- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.321
iradesizlik örneğiyiz ikimiz deDayanamadım yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iradesizlik örneğiyiz ikimiz deDayanamadım yedim
Napıcaz bilmiyorumiradesizlik örneğiyiz ikimiz de
Ben deNapıcaz bilmiyorum
Bugün ödev yapamadık anneme gittik akşam yemeğinden önce eve geldik yemek bulaşık sonra çocuklar kendi kendine yapıştırmalı kesmeli birşeyler yaptı. Şu anda tatlı birşeyler yememek için direniyorum yemeden uyursam çok iyi olacakGünaydın arkadaşlar Cumamız mübarek olsun bugün yapacaklarım
*Kahvaltı sonrası mutfak toplama(şu bulaşık işini bir türlü sevemiyorum mutlaka yazıyorum bunu ben listeme)
*Ev süpürme
*Arada ıspanak ta yıkayacağım
*Çocuk odasında küçük bir koltuk var onu sileceğim
*genel bir toz alma, lavoba ve tuvalet
*Yatak odasının yolluklarınıda sileceğim
*Çocuklarla ders ve ödev
Yeme dayan biz yedik sen yemeBugün ödev yapamadık anneme gittik akşam yemeğinden önce eve geldik yemek bulaşık sonra çocuklar kendi kendine yapıştırmalı kesmeli birşeyler yaptı. Şu anda tatlı birşeyler yememek için direniyorum yemeden uyursam çok iyi olacak
Bugün annemde ıslak kek vardı bide poğaça hadi haftaya ramazan zaten bugün yiyin dedi ne olacak öğlen bir kaçamak yaptım zaten çocuklar artık uyusada bende yemeden yatsam hadi inşaallahYeme dayan biz yedik sen yeme
Hep bir bahane buluyoruz dimiBugün annemde ıslak kek vardı bide poğaça hadi haftaya ramazan zaten bugün yiyin dedi ne olacak öğlen bir kaçamak yaptım zaten çocuklar artık uyusada bende yemeden yatsam hadi inşaallah
günaydın , burası yağmur fırtına. 5te uyandı oğlum ara ara daldı tekrar uyandı derken 6 gibi yataktan kalktık çok uykum varGünaydın
Kızım her zamanki gibi 9 buçuğa doğru uyandı
Geri dönüşümcüyü bekliyorum 2 haftadır vermedim poşet doldu ağzına kadar
Sonra kahvaltı inşallah güzel bir gün dilerim
Dün yağmurluydu hava bugün günlük güneşlik
Yüreğimize neşe getirsin bu bahar
Benim uykum varsa seninki olmaz mı öğlen uyuduğunda azcık sen de uyu kapattı burada hava yinegünaydın , burası yağmur fırtına. 5te uyandı oğlum ara ara daldı tekrar uyandı derken 6 gibi yataktan kalktık çok uykum var
Akşam erken mi uyuyor? Belki ondan erken uyanıyordurgünaydın , burası yağmur fırtına. 5te uyandı oğlum ara ara daldı tekrar uyandı derken 6 gibi yataktan kalktık çok uykum var
HoşgeldinizBir haftadır yoktum evde. 18 yaşındaki yeğenim ile 11 yaşındaki oğlum evi savaş alanına çevirmiş. Nerden başladım, KK'dan :)
Planım;
1. Abur Cubur çöplerini toparla, evi havalandır, çöpleri attır ev ahalisinden birine
2. Bulaşıkları topla diz, evin envai yerinde bardak var.
3. Bavulları aç, evde birikenlerle beraber 4 5 makina çamaşır yıka,
4. Yemek yapma dışardan söyle *_*
5. Alışveriş listesi yap ve sipariş ver.
6. Toz al, evi süpür sil
7. Hazırlaman gereken raporları hazırla, grafikleri çiz. Araman gereken danışanları ara.
Ama ben napıyorum, dizi izliyorum, oyalanıyorum, burdan da sadece 4. madde bana göz kırpıyor. Hadi 5. maddeyi de yapayım hatrı kalır :)) 2/7 iyi oran ne dersiniz hanımlar :)
2 de 7 oran az amaBir haftadır yoktum evde. 18 yaşındaki yeğenim ile 11 yaşındaki oğlum evi savaş alanına çevirmiş. Nerden başladım, KK'dan :)
Planım;
1. Abur Cubur çöplerini toparla, evi havalandır, çöpleri attır ev ahalisinden birine
2. Bulaşıkları topla diz, evin envai yerinde bardak var.
3. Bavulları aç, evde birikenlerle beraber 4 5 makina çamaşır yıka,
4. Yemek yapma dışardan söyle *_*
5. Alışveriş listesi yap ve sipariş ver.
6. Toz al, evi süpür sil
7. Hazırlaman gereken raporları hazırla, grafikleri çiz. Araman gereken danışanları ara.
Ama ben napıyorum, dizi izliyorum, oyalanıyorum, burdan da sadece 4. madde bana göz kırpıyor. Hadi 5. maddeyi de yapayım hatrı kalır :)) 2/7 iyi oran ne dersiniz hanımlar :)