- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #6.101
Hayır görmedim paylaştın mıSen bugün benden yaptığım bebeklerin fotoğrafını istemiştin gördün mü fotoğrafı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır görmedim paylaştın mıSen bugün benden yaptığım bebeklerin fotoğrafını istemiştin gördün mü fotoğrafı?
Aaa sen isteyince bende çekip göndermiştimHayır görmedim paylaştın mı
Kız ne gülmesi ya süperr kızıma gösterdim aaa çok güzel dedi araba değil ya sevinçten coşmadıTamamlamaya çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorum
Ben o ara avize siliyordum ya arada kaynamış ne kadar güzel o beyaz kumaşı elde mi dikiyorsun makinada mıAaa sen isteyince bende çekip göndermiştim
Araba ile oynayan kızlar da ayrı bir zeki oluyor. Ne bileyim biraz komik görünüyorlarKız ne gülmesi ya süperr kızıma gösterdim aaa çok güzel dedi araba değil ya sevinçten coşmadı
Çok tatlılar ve çok beceriklisin canım maşallah ya pire gibi kızsın kardeşimin sevgilisi olmasa evlenmek için düşündüğü seni isticem ona o dereceTamamlamaya çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorum
Hayır neresi komik o kadar şekerler ki kızım bebeklerle oynamıyor benim ya arada binde bir oynuyor görsen kaç tane bebek varAraba ile oynayan kızlar da ayrı bir zeki oluyor. Ne bileyim biraz komik görünüyorlar
Ben üniversite de özel yurtta kaldım ve yurda el işi hocaları geliyordu bende heves ettim kurslara katıldım bebek diktim. Beyaz kumaşı hoca kendisi makine de dikiyordu ama sadece bir tane bebek yapma hakkımız olduğu için bir taneyi makine dikti 4 tanesini de ben kendi elimde diktim.Ben o ara avize siliyordum ya arada kaynamış ne kadar güzel o beyaz kumaşı elde mi dikiyorsun makinada mı
Çok güzel canım hiç böyle becerilerim yoktur ama benim de değişik becerilerim var baya şey yaptım ben de el işi olarak sırf boncuktan masa örtüsü kapı süsü bebek yelekleri bir sürü şey ama bıktım onlardan da yapasım gelmiyor artık farklı şeyler yapmak istiyordum korona geldi engele takıldıBen üniversite de özel yurtta kaldım ve yurda el işi hocaları geliyordu bende heves ettim kurslara katıldım bebek diktim. Beyaz kumaşı hoca kendisi makine de dikiyordu ama sadece bir tane bebek yapma hakkımız olduğu için bir taneyi makine dikti 4 tanesini de ben kendi elimde diktim.
Bende kırmızı elbiseli olanı Allah nasip ederse kendi kızım için yapmıştım inşallah oynaroynamazsaaaHayır neresi komik o kadar şekerler ki kızım bebeklerle oynamıyor benim ya arada binde bir oynuyor görsen kaç tane bebek var
Bende çocuk gelişimi ve eğitimi okudum dersin birinde böyle bir bebek dikmiştim o zaman baya zorlamıştı beniBen üniversite de özel yurtta kaldım ve yurda el işi hocaları geliyordu bende heves ettim kurslara katıldım bebek diktim. Beyaz kumaşı hoca kendisi makine de dikiyordu ama sadece bir tane bebek yapma hakkımız olduğu için bir taneyi makine dikti 4 tanesini de ben kendi elimde diktim.
Benim hoşuma gidiyor ellerim ile birşeyler yapmak. Hani derler ya el emeği göz nuru hakikaten öyle çok kıymetli oluyor yaptığım şeyler. Korona olmasa dediğin gibi benimde yapmak istediğim çok şey var neyse Allah can sağlığı versin gerisi çokta önemli değilÇok güzel canım hiç böyle becerilerim yoktur ama benim de değişik becerilerim var baya şey yaptım ben de el işi olarak sırf boncuktan masa örtüsü kapı süsü bebek yelekleri bir sürü şey ama bıktım onlardan da yapasım gelmiyor artık farklı şeyler yapmak istiyordum korona geldi engele takıldı
Olsun canım yap sen bulunsun kenarda bebekle oynamayan kız binde bir çıkıyor o da benim kıza denk geldi evde görsen arabalarıBende kırmızı elbiseli olanı Allah nasip ederse kendi kızım için yapmıştım inşallah oynaroynamazsaaa
Aynen öyle canım benim de yaptığım şeyler diğer tlfda alıp atarım bi ara canımBenim hoşuma gidiyor ellerim ile birşeyler yapmak. Hani derler ya el emeği göz nuru hakikaten öyle çok kıymetli oluyor yaptığım şeyler. Korona olmasa dediğin gibi benimde yapmak istediğim çok şey var neyse Allah can sağlığı versin gerisi çokta önemli değil
Aaa benim yurtta ki oda arkadaşlarım da çocuk gelişimi bölümü okuyorlardı ve onlarda ödev olarak örgü bebek yapmışlardıokuduğunuz bölüm gerçekten zor bir bölümBende çocuk gelişimi ve eğitimi okudum dersin birinde böyle bir bebek dikmiştim o zaman baya zorlamıştı beni
Mutlaka at görmek isterimAynen öyle canım benim de yaptığım şeyler diğer tlfda alıp atarım bi ara canım
Evet canım o zaman biz sürekli el emeği oyuncak yapıyorduk bende severim gerçe geçen senelerde amigurumi yapıyordum Bi araAaa benim yurtta ki oda arkadaşlarım da çocuk gelişimi bölümü okuyorlardı ve onlarda ödev olarak örgü bebek yapmışlardıokuduğunuz bölüm gerçekten zor bir bölüm
Yok canım, doğum yaptım. Ama iş yerine hamileyim dedigimden beri sorun yaşıyorum.Hamile misin canım sen
Güzel bir görüşme olsun inşallah
Bildiğin gibi işte canım sıradan rutin işlerYok canım, doğum yaptım. Ama iş yerine hamileyim dedigimden beri sorun yaşıyorum.
Çok sağol kuzum iyi dileğin icin, kötünün iyisi gibi geçti diyeyim..
Sizler naptınız kızlar, sizlerin günü nasıl geçti?