aydır da bdv okumuyorum.ben eski üyeyim o yüzden çokk banlandım ama hepsi de polemikten.kimseye asla hakaret etmem ne olursa olsun
bdv de bazı sorunlar mantıklı yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.ama takıntılı üyelerde var kaynanasına aklını takmış görümcesine takmış günlük gibi her gün konu açıyor.günahlarını topluyor bir de bol bolBen buraya üye olmadan netten bdv okuyordum sonra da üye olup bdv okudum ama baktım sonu gelmiyor beni de psikolojik olarak kötü etkiliyor hemen bıraktım yaklaşık 3 aydır da bdv okumuyorum.
İşte o insanların destek alması gerektiğini düşünüyorum. Yazık günah yaa üç günlük dünyada kafayı olmayacak şeylere takıyorlarbdv de bazı sorunlar mantıklı yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.ama takıntılı üyelerde var kaynanasına aklını takmış görümcesine takmış günlük gibi her gün konu açıyor.günahlarını topluyor bir de bol bol
niloya sız buralar pek sessiz oldu.evet bazı insanlar boş boş şeyleri dert ediniyorlar.büyük sorunlarda ne yapacaklar çok merak ediyorumİşte o insanların destek alması gerektiğini düşünüyorum. Yazık günah yaa üç günlük dünyada kafayı olmayacak şeylere takıyorlar
Malesef 12 de uyandımVerimli bir gün geçirme topigim
1.Erken uyanmak (düzensiz uykum var) düzene bindirmek
2.Duzenli kahvaltı yapmak. Yemekleri hep akasatirim maalesef 40 kiloyum
3.Oglen biseyler yemeyi ihmal etmemek (tabi bunlar bayramdan sonrası için)
4.Dil öğrenme uygulamamda bir kurs bitirmek
5.Gun içinde kitap okumak. Sayfası önemli değil çünkü bi oturuşta fazla okurum hep
6.Ev temizligi. Günlük rutinler ve ekstralar
7. Namaz ve Kuran okumamı aksatmamak
8.Gunde 10 dakika da olsa egzersiz yapmak. Hareketsiz kalmak çok etkiliyo beni
Akşam yemeği yapmak olmazsa olmaz zaten. Ve arada örgü orebilirsem o.
HAYDİ BAKALIM
Çok güzel gecirmişsin gününü canımmMalesef 12 de uyandım
Namazlarımi kıldım. Hatmim için 1.5 cüz kalmıştı onu okudum
Temizlik yaptım, ütü yaptım
İftar hazırlıklarıni hallettim
İngilizce bir kurs tamamladım
Yatmadan önce kitap okuycam
Egzersizi yapamadım
Ama yarına yapicam
He pardon kuran okudum bide. Yatmadna öncede kitap okucamBen bugün neler yaptım. Hiçbişey
Sadece biraz dışarı cıktım geldim yemek yaptım yedik
hiç dışarı çıkmadım temizlik yemek tv keyfi biriki de telefon görüşmesiyle zaman doldu akşam olduBen bugün neler yaptım. Hiçbişey
Sadece biraz dışarı cıktım geldim yemek yaptım yedik
ben de kıza fatihayı öğretttim.artık din derslerinde soruyor öğretmen.He pardon kuran okudum bide. Yatmadna öncede kitap okucam