- 12 Ocak 2017
- 3.303
- 4.632
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.241
Amin cümlemizinkini ben kocadım gariAmaninnn o kadar büyük kızların mı var canım Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemizinkini ben kocadım gariAmaninnn o kadar büyük kızların mı var canım Allah bağışlasın
Bi ara ev anahtarlıktan geçilmiyorduNe kadar duyarlı bir çevreye sahipsinben üniversite 1. Sınıfta Kızılay'a kan vermiştim orada anahtarlık hediye etmişlerdi onu taktım evin anahtarına
Evet ondan düşündüm zaten 5 kuruş 10 kuruşlar sinir ediyor insanıEkmek almaya giderken işine yarar
Kaç yaşındasın canımAmin cümlemizinkini ben kocadım gari
42 . ÇaktırmaKaç yaşındasın canım
Ben cok dua istiyom kızlar ya.Selam herkese, sayfaları okuyarak geldim. Herkeste bir baş ağrısı varmış, benim de başım ağrıyor, o zaman bu baş ağrısı havalardan olsa gerek
Birkaç gündür çok iş yapmıyorum genel olarak evi süpürme, yemek, ev düzeltme falan... ama kitap okuyorum
Niloyatospikk o kitap kafeye bayıldım, aldığım kitaplar da çok güzel
Z Zerre yaptığın bebekler çok tatlı ve çok güzel olmuş
@Synonyms yaptığınız el işi çok güzel, çok beğendim ellerinize sağlık
clara nasılsın, ilaç iyi geldi mi?
Etiketleyemediğim diğer arkadaşlar, sizler de iyisinizdir inşallah
Aa maşallah yaşına göre ne güzel kocaman kızların olmuş erken evlendin sanırım sen de ben gibi42 . Çaktırma
Evet kan verdim. Okula gelmişti Kızılay koridora sedye koymuşlar gel vatandaş gel diye bağırıyor görevliler güya bizi yüreklendirip kan verdirecekler. Benimde kan değerlerim hep iyi çıkar dedim iyi kanımdan vereyim de ihtiyacı olanlar yararlansınBi ara ev anahtarlıktan geçilmiyordu
Kan mı verdin maşallah ya ne kadar iyisin
Harikasın canım tebrik ederim seni Allah kabul etsin yardımını o kan öyle değerli kiEvet kan verdim. Okula gelmişti Kızılay koridora sedye koymuşlar gel vatandaş gel diye bağırıyor görevliler güya bizi yüreklendirip kan verdirecekler. Benimde kan değerlerim hep iyi çıkar dedim iyi kanımdan vereyim de ihtiyacı olanlar yararlansın
Ben ortaokula giderken hastasıydım o 5 ve 10 kuruşların bir kere biriktirdim 50 TL param olmuştuEvet ondan düşündüm zaten 5 kuruş 10 kuruşlar sinir ediyor insanı
Amin inşallah şimdi korona olmasa yine verirdimHarikasın canım tebrik ederim seni Allah kabul etsin yardımını o kan öyle değerli ki
Ufaktan taşınma icin esya atma ve ortalik toparlama ugraslarindayim, cok bunaldim gızlaaar, tasinayim gideyim buralardanNapayım canım bildiğin gibi kız bişey yapmadım kız 5 tane avize sildim sağolsun @N u r teşvik etmeseydi daha beklerdi onlar sen napıyosun bakalım
20de evlendim. Eskiden erken evleniyordu sen neden erken yaşta evlendinAa maşallah yaşına göre ne güzel kocaman kızların olmuş erken evlendin sanırım sen de ben gibi
Yoo eskiye göre çok ideal bir yaşta evlenmişsinizben 21 yaşındayım ve benim arkadaşlarım 2. Çocuklarını doğurdular20de evlendim. Eskiden erken evleniyordu sen neden erken yaşta evlendin
Bi ara ben kumbaraya attım hiçbir yer almıyor bir daha mı dedim atmam biriktiriyorum küçük poşette markette veriyorum hepsini birden kasiyer kesin sinir oluyordurBen ortaokula giderken hastasıydım o 5 ve 10 kuruşların bir kere biriktirdim 50 TL param olmuştu
Paxera ya devam değil mi. İnşallah iyi olursun canım ya. oyun topiklerin nasıl gidiyorBen cok dua istiyom kızlar ya.
Çok da gençmişsiniz, arkadaş gibisinizdirr ne güzel42 . Çaktırma
21 de evlendim ben de bilmem neden evlendim peşimde çok koşan vardı ondan20de evlendim. Eskiden erken evleniyordu sen neden erken yaşta evlendin
Canım daha iyiyim demiştin yine mi kötü oldunBen cok dua istiyom kızlar ya.
Aaa marketler çok seviyor bozuk paraları. Ben hep götürürüm çok memnun oluyorlar bu durumdanBi ara ben kumbaraya attım hiçbir yer almıyor bir daha mı dedim atmam biriktiriyorum küçük poşette markette veriyorum hepsini birden kasiyer kesin sinir oluyordur