- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.461
Bu aradaaa yaslar kac?
Ben 29.5tan 30
Ben 29.5tan 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de film ve dizi izliyorum netten. Kendime vakit ayırmak icin
Ben mayısta 26Bu aradaaa yaslar kac?
Ben 29.5tan 30
Yaa aşçı mısınız? Bayılırım aşçılara ben de oğluma diyorum aşçı ol diye.Hayirlisi olsun herkes icin
Ben asciydim, 9 nisanda ayrildim.
O kadar ac kapa ac kapa ac kapa duzenimiz bozuldu tersimiz döndü ki... neyse ciktim da rahatim simdi
Allah evlerimize bereket versin, herkese hayirli rizik nasip etsin, herkes en az sıkıntıyla atlatsın bu dönemi insallah.
Yaa aşçı mısınız? Bayılırım aşçılara ben de oğluma diyorum aşçı ol diye.
Ya evet bizzat duymak lazım. Her işin zorluğu var da ocak başında koca kazanlari karıştırmak cok da kolay olmaz tabi.Cok tavsiye etmem ya cok zor is.
Ayakta sicakta uzun saatler, yogun stres.
Guzelken guzel, eglenceli, maaslar iyi ama bir yere kadar.
Sukur imkanlar olustu istifa ettim 2 haftadir ev hanimi oldum ❤
Ya evet bizzat duymak lazım. Her işin zorluğu var da ocak başında koca kazanlari karıştırmak cok da kolay olmaz tabi.
Henüz 7 yasinda ama ailemiz kalabalik bir aşcı lazım.Hangi meslek hayirli olucaksa o olsun insallah
Kac yasinda?
Ben 29umda emekli oldum hahahah o kadar dayandim.
Henüz 7 yasinda ama ailemiz kalabalik bir aşcı lazım.
O hep var zaten inşaatçı, kamyon şoförü vb.. is makinelerine aşık.. ve bende bu modelden 3 tane var o açıdan bize aşçı lazım yaaa.Benimki de 4.5 yasinda
Kamyon soforu olmak istiyor
Kamyon şoförünün nasıl bir albenisi var acaba çocukların gözündeBenimki de 4.5 yasinda
Kamyon soforu olmak istiyor
O hep var zaten inşaatçı, kamyon şoförü vb.. is makinelerine aşık.. ve bende bu modelden 3 tane var o açıdan bize aşçı lazım yaaa.
Kamyon şoförünün nasıl bir albenisi var acaba çocukların gözünde
Bence super mario da karar kılsınItfaiye, vinc operatoru, ambulans soforu, super mario olmak istiyor bizimki.
3 oglun mu var
Bence super mario da karar kılsın
Evet 3 yakışıklım var
Maasallah
Darisi basima ❤
Amin canım inşallah bi komşum Bursadaki ünlü bir restoranda çalışıyor bi ara verdiler uzun zamandır gitmiyor bi çağırmışlar bi ara vermişler onlar da aç kapa aç kapa olmuş resmenHayirlisi olsun herkes icin
Ben asciydim, 9 nisanda ayrildim.
O kadar ac kapa ac kapa ac kapa duzenimiz bozuldu tersimiz döndü ki... neyse ciktim da rahatim simdi
Allah evlerimize bereket versin, herkese hayirli rizik nasip etsin, herkes en az sıkıntıyla atlatsın bu dönemi insallah.
Aynen öyle birşeyleri eksiltmeden olmuyor canım az önce temizliği şaha kaldırdım aklıma sen geldin inan kiBugün 1 cüzden fazla okudum pek ev işi yapmayınca
27 sayfa okudum
Hepsi bir arada olmuyor. Bir şeyleri eksiltince diğerinin üzerine koyabiliyorum