🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
KIZLAR sabahları erken uyanabiliyormusunuz ? Mesela ben öğlene 12 .1e kadar uyuyorr ve işlerim ve aktivitelerim yapacacaklarim kalıyor yetismiyorrr öncelikle evli bayanlar KACTA UYANIYORSUNUZ..? Birilerinden duyup örnek almak teşvik olmak istiyorum...

Selamlar.. öncelikle böyle bir konu açtığınız için çok çok teşekkür ediyorum... inanın çok iyi denk geldiniz.. ne zamandır böyle bir konu açacaktım yanii inanın bir derdim varamı açsam nereye açacağım bilemedim öylee kaldı.. benim derdim sorunum sabahları uyanamama e tabiki öğlen 12lerde 1lerde uyanırsam işlerim kalıyor aktivite, kitap okuma, elişi yapma, yürüyüş, yani vs.. ve psikolojimde alt üst oldu isteksizlik hiç bisey yapmak istememek.. KIZLAR KACTA UYANIYORSUNUZ öncelikle bunu sizlerden duyup motive teşvik olmak ıstiyorum....😔
Selam merhaba hoşgeldin aynı beni tarif ettin benim de sabahları biraz zor kalkma gibi durumum var eşim vardiyeli çalışıyor evde olduğunda 10 10.30 civarlarında kalkıyoruz ama o yoksa ben öğlene kadar yatıyorum desem yeridir 😔

Surekli planladiklarini erteleyen biri olarak tam buraya uygun oldugumu dusundum geleyim mi ben de :KK6:
Ben de hep erteliyorum gel canım motive edebildiğimiz kadar ediyoruz birbirimizi örneğin cilt bakımımı rutine oturtmuştum şuan darmadağın çoğu şeyi yapmıyorum koronanın etkisi büyük maalesef

KIZLAR sabahları erken uyanabiliyormusunuz ? Mesela ben öğlene 12 .1e kadar uyuyorr ve işlerim ve aktivitelerim yapacacaklarim kalıyor yetismiyorrr öncelikle evli bayanlar KACTA UYANIYORSUNUZ..? Birilerinden duyup örnek almak teşvik olmak istiyorum...
Çocuk olmadan evvel 1lere kadar yatardım çocuk olduktan sonra 11 i buluyor anca sabah erken kalkma sorunu bende de var 😔

Benim sıpa da yeni uyudu atak haftasında sanırım ya dişler ya yürüme yüklenecek. Epey yoruyor. Uyumakta direniyor. Resmen uluyor. Böğürüyor🙃
Valla seviyorum hamur işini daha önce de söylemişimdir. Vakit buldukça güç buldukça yapmaya çalışıyorum. Kurabiye falan çayın yanına gidiyor:)
Benimki de geç uyudu dün akşam
Diş süreci evet zor oluyor
Sende kilo sorunu yok yap mis gibi ben de bu aralar abur cubura yüklendim tartının yanından geçip geçip çıkmıyorum cesaret yok😁püüü bana

Ben de hep erteliyorum gel canım motive edebildiğimiz kadar ediyoruz birbirimizi örneğin cilt bakımımı rutine oturtmuştum şuan darmadağın çoğu şeyi yapmıyorum koronanın etkisi büyük maalesef
Hosbuldum diyorum o zman 😂 insallah beraber motive oluruz ben de gun icinde yazacaklarımı surekli erteliyorum arkadaslarin dedigi gibi gec kalkmak da cok etkiliyor
Çocuk olmadan evvel 1lere kadar yatardım çocuk olduktan sonra 11 i buluyor anca sabah erken kalkma sorunu bende de var 😔
Ayniii ben 😂 sabah erken uyansak bile oglum 10.30a kadar yatakta bogusuyoruz falan 🤭🤭 kahvalti yap oglen oluyor zaten
Sabah erken kalkmanın formülü erken yatmak kızlar. 😁
Ah iste onu ben yapamiyorum dun uyudugum 3.30du erken kalksam bile gec yatiyorum 🤦‍♀️

Benimki de geç uyudu dün akşam
Diş süreci evet zor oluyor
Sende kilo sorunu yok yap mis gibi ben de bu aralar abur cubura yüklendim tartının yanından geçip geçip çıkmıyorum cesaret yok😁püüü bana
Zor valla diyorum ya böğürüyor uluyor sürekli bi ııııı ıııııı hali.:))
Amaan sen de ye gitsin ya. Baksana ölümlü dünya canım ya.

Hosbuldum diyorum o zman 😂 insallah beraber motive oluruz ben de gun icinde yazacaklarımı surekli erteliyorum arkadaslarin dedigi gibi gec kalkmak da cok etkiliyor

Ayniii ben 😂 sabah erken uyansak bile oglum 10.30a kadar yatakta bogusuyoruz falan 🤭🤭 kahvalti yap oglen oluyor zaten

Ah iste onu ben yapamiyorum dun uyudugum 3.30du erken kalksam bile gec yatiyorum 🤦‍♀️
Ama o vakit erken kalkamıyorum şikayetinin anlamı kalmıyor :))
Ben de 12 1 bazen 2 oluyor yattığım gece de 2 3 kez uyanıyoruz memeye. Sabah da 10. 10.30 gibi kalkıyoruz genelde. 8 de kalktığımız da oluyor.
Alarm kurabilirsin o zmn kalkmak istediğin saate. Ama ertelemeden geri yatmadan kalkabilmen gerekcek:)

Ama o vakit erken kalkamıyorum şikayetinin anlamı kalmıyor :))
Ben de 12 1 bazen 2 oluyor yattığım gece de 2 3 kez uyanıyoruz memeye. Sabah da 10. 10.30 gibi kalkıyoruz genelde. 8 de kalktığımız da oluyor.
Alarm kurabilirsin o zmn kalkmak istediğin saate. Ama ertelemeden geri yatmadan kalkabilmen gerekcek:)
Yok işte onu yapamiyorum hergun sabah namazina kalkinca yatmayacagim deyip sabah olunca eee simdi ben napacagim deyip yataga giriveriyorum 😂

Şimdi öğle uykusuna yattı. 1 saat belki uyur. Bak işte yemek mi yapıyım, ortalık mı toplayım, yatıyım aşa mı diyorum. Gücüm yerindeyse hadi bi zahmet yemeğe girişiyorum. Onun dışında amaan 1 saatte ne yapacan yat aşa yı tercih ediyorum😆

Benim de sabah uyanmam kızıma bağlı olarak 8 ile 10 arasında değişiyor. Akşam erken yatabilmişsem erken kalkıyorum genelde ama erken kalkmayı seviyormuyum hayır. Zaten gün içinde kızım yoruyor sabahları en azından yatak keyfi yapmak istiyorum ama o da pek mümkün olmuyor..

Bir saati bırak 15 dk olmadı uyandı. Ben yemeğe girişmiştim. Neyse babası evde bugün o bakar ben devam ederim:)
Kolay gelsin

Ben de mutfagi topladim ispanak yikadim corba icin bugday kaynattim simdi soyle bi evi toparlayip süpürüp yemege baslayacagim

Benim de kızım 10 da uyanır kalkın erkenden uyanın gözünüzü açın diye uyandırıyor bizi 😁

Tartıya dedim ki böyle bakışarak aşk yaşanmaz gel sarılalım sonra sarıldık beni motive etti dedi ben sana gerçek yüzünü göstermeyeceğim azcık topla kendini öyle :KK70: hala aynı kilodayım yok artık dedim harika çikolata yemiyorum diyete devam 11 Kasımda girmiştim bininci diyeti de bozdum 1001.diyetle 24 Aralık tarihini atıyorum :KK70:

Yok işte onu yapamiyorum hergun sabah namazina kalkinca yatmayacagim deyip sabah olunca eee simdi ben napacagim deyip yataga giriveriyorum 😂
Mesela ben 2 sabahdır sabah namazına kalkmıyorum beni falakaya yatırabilirsin bi tozumu al canım benim😁 kılıp yatsam yine iyi kızım 5buçukta tuvalete kalktı yattım yatış o yatış alarmı hatırlamıyorum

Biz fazla uyuyoruz 😂eşim de tam tersi gece 3te işten geldi 6da kalktı balığa gitti doğum günümdeki balıklar yetmez tabi 😂5 te de işe gidecek hayır uykusuz denizin ortasında yok ben o kafayı anlayamıyorum 😁

X