- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.221
Vazgeçilmezim . Ve sonunu içtim bugün.
akşama esime aldırmam lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 6ydı galiba uyandım namaza o sırada yedimSabah kalkınca nasıl yedin tatlıyı
Miss afiyet olsun biz şimdi kahvaltıdayız
Tam uyucam zil elektrikkkkk yattım zil suuuu yattım kızım uyandı bir çene Yarabbim dedim kalk Niloya kalkNe kadar şanslısın ben şu an 7 de uyansalar bugün geç uyandık dicem burası da çok sıcak. Benim yerime de uyu
Hepsi yapıldı ayriyetenBen yazayım bugün yapçaklarımı inşallah yaparım
_Kahvaltı sonrası mutfak toplama
_Ev süpürülüp silinecek halılar serilecek
_Banyoda tuvalet ve lavoba ovulacak yeri silinecek
_Yarımşar saat çocuklarla ders tekrarı
Sanırım bugün bunları anca yaparım yapınca başına birer tik atmak nasip olsun
Aksamalar oluyor canım ya ama çocukların mutlu olması insanı daha rahatlatıyorBugün ki programda sadece mutfağı süpürme işini yapamadım.
Cocuklarla da çok güzel kaliteli tam bir saat geçirdik.
Cok eğlendik.
Birazdan namaz kılıp biraz kitap okuyacağım.
Çocuklarla ne yaptınız bize de fikir olsunBugün ki programda sadece mutfağı süpürme işini yapamadım.
Cocuklarla da çok güzel kaliteli tam bir saat geçirdik.
Cok eğlendik.
Birazdan namaz kılıp biraz kitap okuyacağım.
Böyle yapmak çok iyi bu şekilde ben de plan yapsam iyi olurEkran görüntüsü de aldım artık bunlara uymak istiyorum.
Yoksa birikiyor yapamıyorum. Gözümde büyüyor.
Bazen hepsine bir girisiyorum ev işi yapmaktan soğuyorum.
Ama günlük ve haftalık yaparsam en azından sürekli tekrar olan şey hem temiz kalır hem daha çabuk biter diye düşünüyorum.
Ramazan geliyor. O zaman hiç bir şey yapasımiz gelmez ama zorlanmadan azar azar yaparsak ic huzurumuzu diri tutmuş oluruz diye düşünüyorum.
Umarım basariririm.
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık senin kaç çocuğun vardı canım ben bişeye yetişemiyorum ya bazen kendimi çok beceriksiz sanıyorum kızım hep benle oyun istiyor sabah işlerim var onları yapmam lazım istedi durduGeçen gün de oyun hamuru etkinliği yapmıştık o da harika olduEki Görüntüle 2820498
Merhaba canım aklımdan geçiyordun nasıl oldun diyeMerhabalar.
Birkaç gündür evin orasını burasını düzgünce temizlemekteyim.
Bu konu sayesinde temizligim düzene girmeye basladi sag olunuz Niloyatospikk
En son bi tavanin altını parlattim, ocagin üst kapak camını sildim (asperox sarı güçle iyi temizledi), evi süpürdüm.
Hepinize sevgüler yollarım.
Hepsi Harika ne kadar yeteneklisin ben oyun hamuru beceremiyorum çocuklarla oynarken hayalgücümün ne kadar köreldiğini fark ediyorumGeçen gün de oyun hamuru etkinliği yapmıştık o da harika olduEki Görüntüle 2820498
İyiyim. Sen nasilsin canım?Merhaba canım aklımdan geçiyordun nasıl oldun diye