- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.121
Mide şurubu içsin yanmaması için benimki de tatlı çok sever bugün gitmiş tulumba almış gelmişBenim eş kişisinin midecigi o kadar hassas ki en sevdiğim tatlıları onun midesi yanacak diye yapamıyorum.
Helva da yakar sanıyorum.
Kibris tatlisi yaptım sabaha kadar uyuyamadı.
Benim en sevdiğim tatlıdır. Kibris tatlisi.
Bir de dalga geçiyor
Türk tatlisi yap bana turkiyede tatlı mi kalmadı diyorhey Allah im
Aynıyız ya söylenmeden iş yapılmıyorEvi süpürdüm sildim mobilyaların tozu alındı şimdi mutfağa girdim pertim çıktıyahu iş yapınca siz de azcık söylenin ayh uyh diye bi yorulan benim galiba sündük insan böyle oluyor işte sürahi nine gibi ayh uyh 1 saat 10 dk mı ne var iftara standart çorba tarhana eşim mantı olmasa olur ama tarhana olmadan olmaz dedi salata yapıcam mantıyı kaynatıp servis haline getircem sarımsaklı yoğurt yapmam lazım çay demlenecek ama çok yoruldum
Hmm tüh yalnış anlamışımBiz buna hamur kızartması diyorum golaç farklı bişey bizde
Bizde et tava ,pilav,çorba ,salata yaptık .Evi süpürdüm sildim mobilyaların tozu alındı şimdi mutfağa girdim pertim çıktıyahu iş yapınca siz de azcık söylenin ayh uyh diye bi yorulan benim galiba sündük insan böyle oluyor işte sürahi nine gibi ayh uyh 1 saat 10 dk mı ne var iftara standart çorba tarhana eşim mantı olmasa olur ama tarhana olmadan olmaz dedi salata yapıcam mantıyı kaynatıp servis haline getircem sarımsaklı yoğurt yapmam lazım çay demlenecek ama çok yoruldum
Yakın olsam gelirdimHerkes çayları koymuş bile çay içecek kimse yok bizde keşke eşlik edecek olsa ama çayı kahve sevmiyor eşim bir kahve yapayım bende iftardan sonra kendime bari
Yemek yendi bulaşık yıkandı ,2 bardak çay içtim namazımı kıldım şimdi oturdumOhh yeni oturdum.
Yemekler yendi bulaşık yıkandı. Ocak ve mikrodalga firin silindi.
Masayı da sildim.
Bir mutfağı süpürmek gerek malum bir sey yenince ve evde cocuk olunca illa bir şeyler yere dökülüyor
Sağol canım iki oğlum var artık gelinlerimle içerim bendeYakın olsam gelirdimkızın varsa ona çayı sevdir büyüyünce sana eşlik eder
Aynen ,eşine çayı sevdirebilsen daha iyi aslındaSağol canım iki oğlum var artık gelinlerimle içerim bende
Biz de yeni cay içiyoruz.Yemek yendi bulaşık yıkandı ,2 bardak çay içtim namazımı kıldım şimdi oturdum
Afiyetler olsunBiz de yeni cay içiyoruz.
Erinmeyip mutfağı temizleyince inanilmaz huzur kaplıyor içimi.
Herkesi bu huzura davet ediyorum ❤
Bende yatak odamı temizlemisken nevresim takımımı değiştirdim.Hava çok sıcakbugün 28° diğer günler daha sıcak olacakmış bugün yorganları kaldırdık ben battaniyemi de kaldırdım belki çarşaf ile yatarım
Yanlış hatırlamıyorsam Adana da yaşıyorsun ve Adana sıcak olur ve şuan burası da serinledi battaniye ile yatacağımBende yatak odamı temizlemisken nevresim takımımı değiştirdim.
Hem de yorganı kaldırdım.
Ama daha pike havası değil sanki bugün battaniye ile yatacagiz bakalım.
Doğru hatırlıyorsunYanlış hatırlamıyorsam Adana da yaşıyorsun ve Adana sıcak olur ve şuan burası da serinledi battaniye ile yatacağım
Nerede yaşıyorsun canım. Biz daha yazı getiremedik yaaHava çok sıcakbugün 28° diğer günler daha sıcak olacakmış bugün yorganları kaldırdık ben battaniyemi de kaldırdım belki çarşaf ile yatarım