- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük yapılacakların listesini mi yazıyoruz yeniyim de
3.madde manikür falan hepsini kendin mi yapıyorsun süper ya kaş bıyığı kendim almaya başladım şükür onu yapıyorum kuaföre gitmeye korktuğum için
100 sayfa maşallah ya süpersin
Nasıl bugün daha iyi misin?
Günaydın
Evet ben de madde madde yapıyorum kimseyi de zorlamıyorum isteyen muhabbet edebilir kimi zaman insan hiç iş yapmadan evde öyle oturmak istiyorMadde madde olunca motivasyon yükseliyor bence, hem de skor belirlemek daha kolay oluyor diye ben böyle yaptım :)
Hoşgeldin
Günaydın, teşekkürler daha iyiyim. Sen nasılsın? Hızlı okurum, işim gereği sürekli araştırma ve okuma modundayım zaten, heleki saran bir kitap varsa daha çok da okurum rahatça :)
3. Maddede saç kesimi hariç diğerlerinde iyiyim. Ben de boyasını yapanlara özeniyorum, ona alışamadım. Ben köyde büyüdüm kuaför olmadığı için kadınlar her şeyi az çok bilirdi, anneannem ağda yapardı şeker su ve limondan :) ayarı kaçırır fazla kaynatırsa bize akide şekeri olurdu. Ahh çocukluk...
Heeee tamam ben gülük liste atsam topik patlar gider akşama kadar sadece miniği uyutmak için oturuyorumSen bilirsin canım isteyen liste atıyor isteyen muhabbet ediyor kural mural yok
Nasıl istersen dutcum gönlüm senleHeeee tamam ben gülük liste atsam topik patlar gider akşama kadar sadece miniği uyutmak için oturuyorum
Günaydın valla harikasınGünaydın bahar ayının kahvaltıları ayrı bir güzel değil mi şu tabak bana yeter başka bir istememekmek hariç
Canımmm ne hoşsun niloş yaaNasıl istersen dutcum gönlüm senle
Hareketli müzik yolluyorum
Hepsi bir günde çok değil mi canım yaGune çalışkan başladım. İnşallah çalışkan bitiririm.
Once bir sabah banyosu yaptım kendimi çok dinç hissediyorum.
Sonra kahvaltı. ( kahvaltıyı esim hazırladı ordan yırttım)
Evi havalandırdım.
Çocuklarımin ve kendimin tüm yatak ortu catsaf yastık yüzünü değiştirdim cikardiklarim yıkanıyor.
Kahvaltıdan sonra bulaşık tezgah temizliği ocak temizliği yaptım.
Ocak demirlerini telledim.
Çöpleri çıkardım.
1.Evi bastan sona kanepe alti yatak alti da dahil iyice süpürüp silicem.
2.Balkonu yikar mıyım bilmiyorum ama yikayasim var.
3.Kitapligimi düzenlemek istiyorum.
4. En az 2 pencere silmek istiyorum.
5. Buzdolabının ici ve dışını silecem.
Saat 12 de çocukları banyo yaptiricam. Banyoyu temizlicem.
Dua edin bana
Aksama kadar yokum . Kitap bugün okuyamayabilirim yeni kitaba baslicam belki aksam başlarım.
Ben sütü aldım ocağı demirlerini yeni sildiğim için taşmasın diye çok dikkatle bekledim senin de çok fena iş varmış bugün yafBen sabah kalktım camları açtım yatakları topladım sonra lavaboları temizledim kahvemi içtim evi süpürdüm kahvaltı yaptım çamaşır attım kuruyanları topladım sütçü yü bekliyom mutfağı toplayıp ocak dolapları felan silicem . Balkon dağınık o toplanacak. Kızları yıkayacam. En kötüsü akşama ne yemek yapacam derdi. Toz alacam yerleri silicem.
Gülüm bu benim günlük işim çamaşır hariç bazen evi 3 kere süpürdüğüm oluyo bitmiyo hiçBen sütü aldım ocağı demirlerini yeni sildiğim için taşmasın diye çok dikkatle bekledim senin de çok fena iş varmış bugün yaf
Günaydınlar
Bugünün listesi;
1.Alışverişe gidilecek. Dün büyük kısımı netten hallettim ancak sebze meyve vesaire görmeden almak istemiyorum
2.Ev havalandırılıp toparlanacak, toz alınıp silinip süpürülecek (Dün üşengeçlikten yapmadım, 6. maddemdi)
3. Kaş-bıyık alınacak, manikür yapılacak, ağda yapılacak, maske yapılacak bir ihtimal saçımı da keserim. Malum kuaföre gitmeye korkuyorum. Her işi kendimiz hallediyoruz :)
4. Dünden pilav ve sebzeli tavuk var. Vişneli muhallebi ve çorba yapılacak-muhtemelen yayla
5. 3 bölüm dizi izlenecek
6. 100 sayfa kitap okunacak
7. Dün raporlara başladım ama bitmedi, onlar bitirilecek.
8. 2 makina çamaşır yıkanacak asılacak, dün asılanlar toplanacak
Bugün çok motiveyim. 2/7 değil 6/8 gibi oran hedefliyorum
Herkese hayırlı pazarlar
Yemek derdi çok zor gerçektenBenim bitti bütün işler. Yemek derdi kaldı napsam acaba