- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.741
Fotoğrafın üstüne yazmışsın ama ben okumamışımEn alt kattaki krema en üst kattaki krem şanti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğrafın üstüne yazmışsın ama ben okumamışımEn alt kattaki krema en üst kattaki krem şanti
İnşallah bulunur canım ya küçük yerse bulunma olasılığı daha çok aslındaBanka kartlarini iptal ettim hemen. Polise ancak birazdan gidebilirim.
Dukkanlara mi sorsam derken dukkanlar kapandi. Tam iftar ustuydu. Adama da söyleyemedim. Simdi cesaretimi toplama zamani
Valla süper daha ne olsunGünün raporuyla geldim.
11479 adim simdilik
Ders calisildi
Dizi izlendi + film izlendi
Kitap okundu
Namazlar aksatilmadi suana kadar.
Hic bi is yapilmadi
Birazdan kuran calisirsak bi de yatsiyi atlamazsak verimli bi gün olucak
Ay gerçekten mi sağol tadı da çok güzeldi ben genelde bunu kafelerde yemeyi çok seviyorum bi deniyim dedim olduWuuuu süper görünüyorrrr ellerine sağlık
Kendimi Yemekteyiz programında gibi hissettim bu akşam bi tencerede çikolata sosu karıştırıyorum bi tencerede kremayı baya komiktim saf gibi gündüz gez sonra iki ayağı bir pabuca sokmak tam bir sündük işiŞu grupta 1 saat 44 dakikada 3 çeşit yemek yanınada tatlı çıkarırım diyecek bir Aslan yokmu acaba
Bi tuhaf canım yaa ara ara tuhaflaşıyor miğde koruyucu aldım bakalımCookiie aşkısı nasıl oldu miden?
Evde süt varsa eğer ,kaynamış soğuk süt çok iyi geliyorBi tuhaf canım yaa ara ara tuhaflaşıyor miğde koruyucu aldım bakalım
Mide koruyucu evet fayda edebilir dene bakalım rezene çayı da çok rahatlatıyor bilgin olsun bi ara ben içiyordumBi tuhaf canım yaa ara ara tuhaflaşıyor miğde koruyucu aldım bakalım
İnşallah bulunur canım ya küçük yerse bulunma olasılığı daha çok aslında
Valla süper daha ne olsun
Ay gerçekten mi sağol tadı da çok güzeldi ben genelde bunu kafelerde yemeyi çok seviyorum bi deniyim dedim oldu
Ben sizi Mersin de yaşıyor olarak biliyorduminşallah güzel haberler alırsınızMalesef istanbulun göbegi
Saglik olsun, su donemde hic bi kuruma gidesim yok ama mecbur yabanci subeye gidicem haftaya.
Nefis gözüküyor valla ellerine sağlıkÇorba yemek salata çay hazır veee
Magnolia da hazır Eki Görüntüle 2832178
Ahh geçmiş olsun canım. Biraz uğraştırıcı olur kartlar kimlikler falan ama en önemlisi umArım maddi kaybın fazla yoktur
Ah sorma canım biyandan dişte biyan dan miğde. Birkaç gün fena vurdu nolduysaBen de dondurma yedim geçen buz gibi diş etlerim ne sızladı senin de midene dokunmuş olabilir
Belli olmaz belki iyi birine denk gelir karakola götürür inşallahMalesef istanbulun göbegi
Saglik olsun, su donemde hic bi kuruma gidesim yok ama mecbur yabanci subeye gidicem haftaya.
Sıcak süt normalde çok dokunuyo bana canım. Soğuk denerim ama hazır süt var onu kaynatıp soğumasınımı beklicemEvde süt varsa eğer ,kaynamış soğuk süt çok iyi geliyor
Bir kaççgüm kullanayım dedim sahurlarda canım en azından. Rezenem yok yaa aslında almak gerek evde bulunsunMide koruyucu evet fayda edebilir dene bakalım rezene çayı da çok rahatlatıyor bilgin olsun bi ara ben içiyordum
Miden için mutlaka rezene çayı tavsiye ederim hani şu doğadan sallama olanlar var ya oldukça mideyi rahatlatıyorNefis gözüküyor valla ellerine sağlık
Ahh geçmiş olsun canım. Biraz uğraştırıcı olur kartlar kimlikler falan ama en önemlisi umArım maddi kaybın fazla yoktur
Ah sorma canım biyandan dişte biyan dan miğde. Birkaç gün fena vurdu nolduysa
Ben sizi Mersin de yaşıyor olarak biliyorduminşallah güzel haberler alırsınız
Nefis gözüküyor valla ellerine sağlık
Ah sorma canım biyandan dişte biyan dan miğde. Birkaç gün fena vurdu nolduysa
Yarın eşim mutlaka kaçar bir markete falan bi ara mutlaka aldırıcam kuzumMiden için mutlaka rezene çayı tavsiye ederim hani şu doğadan sallama olanlar var ya oldukça mideyi rahatlatıyor
Ben de dondurmayı çok soğuk yedikten sonra nefes aldıkça diş etlerimi nasıl sızladı ilk defa böyle birşey yaşadım
Evet öyle yapacaksınSıcak süt normalde çok dokunuyo bana canım. Soğuk denerim ama hazır süt var onu kaynatıp soğumasınımı beklicem
Yine de tutturmuşumYazlari giderdik mersine, pandemiden evvel :))
Istanbulda yasiyorum devamli olarak
Yok korkma Ramazana girince çok kimsede oluyor rezeneyi dene geçmezse doktora gidersinYarın eşim mutlaka kaçar bir markete falan bi ara mutlaka aldırıcam kuzum
Biraz bekletip yemek gerek heralde bide şimdi yeni yaza giriyoruz yeni yemeğe başlıyoruz diye alışık değilmiyiz ne ondan olabilirmi acaba