- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.261
Bende dört gözle ablamın nişanlanmasını bekliyorumDamadı da çok seviyorum bakalım kahveyi içecek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dört gözle ablamın nişanlanmasını bekliyorumDamadı da çok seviyorum bakalım kahveyi içecek mi
Yaaaa ❤Sağolun kızlar Amin inşallah Nurcum sağol isteme olacak işte yüzük de takılacak aynı zamanda evet heyecanlı ay ben daha heyecanlıyım abla olmak da değişikmişdeğişik kahve yapıcaz falan
Ben yapmadım ya tuzlu kahve içermiydi acaba kaynımlar yeni evlendi sayılır ikiside hüpletti tuzlu kahveleriYaaaa ❤
Kahveye tuz karabiber kırmızıbiber mi atacaksınız yazık kiz .
Ben de atmıştım ama sadece tuz.
Eşim içene kadar gözleri parlıyordu mutluluktan.
Kahveyi bir içti gözü grilesti
Senin her türlü kahrını çekerim demekmiş tuzlu kahveyi bitirmek.
Ama adam cekemeden nallari dikecekti nerdeyse
Bir yerde okumuştum . Eskiler de tuzlu kahvenin anlamı benim sende gönlüm yok demekmişYaaaa ❤
Kahveye tuz karabiber kırmızıbiber mi atacaksınız yazık kiz .
Ben de atmıştım ama sadece tuz.
Eşim içene kadar gözleri parlıyordu mutluluktan.
Kahveyi bir içti gözü grilesti
Senin her türlü kahrını çekerim demekmiş tuzlu kahveyi bitirmek.
Ama adam cekemeden nallari dikecekti nerdeyse
AA bak ben bilmeden dediğine uymuşum tatlı tatlı içti benimkiBir yerde okumuştum . Eskiler de tuzlu kahvenin anlamı benim sende gönlüm yok demekmiş
Ama ne kadar doğru bilmiyorumAA bak ben bilmeden dediğine uymuşum tatlı tatlı içti benimki
Herkes tuzlu yapıyo neyse sende tuzlu yap bekardın dimiAma ne kadar doğru bilmiyorum
Evet bekarım . Ama o tarz şeyleri pek sevmiyorum ama yine de yaparımHerkes tuzlu yapıyo neyse sende tuzlu yap bekardın dimi
Evet aslen öyleymişBir yerde okumuştum . Eskiler de tuzlu kahvenin anlamı benim sende gönlüm yok demekmiş
Sıra sana gelecek ondan mıBende dört gözle ablamın nişanlanmasını bekliyorum
Ben de aksine çok tatlı yapmıştım ravakAA bak ben bilmeden dediğine uymuşum tatlı tatlı içti benimki
Yok kız ben daha düşünmüyorum . Hayatımda biraz ekşın olurdu canlılık olurduSıra sana gelecek ondan mı
Damat kahveyi içti lokumda da birşey var mı diye sordu
Mutfağa geldi kafaya suyu dikti ben 1 tane sigara içeyim lütfenBazı damatlar artistlik yapıp yanında tuz getiriyor
Baya hareret yapmış zaten heyecan falan hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinMutfağa geldi kafaya suyu dikti ben 1 tane sigara içeyim lütfen
Sağol canım evet çok heyecanlıymış annesi dedi nasıl içicem ben onu demiş durmuşBaya hareret yapmış zaten heyecan falan hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Allah pişman etmesin inşallah hayırlı olsunSağol canım evet çok heyecanlıymış annesi dedi nasıl içicem ben onu demiş durmuş