- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.241
Ben de ara ara kötü olmakla birlikte iyiyim ben de paxeraya geçtim inşallah daha iyi gelirİyiyim. Sen nasilsin canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ara ara kötü olmakla birlikte iyiyim ben de paxeraya geçtim inşallah daha iyi gelirİyiyim. Sen nasilsin canım?
Umarim daha iyi gelirBen de ara ara kötü olmakla birlikte iyiyim ben de paxeraya geçtim inşallah daha iyi gelir
Ya ben daha kağıttan gemi yapamıyorum maşallahGeçen gün de oyun hamuru etkinliği yapmıştık o da harika olduEki Görüntüle 2820498
Kim nişanlaniyor kiMutfağı topladım 1 çeşit kurabiye yaptım annemlere geçtim şimdi pastayı almaya gidiyorum bi de kızıma elbise almadım elbise alıcam sonra eve dönerim hazırlanır annemlere geçerim inşallah sanki kendim sözleniyormuş gibi heyecanlandım stres oldum
Ay iyi ki beceremiyorsun becermiş halin nasıl olacak acabaHepsi Harika ne kadar yeteneklisin ben oyun hamuru beceremiyorum çocuklarla oynarken hayalgücümün ne kadar köreldiğini fark ediyorum
Kız kardeşime ailelet arasında söz yapıcaz canımKim nişanlaniyor ki
Yaşasın onu ben yapabiliyorum zerre sen de başarırsınYa ben daha kağıttan gemi yapamıyorum maşallah
Aa hayırlı olsunKız kardeşime ailelet arasında söz yapıcaz canım
Oyun hamuruna şekil verme işini de yapamıyorum neyse çocuklarım bana öğretir belkiYaşasın onu ben yapabiliyorum zerre sen de başarırsın
Hayırlı olsun canımMutfağı topladım 1 çeşit kurabiye yaptım annemlere geçtim şimdi pastayı almaya gidiyorum bi de kızıma elbise almadım elbise alıcam sonra eve dönerim hazırlanır annemlere geçerim inşallah sanki kendim sözleniyormuş gibi heyecanlandım stres oldum
Yaaa teşekkür ederim niloya ama bu aralar tıkandım üretemiyorum canım da istemiyorAy iyi ki beceremiyorsun becermiş halin nasıl olacak acaba
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık senin kaç çocuğun vardı canım ben bişeye yetişemiyorum ya bazen kendimi çok beceriksiz sanıyorum kızım hep benle oyun istiyor sabah işlerim var onları yapmam lazım istedi durdu
Yoo öyle deme kendine haksızlık etme.Hepsi Harika ne kadar yeteneklisin ben oyun hamuru beceremiyorum çocuklarla oynarken hayalgücümün ne kadar köreldiğini fark ediyorum
Ya ben daha kağıttan gemi yapamıyorum maşallah
Ne üretemiyorsunYaaa teşekkür ederim niloya ama bu aralar tıkandım üretemiyorum canım da istemiyor
Hee iyi bariBen de her zaman yapamıyorum hafta da bir bazen ayda bir. 24 saatin içinden 1 saati onlara özel ayırmak gerek diye düşündüğüm halde yine de yetişemiyorum.
Yoo öyle deme kendine haksızlık etme.
Yaptıkça açılıyor insan .
Ben de youtubeda izleyerek öğrendim. Yoksa resmim bile kötüdür
Ben de bunları annemin karnında öğrenmedim ki zerrecim. Iyi ki youtube var
Ezbere yapabilmek için en az 1 yil bu sanatla uğraşmak gerek
Ya benim etkinlik paylaştığım bir sayfam var instada, içerik üretemiyorum sıkıldım çünküNe üretemiyorsun
Aa hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım
Sağolun kızlar Amin inşallah Nurcum sağol isteme olacak işte yüzük de takılacak aynı zamanda evet heyecanlı ay ben daha heyecanlıyım abla olmak da değişikmişdeğişik kahve yapıcaz falanNiloyatospikk
Hayırlı olsun. Şimdi kiz kardeşiniz ne kadar heyecanlıyım kimbilir
Allah 2 cihanda mutlu es arkadaş eylesin