sıla acısada öldürmez klip makyajı;
Dailymotion - Sıla - Acısa da Öldürmez ( Yeni Klip ) - Music Kanalı
makyajın orijinal hali bloğumda
http://pandorabazaar.blogspot.com/
sıla acısada öldürmez klip makyajı;
Dailymotion - Sıla - Acısa da Öldürmez ( Yeni Klip ) - Music Kanalı
makyajın orijinal hali bloğumda
http://pandorabazaar.blogspot.com/
rutin ,her ortamda kullanılabilcek bir makyaj stili arkadaşlar ,davert-özel gün - işyeri,günük vs vs ,her yerde çok rahatlıkla taşıyabileceğiniz,göz yormayan ,fazlalığı hiç olmayan bir makyaj naturel görünümlü bir ten makyajı ,dudaklar arka planda ve gözler vurgulu bu makyajda..sade ama bir o kadarda etkili bir makyaj isteyenler için ..benimde en çok sevdiğim ve kullanığım stil bu ,benim makyajım diyebiliriz:)
rutin ,her ortamda kullanılabilcek bir makyaj stili arkadaşlar ,davert-özel gün - işyeri,günük vs vs ,her yerde çok rahatlıkla taşıyabileceğiniz,göz yormayan ,fazlalığı hiç olmayan bir makyaj naturel görünümlü bir ten makyajı ,dudaklar arka planda ve gözler vurgulu bu makyajda..sade ama bir o kadarda etkili bir makyaj isteyenler için ..benimde en çok sevdiğim ve kullanığım stil bu ,benim makyajım diyebiliriz:)
Vuhuuuu ilk yorum benimm
Çok başarılı olmuş göz makyajlarınız gerçekten harika :):)
Nilcim her makyajın çok güzel oluyor.
Buda çok güzel hatta çok doğal.
bu arada jel eyeliner mı kullanıyordun canım sen, ben jel kullanmak istiyorum ama nasıl kullanılır bi fikrim yok yani daha mı kolay sürümü daha mı zor bilmiyorum.
Benim kullandığım eyeliner çok akıyor birde jel denemek istiyorum bi fikrin var mı
çok güzel olmuş bu makyajın :81::81:çok beğendimm rujun rengide çok güzel
Bencede çok doğal görünümlü bir makyaj olmuş. Sormak istediğim bir şey var yalnız.
Fondöten olarak ne kullanır önerirsiniz ? Birde cilt tipinizde önemli yağlı ,kuru vs ? :)
Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Teşekkürler şimdiden
birde küpene bayıldım nillgamzeni yirim
lenslerin yeni galiba dimi:44:gri duruyor bu fotoda çünkü makyajınlada uyumlu olmuş lensleryakışmışta sana ama bence mavi çoook güzeldi
nilim çokkkk güzel görünüyorr
makyajında perfect lensinde perfect lensini güle güle kullan canım
hayatım oriflame de jel iyeliner yok avondada yok.Türkiyede yok sanırsam.
ben M.A.C den eyebrow tattoo aldım(kaş dövmesi)fırçamı çok az ıslatıp iyeliner olarak kullanıyorum
çokta güzel oluyor.fırçayla daha kolay oluyor iyeliner çekmek.
tşk ederimmyüzüne cok yakismis tam senlik makyajmis
yine süper bir göz makyajı,ne eksik ne fazla..söylenecek birşey yok. . sadece seyretmeli..
küpelerin gözden kaçmıyor..çok şeker..
nilim çokkkk güzel görünüyorr
makyajında perfect lensinde perfect lensini güle güle kullan canım
hayatım oriflame de jel iyeliner yok avondada yok.Türkiyede yok sanırsam.
ben M.A.C den eyebrow tattoo aldım(kaş dövmesi)fırçamı çok az ıslatıp iyeliner olarak kullanıyorum
çokta güzel oluyor.fırçayla daha kolay oluyor iyeliner çekmek.
nilcim akşam ıslatmadan denedim oldu.
nil cnm clinique fondoten ve kremlerinden kullandınmı
selam nilcim
gercekten harikaa blogunda sendee..
inşş şans senden yanaa olur canımm
leopar delisi olaraktan leoparlı makyajın cok süperr hatta denedim
lenste karar veremedim cristalleri bekliyorumm koycagnı sölemiştinn tatlı
ayyy ben bu msjların hepsini görmemişim kisANIRIm ben aşıkk oluyorummm:98:allahımm bu nasıl bir becerıdr yaaaallahımm neler yaratmıss hem güzel hem becerıklııı hemdeeeeeeee tatlııı üçü birarada gibim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?