Hollywood artistleri halt etsin yaninda
yağmurlu,loreal süper lıner,carbon black serisi de aynı uçlu ama daha koyu siyah sürümü çok rahat bunların,yada jel eyelıner ve fırça ile dene,bence likitlere göre daha kolayelin alışması ve sürmesi..Nil,
Bana en beceriksizlerin bile kullanmayı çabuk becerebileceği bir eyeliner önerir misin? Ben kalem uçlu bir tane denedim ama çok kalın çektim. İncecik çekmeyi öğrenmek istiyorum..
aşkitom utandırma beni ustam yaa
canımsın güzel anne
yağmurlu,loreal süper lıner,carbon black serisi de aynı uçlu ama daha koyu siyah sürümü çok rahat bunların,yada jel eyelıner ve fırça ile dene,bence likitlere göre daha kolayelin alışması ve sürmesi..
amaaaaaa, esas maharet malzeme de değil ,pratik yaparak bol bol bu illete hakimiyet kurabilen elde
loreal in bahsettiğim ürünün ucu böyle
resim alıntıdır!
Hmm...jel bana da daha yakın görünüyo sanki. MAC da vardı bildiğim ama şimdi bir de beceremezsem o kadar para vermeyeyim. Uygun birşey var mıdır bildiğiniz? Yarın bir watsons ya da gratis e bakayım..
Yaa çok beceriksizim hakikatten eyeliner konusunda.. Sürümü kolay birşey bulsam bol bol pratik yapıcam işte..
Nilcim burda inglot yok
Netten nerden sipariş verebilirim?
hb cnm teşkler yeri diil ama msj kutun doluydu yine:))) lenslerini merak ettım canım foruma bakamadım fotoların varmı memnunmusun cristallerden
şimdi profilinden gördüm albümden ayyyyyyy nilllllll harika olmus çok begendim grafhıtedan daha da bi açmış seni çokda seksü
seren serengil klip makyajı ;
bence kötü bir makyaj.. ama denemeye değerdi :)) benim göz şeklime uydurdum birazda yumuşattım makyajı fazlasıyla asi ve vamp bir stil aslında...
orijinali ;
flaşsız;
sıla acısada öldürmez klip makyajı;
Dailymotion - Sıla - Acısa da Öldürmez ( Yeni Klip ) - Music Kanalı
makyajın orijinal hali bloğumda
http://pandorabazaar.blogspot.com/
rutin ,her ortamda kullanılabilcek bir makyaj stili arkadaşlar ,davert-özel gün - işyeri,günük vs vs ,her yerde çok rahatlıkla taşıyabileceğiniz,göz yormayan ,fazlalığı hiç olmayan bir makyaj naturel görünümlü bir ten makyajı ,dudaklar arka planda ve gözler vurgulu bu makyajda..sade ama bir o kadarda etkili bir makyaj isteyenler için ..benimde en çok sevdiğim ve kullanığım stil bu ,benim makyajım diyebiliriz:)
canım aşk olsun ,bende uğramıyorum zatennilim topigine ugramayali uzun zaman olduaffet
makyajlar yine herzamanki gibi on numeroen cokta sila makyajina öldüm bittim geberdim :98:zaten blogundada yazmistim tekrar bakinca tekrar asik oldum
bu arada yeni lensler sana öyle yakisti ki anlatamambu dogallik:98: cidden süper :81:kacinci kez tekrarliyorum bunu bilmiyorum :86: ama napiiim yakismis iste
seviyorum seni
çok sevindim paralelkenarHarika bir başlık olmuş.. ellerine sağlık nil.. sayende artık eyeliner kullanabiliyorum..makyaj konusunda da kendime iyice güvenim geldi:)
nilcim benim kemikli bir burnum var
fazla kavis durmuyor ama kemik bayağa belli küçük göstermek için burnumu ne yapmalıyım özellikle şu kemiği kapatmak için ve kalkık göstermek için burnumu
burnundaki kemiğin üzerine kendi teninden 2-3 ton koyu pudra-fondoten vs uygula üzerine ,kalkık görünmesi içinde burnun alt kısmına (deliklerin olduğu kısım)ucuna değil ,ucuna sürersen dolma burun görünürsün ,alt kısmına da aynı şekilde koyu pudra-fondoten veya allık sürebilirsin ... bununla ilgili videom vardı izlemediysen bir bak ,ilk sayfada ve ilk mesaj içeriğinde...
evet canım kontürleme -burun inceltme videosu ..ama burnun ince ise sen uygulama tabi tercihine kalmış sen asadece kemiğini koyu tonla kamufle edeceksin ve kalkık görünüm için yine alt kısma koyu tonlama yapacaksın ... yani kusurlu bölgeleri kamufle etmek için tenimizden 2-3 ton koyu malzemelerden faydalanarak uygulama yapacağız..açığa çıkarmak istediğin hatlarına ise aydınlık renkler kullanacağız aydınlatıcı malzemeelrimiz ile..amaç bu özetle:)burun inceltme ve göz makyajı videosu diye başlık var o mu canım
ama benim burnum zaten ince kemikten dolayı yinede o makyajımı uygulamam gerekio
evet canım kontürleme -burun inceltme videosu ..ama burnun ince ise sen uygulama tabi tercihine kalmış sen asadece kemiğini koyu tonla kamufle edeceksin ve kalkık görünüm için yine alt kısma koyu tonlama yapacaksın ... yani kusurlu bölgeleri kamufle etmek için tenimizden 2-3 ton koyu malzemelerden faydalanarak uygulama yapacağız..açığa çıkarmak istediğin hatlarına ise aydınlık renkler kullanacağız aydınlatıcı malzemeelrimiz ile..amaç bu özetle:)
canım burnundaki seni rahatsız eden kemiğini kamufle et sadece her yerine sürme zaten burnun küçük imiş..sadece kemiğinin üzerine sür...anladım canım çok çok saol yani ben burnumun her yerine koyu renk mi sürücem aydınlık vermicemi hiç
kusura bakma pek bilgim yok
canım burnundaki seni rahatsız eden kemiğini kamufle et sadece her yerine sürme zaten burnun küçük imiş..sadece kemiğinin üzerine sür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?