canım siyah kalem çok kullanmıyorum..ama asansörlü avonun mavi dıamond serisinden bir kalemi var bende,çok memnunum yapısından onun siyahı var mı tam hatırlamıyorum ama bir bak istersen..
alix avien in o paletlerini kullanmadım, ama alix avien den 3 ürünüm var makyaj dolabımda çok memnunum ürünlerindenbunu söyleyebilirim ,sorun yaşayacağını sanmam farlarında da...
nil konun ve makyajların harika doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama bu kadar anladığını görünce sana sormak istedim cildim yağlı olduğu için makyaj uzun süre kalıcı olmuyo bide ben sade bi makyaj istiyorum yani pürüzcüz cilt eyeliner rimel ve doğal renk dudak ama ürün olarak alabileceğim neler var bilmiorum bişeyler önerirsen (marka olarak çok sevinrim ) :))
biliyorum tatlım solotica başlıgından takip ediyorum :))))))
canım mevsimsel de o pullanmalar olabliyor tabi ,bendede oluyor aynısı ,sürekli nemlendirmeye çalışıyorum ..makyaj önceside o pullanma yansımasın diye renkli nemlendiri - günlük nemlendiricimi kulanıyorum,iyice yediriyorum cildime 2-3 dk sonra makyajıma başlıyorum..pudrayı fırçan ile eşit olarak yüzüne dağıt,fazlasını at önce fırçandan ve dairesel hareketlerle yüzünde dağıt pudrayı.nemlendirici olarak netrougeuna 'nın onarıcı bakım kremi var ,fiatına işlevi de çokk iyi hiç bişi yapamazsan bile bunu kullan ,kuruluk ve pullanma var ise, 2 kez günde..pudra olarakta benim en sevdiğim ve en pahalısına bile değişmediğim tek pudram alix avien mucize pudra adı ile bilinen pudra,kozmetikçiler bilir,verir,tek tonu vardı sanırım 2.yi bronzer olarak çıkarmış firma.. dilerim işe yararsanırım makyaj ve soru sormak konusunda doğru yerdeyim
nil bi sorum olucak
pudra , allık , siyah göz kalemi ve siyah rimel bnm makyajım sadece bunlrdan oluşuyo
pudrayı sürmeden önce krem olarak ne kullanmalıyım
bazen pudra cildimde tam olarak oturmuyo pul pul oluyo bazı yerler
(cildim de sorun yok normal bi cilt ne çok yağlı ne çok kuru)
marka ve pudra sürmek konusnda biraz tiyo verirsen
gözler süperrrrrr
makyaj süperrrrr
harika görünüyorsun canımmm
gördüm yorumunu nilim cokta tesekkür ettim
Benim şu an kullandığım da avon ama bitiyor. Memnunum gerçi ama farklı bir şey istiyorum canım ben. O yüzden sordum sana da. Peki farklı renk olsa da önerebilceğin asansörlü kalem markası var mı onun siyahına bakayım.
Alix Avien far kullanmıştım daha önce ama 5li değildi. Güzeldi gerçi beğenmiştim o zaman alayım canım onu çok sağol
bizde seni seviyoruz nilimcanım merhaba,öncelikle ben uzman değilim ,belirtmek isterim
naçizane, cildin yağlı olduğu için ürün seçimlerine dikkat etmelisin ,yağlı,yoğun parıltılı ürünlerden uzak durman gerek,çünkü ten ile kaynaştığında ürünler belli bir süre sonunda aşırı parlama ve akma olur,resmen kusar makyajı...dolayısyla mat pudra ve yağsız fondöten kullanmalısın ve yağlı cilde uygun bir makyaj bazı edinmelisin..ben tek tek şu -şu ürün diyemiyorum,cilt tipim değil ve kullanmadım ama kozmetiklerde-nette vs cilt tipine bu tip ürünleri araştırp almanı tavsiye edebilirim..makyaj bazında yağsız olmalı ,bu ürün makyajını sabitlemek ,kalıcılığını artırmak ve canlı tutabilmek için makyajın altına kullanılır,kremsi yapıdadır.. bu tip ürünleri,clinique-smashbox ta özellikle bulabilirsin,hatta makyaj bazı yüz için oriflame da bile var ,ama dediğim gibi en az oranına göre edinmelisin ,smashbox kullanıyorum ben ve yağlı değil mesela ama fiat olarak biraz yüksek gelebilir,bakarsın mat pudra için ise,kullandıklarımdan ,maxfactor crem puff ama özellikle önerebileceğim alix avien mucize adlı pudrası..umarım faydam olur..
canım mevsimsel de o pullanmalar olabliyor tabi ,bendede oluyor aynısı ,sürekli nemlendirmeye çalışıyorum ..makyaj önceside o pullanma yansımasın diye renkli nemlendiri - günlük nemlendiricimi kulanıyorum,iyice yediriyorum cildime 2-3 dk sonra makyajıma başlıyorum..pudrayı fırçan ile eşit olarak yüzüne dağıt,fazlasını at önce fırçandan ve dairesel hareketlerle yüzünde dağıt pudrayı.nemlendirici olarak netrougeuna 'nın onarıcı bakım kremi var ,fiatına işlevi de çokk iyi hiç bişi yapamazsan bile bunu kullan ,kuruluk ve pullanma var ise, 2 kez günde..pudra olarakta benim en sevdiğim ve en pahalısına bile değişmediğim tek pudram alix avien mucize pudra adı ile bilinen pudra,kozmetikçiler bilir,verir,tek tonu vardı sanırım 2.yi bronzer olarak çıkarmış firma.. dilerim işe yarar
sağol ablacımmm benimm
canım ,ilgilenemiyorum yine sizlerle yine düştüm lens sevdamın peşine. ama senin güzel makyajına yorumsuz kalmadımçok seviyorum sizleri
selam nilim epeydir uğramamışdım topiğe ama baktım da maşallah yine döktürmüşsün çok şey kaşırmışım yahu :84:
ha birde video yapmışsın çok süper olmuş ya :124::124::124::124:bayıldım çok :103::103:yakılıyorsun ekrana,makyaja, herşeye...
Allahlardan saklasın.....
rica ederim...çok teşekkür ettimm :))
geldim geldim ,hastalık bilmem ne derken,dinlendik azcık fıstığım ,arada da olsa paylaşımlara devam edeceğiz tabii kibizde seni seviyoruz nilimkisa zamanda makyajlarinla geri dön
duyurum varrr,hanımmmm
sevgili arkadaşlarım bloğumda naçizane bir hediye kampanyası düzenledim,katılımlarınızı beklerim ,izleyicim olmanız vs gibi şartlarım yok ,dileyen isteyen herkes katılabilir.. iyorumunuzun altına mail bırakmanız yeterli ,size ulaşabilmem adına...
sizllerde şansınızı deneyin ..aslında topik adına düzenlemeyi de düşündüm ama çok etik bakılmayacağını düşündümden vazgeçtim ..
bugüne kadar bu topiğe yorum yazan arkadaşlarım arasında düzenleyecektim ama sorun olur diye çekindim ,bu yüzden de bloğumdakine katılın, uygun karşılanacağından emin olsam sz-izlerden biriyle de bu paylaşımı küçük bir hediye bile olsa yaşamak isterdim ,bir tşk mahiyetinde...
hepinize tşkler ve sevgiler..
blog adresim :
http://pandorabazaar.blogspot.com/2011/01/makyaj-arsivimden-ilk-hediyeler.html
veeee renkli bi makyaj denemesi daha
duyurum varrr,hanımmmm
sevgili arkadaşlarım bloğumda naçizane bir hediye kampanyası düzenledim,katılımlarınızı beklerim ,izleyicim olmanız vs gibi şartlarım yok ,dileyen isteyen herkes katılabilir.. iyorumunuzun altına mail bırakmanız yeterli ,size ulaşabilmem adına...
sizllerde şansınızı deneyin ..aslında topik adına düzenlemeyi de düşündüm ama çok etik bakılmayacağını düşündümden vazgeçtim ..
bugüne kadar bu topiğe yorum yazan arkadaşlarım arasında düzenleyecektim ama sorun olur diye çekindim ,bu yüzden de bloğumdakine katılın, uygun karşılanacağından emin olsam sz-izlerden biriyle de bu paylaşımı küçük bir hediye bile olsa yaşamak isterdim ,bir tşk mahiyetinde...
hepinize tşkler ve sevgiler..
blog adresim :
http://pandorabazaar.blogspot.com/2011/01/makyaj-arsivimden-ilk-hediyeler.html
veeee renkli bi makyaj denemesi daha
sumağım hoşgeldin ,notunu aldımtakipteyim tabı kııı :98:
makyaj yine 10 numarablogunda görünce hayran olmustum :98: simdi yine hayran oldum
kuzumm nillll ne kaaa güzell olmuss canım yineee yaaaamakyajınaa şarkılar söluyomm bakkk basarılarının devamını dılıyorumm bitanemmmm dertortagım benımmm
bugün bi dipliner sürem dedim .
keliemnin tam anlamıyca mıçtımçekmeye çekmeye unutmuşum
makkaj topiklerinden cok uzak kaldım çok
ya superler ben makyaj hastasiyim kolayini bulsam uykuya bile makyajli yatacagim....eline aklina saglik.
totomu kaldirip msne girdigim yokki sen alasin :86:fıstıkım süper haber.
güya ben alacaktım sana ,ben alana kadarrr ooooo
her zaman beklerim