- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.361
SormayınSiyah yaramış desene. Benimkide istedi de yermiyim
Aman boşver geçti gitti konuşmak da çözüm değildi değişik bir durumdu işte gel de 2.çocuğa cesaret etOnları da anlamak gerek nasıl bir kafa yaşıyorlar acaba. Sen de deseydin ya ama ben seni baba olarak görmüyorum diye
Ama değişik birşey olmuş kızınız da var eşim yeniden evlenelim mi dedi kız eve girince ilk defa evlenmiş gibi heyecan yaşamışsınızdırGelinliğimi atmamışım giydim oldu ama çıkardım hemen tabi normal kırmızı Bi elbise giydim nikahta kızımda vardı resim çekti Başka kimse çağırmadık. Ne heyecanı yahu
Amin aminAman boşver geçti gitti konuşmak da çözüm değildi değişik bir durumdu işte gel de 2.çocuğa cesaret etAllah isteyenlere versin inşallah
Ay kaza olanlara yahu nasıl kaza oluyor derken bile ödüm kopuyorSormayınikinciye kaza gözüyle bakarken hemen arkasında bir kaza daha oldu 3.yü doğurdu. Zincirleme gibi mübarek. Ay o da ne sanıyorsa sanki ilk defa evlendiniz
Aman ha sakın deme sonra Birgün sende kaza oldu dersin falanAy kaza olanlara yahu nasıl kaza oluyor derken bile ödüm kopuyorbaşıma gelir diye biz 4 sene korunduk maşallah diyim kaza olmadı
İşte 2.olursa kazaya bırakıyorum onu benAman ha sakın deme sonra Birgün sende kaza oldu dersin falananlarsın o zamn
Kazaya kalacaksa da çokta geç kalmasınİşte 2.olursa kazaya bırakıyorum onu benadetim gelsin diye her ay dört gözle bekliyorum kaçırmadın dimi bak sorusu
Mümkünse kaçmasınKazaya kalacaksa da çokta geç kalmasınmalum yaş geçiyor
İyi geceler canım inşallahHadi cümleten Allah rahatlık versin inşallahyarın görüşmek üzere inşaAllah
Aaa öyle deme dün uyuduğum da saat resmen 2 ye geliyorduİyi geceler canım inşallah
Ben de bu gece Zerre niye geçe kaldı bu kadar diyordum az önce
Paket yenilendi içinde ki 11 GB internetin sadece 3 GB'tı kaldı
Kız yenilendi bir de yemişsin nasıl yedin çok mu video izledin naptınPaket yenilendi içinde ki 11 GB internetin sadece 3 GB'tı kaldıama evdekileri ikna etmek üzereyim eve internet bağlatacaklar
İyi geceler canım ben de öptümAaa öyle deme dün uyuduğum da saat resmen 2 ye geliyorduhadi öptüm
Evet ilkinden çok uğraştı bu defaAma değişik birşey olmuş kızınız da var eşim yeniden evlenelim mi dedi kız eve girince ilk defa evlenmiş gibi heyecan yaşamışsınızdır