- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.981
Ne oldu ki yaaKızzz yine nereye gittiinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu ki yaaKızzz yine nereye gittiinn
Biraz ters düşmüşNe oldu ki yaa
KiminleBiraz ters düşmüş
Bi üyenin durumunda bonusla canım. Üyenin adını hatırlamıyırum amaKiminle
Aaaa bonus da banlıBi üyenin durumunda bonusla canım. Üyenin adını hatırlamıyırum ama
Şimdi gördümBi üyenin durumunda bonusla canım. Üyenin adını hatırlamıyırum ama
Evet hepsi banlanmış vallaAaaa bonus da banlı
Size tavsiye verirken bugün sahura ben zar zor kalktım. Son 3 dakika vardı. İlaçlarım vardı onları içtim. Su içtim o kadar.Kalkıp su içip yattım valla hep Bu gece attım bişeyler ağzıma bakalım çpk teşekkür ederim
Bide saat geri doğru geldikçe yatıyoruz 1 2 saate kalkıyoruz hemen. Tam uykuya dalınca uyanmak zor oluyor birazSize tavsiye verirken bugün sahura ben zar zor kalktım. Son 3 dakika vardı. İlaçlarım vardı onları içtim. Su içtim o kadar.
dün kuru fasulye yedik. Heralde o mayışıklık yaptı. Eşim o kadar soğan yeme dedi. Dayanamadım yedim. Şu an yanıyorum.
Niloyatospikk bizi buralarda bir başımıza yine bıraktın gittin
Çalışıyorum canım. İkindiye doğru çıkarım. İftardan önce uyumakta pek güzel oluyorBide saat geri doğru geldikçe yatıyoruz 1 2 saate kalkıyoruz hemen. Tam uykuya dalınca uyanmak zor oluyor biraz
Ay çalışıyosun da sanırım çalışmasan uyu biraz zaman geçsin derdim ama
Ben karnım gur gur yaparken uyuyamıyorum yaaÇalışıyorum canım. İkindiye doğru çıkarım. İftardan önce uyumakta pek güzel oluyor
Kesinlikle öyle ki bu almış halim 40i bir kaç aydır görüyorum40 kilo musun biz vermeye çalışanlardan sen almaya çalışanlardansın galiba
Evet yine gitmiş
Ne zaman döner acaba ?Evet yine gitmiş
Birinin profilinde tartışmışlar. Sonra Mune gelmiş. Uykusuzluk mu çarptı sizi demiş.Evet yine gitmiş
Ben de okumuştum orayı ordan mi gitmiş yaBirinin profilinde tartışmışlar. Sonra Mune gelmiş. Uykusuzluk mu çarptı sizi demiş.
N Niloyatospik niloyaaaa biz burda sensiz öksüz, yetim kaldık. Başlığımızın başkanı dön geri
Bilmiyorumki süreler neye göre acabaNe zaman döner acaba ?
Daha 3 gün önce gelmişti ya
Evet ondan gitmiş valla yaa. Bugünde erken uyanmıştım dicektim bak uyumuyorum. Bi baktım griBirinin profilinde tartışmışlar. Sonra Mune gelmiş. Uykusuzluk mu çarptı sizi demiş.
Niloyatospikk niloyaaaa biz burda sensiz öksüz, yetim kaldık. Başlığımızın başkanı dön geri
aaaa niloya banlanmış üzüldüm.kimin profilinde tartıştı bilgin var mı?Birinin profilinde tartışmışlar. Sonra Mune gelmiş. Uykusuzluk mu çarptı sizi demiş.
Niloyatospikk niloyaaaa biz burda sensiz öksüz, yetim kaldık. Başlığımızın başkanı dön geri