Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
birde nilcim şu eklentilerde makyajlarda kullandığın tonlarda ruj istiyorum bunların markası numarası ne ve avon veya başka bi markadan önerebilceğin varmı? bıktım koyu renk rujlardan :)

Eklentiler

• $bihteryz.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $036.JPG
    101,8 KB · Görüntüleme: 57

yasmin hoşgeldin ,tşk ederim ,umarım faydam olur:)

canım kalemlerin çoğunda akma problemi var bu bazen cilt yapısyla da alakalı bir durum ..gözüne kapatııc sürdükten sonra göz kapağına açık ton pudra sür ve sabitle öyle kalem çek d,kısmende olsa çözüm getiriyor..diplıner olarak ise,loreal süper lıner -beyu lıner bunlar diğerlerine nazaran kullanımı daha kolay,sürüm açısından ..

birde nilcim şu eklentilerde makyajlarda kullandığın tonlarda ruj istiyorum bunların markası numarası ne ve avon veya başka bi markadan önerebilceğin varmı? bıktım koyu renk rujlardan :)
ruj ilk resimde ne idi hatırlamıyorum genelde sihirli ruj denilen ruju kullanıyorum yapısından dolayı ...
diğer makyajda ise,nyx marka dolly pink gloss var ,diğer markaların sklalarını bilemiyorum ,rujlarla çok aram yok :) umarım sınavlarında başarı elde edersin ..

Son düzenleme:
loreal ve beyu ya hemen bakıcam nil ablacım teşekkür ederim iyi dileklerin içinde sen bir harikasın :):)

Merhaba makyajlariniz cok güzel olmus. Takma kirpik kullanmak istiyorum sizinki cok dogal duruyor. Hangi markayi kullaniyorsunuz ?

süper süper süperr harika bir topiğin var nil çok şey öğrenicem senden inşallah. hergün zaman buldukça uğrerım çok güzel yaa bayıldım. ben özellikle göz makyajını beceremem. o kadar ürün alırım ama kullanamam. çok da hevesliyim işin açıkcası. teknikleri senden öğrenicem. teşekkürlerrr

bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile​

[/QUOTE]

waooow bu çok hoşuma gitti.gerçekten çok güzel makyaj yapıyosunuz.resim gibi.hepsini inceliyorum.en abartılı olanlar bile çok hoş ve doğal duruyo.renk uyumlarını çok iyi ayarlıyosunuz.

loreal ve beyu ya hemen bakıcam nil ablacım teşekkür ederim iyi dileklerin içinde sen bir harikasın :):)

estafurullah canım ,rica ederim :)

Merhaba makyajlariniz cok güzel olmus. Takma kirpik kullanmak istiyorum sizinki cok dogal duruyor. Hangi markayi kullaniyorsunuz ?

ebay'dan set olarak satın aldım ben markası yok,ama çok memnunum ..tşk ederim :)

çok tşk ederim ,işe yararsa sevinirimbende hevesle başladım makyaja
ben tşk ederim

bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile​

waooow bu çok hoşuma gitti.gerçekten çok güzel makyaj yapıyosunuz.resim gibi.hepsini inceliyorum.en abartılı olanlar bile çok hoş ve doğal duruyo.renk uyumlarını çok iyi ayarlıyosunuz.[/QUOTE]

çok tşk ederim,öyle ise çok sevinirim .. sevgiler...

teşekkür ederim linkini paylaştığınız için diğer adaylara da bakma fırsatım oldu ilk defa.ama aradaki fark çok açık yani :)) diğerleri de idare eder ama burda asıl güzel olan sizin yüzünüzün güzelliği ve zerafeti.dolayısıyla makyajın da güzelliği çıkmış ortaya.hem yaptığınız makyajlar güzel, hem de yüzünüze çok yakışıyor

sevgili cansu
çok tşk ederim değerli yorumlarına,çok zarifsin ...

selam nilcim
gercekten harikaa blogunda sendee..
inşş şans senden yanaa olur canımm
leopar delisi olaraktan leoparlı makyajın cok süperr hatta denedim
lenste karar veremedim cristalleri bekliyorumm koycagnı sölemiştinn tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…