- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.841
Belki birgün yine elim giderEvet sonu güzelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki birgün yine elim giderEvet sonu güzelmiş
Benim eşim evlenince beraber kitap okuyacağız derdi o zamanlar şiir kitabı okurdu bana da okurdu evlendim evleneli kitap okurken görmedim pis yalancıÇok garip ama eşim bir çırpıda bitirdi hiçte sevmediği tarz o bana oku sonu güzel falan diyo ama yok gitmiyo
O koca perdelerden bende de var sinir bozucu 1 ranesi bir makina benim mutfak hariç bütün camlar öyle asarken baya zor geliyor düğmeler tak tak bitmiyorYok kuzum tek atıyorum ama salonunkiler baya büyük kendi evim olduğunda bunları satıp stora geçeyim diyordum bende
Kuzum yaa stor sadece görüntüden ibaret yani kullanımı zor geliyo bana. Ne çıkarıp yıkayabiliyosun tabi yeri olan çıkarıp fırçalar falan ama benim öyle imkanım yok. Bide yazın akşam kapattımı cam açmak falan zor oluyo bende bunlar eskisinde güneşlik alayım diyorumYok kuzum tek atıyorum ama salonunkiler baya büyük kendi evim olduğunda bunları satıp stora geçeyim diyordum bende
Bende almak istiyorum ama ne zaman alırım bilmiyorumBen de yarım bırakınca huzursuz oluyorum kitaplık yarım kitap dolu ben 3 tane alınacak yeni kitap listesi yaptım yine
Ahahaha senin sevdiğini biliyosa etkilemenin yolları sen okurken falan görürse belki heveslenir ama olmuyomuBenim eşim evlenince beraber kitap okuyacağız derdi o zamanlar şiir kitabı okurdu bana da okurdu evlendim evleneli kitap okurken görmedim pis yalancı
Aynen öyle mutfak stor yatak odası eşim gececi diye karanlık stor yaptırdı yatak odası kaç senedir yıkanmadı rezillikyıkamaya vericem olmucakKuzum yaa stor sadece görüntüden ibaret yani kullanımı zor geliyo bana. Ne çıkarıp yıkayabiliyosun tabi yeri olan çıkarıp fırçalar falan ama benim öyle imkanım yok. Bide yazın akşam kapattımı cam açmak falan zor oluyo bende bunlar eskisinde güneşlik alayım diyorum
O takma işi eşimde gene makineye sığıyorsa iyisinO koca perdelerden bende de var sinir bozucu 1 ranesi bir makina benim mutfak hariç bütün camlar öyle asarken baya zor geliyor düğmeler tak tak bitmiyor
Off kafalar karışıkKuzum yaa stor sadece görüntüden ibaret yani kullanımı zor geliyo bana. Ne çıkarıp yıkayabiliyosun tabi yeri olan çıkarıp fırçalar falan ama benim öyle imkanım yok. Bide yazın akşam kapattımı cam açmak falan zor oluyo bende bunlar eskisinde güneşlik alayım diyorum
Yok kız ne okuması o TV izliyor ben kitap okuyorum koca kitaplık var alıp okuduğunu görmedimAhahaha senin sevdiğini biliyosa etkilemenin yolları sen okurken falan görürse belki heveslenir ama olmuyomu
Eşim ne takar ne takar eşin takıyorsa öp alnındanO takma işi eşimde gene makineye sığıyorsa iyisin
Off kafalar karışık
Kolay gelsin iyi günler canımNeyse ben kaçar kızlar az işler var onlara bakayım hayırlı günler herkese
Gene gel gene buyurrrNeyse ben kaçar kızlar az işler var onlara bakayım hayırlı günler herkese
İnşallah canım bazen yetişemiyorum ama uğrarımGene gel gene buyurrr
Evet canım haklısın ben de hepsine yetişemiyorumİnşallah canım bazen yetişemiyorum ama uğrarım
Geçen sene bizim sokakta alt yapı çalışması vardı yazın camlar mecbur açık. Kapkara olmuştu o zaman halılarla vermiştim yıkamaya bende baya bi götürür bi aksilik olmazsa anneminde salonu stor o çıkarıp bikere ballonda yıkamıştı canım varsa öyle imkanın yapabilirsinAynen öyle mutfak stor yatak odası eşim gececi diye karanlık stor yaptırdı yatak odası kaç senedir yıkanmadı rezillikyıkamaya vericem olmucak
Hepsinin zorluğu var hepsi bizdennbişeu bekliyoO takma işi eşimde gene makineye sığıyorsa iyisin
Off kafalar karışık
Kim çıkaracak ki çıkarmasını bilemem terasımız var yıkarım da uğraşmam ya veririm yıkamayaGeçen sene bizim sokakta alt yapı çalışması vardı yazın camlar mecbur açık. Kapkara olmuştu o zaman halılarla vermiştim yıkamaya bende baya bi götürür bi aksilik olmazsa anneminde salonu stor o çıkarıp bikere ballonda yıkamıştı canım varsa öyle imkanın yapabilirsin
Ahh ahh aynen biz de böyle yatıyoruzHepsinin zorluğu var hepsi bizdennbişeu bekliyo