- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
sumağım hoşgeldin ,notunu aldım
canımmmm
aslı'm tşk ederim gül yüzlüm ,dertlerini sevdimini
yakınlaş minik'im ,makro çekimlere tez elden başla
dertlerını sevdiim dıyo yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sumağım hoşgeldin ,notunu aldım
canımmmm
aslı'm tşk ederim gül yüzlüm ,dertlerini sevdimini
yakınlaş minik'im ,makro çekimlere tez elden başla
totomu kaldirip msne girdigim yokki sen alasin :86: neyse halloldu sonunda
güzelim makyajlarina bakiip :98:yorumsuz kalmak benim icin nasil bi iskenceydi tahmin edebilirsin ah bide blogda su smillerde olaydi :97::cokseyisteyenfstksmili:
bu arada sexy hatinim 2010un 'En'leri basladi hücuuum ama malum reklam vermek yasak kimse reklam vermedigi icin gözünden kacmistir diye söyleyim dedim iyi yapmis miyim kanky :101: kop gel günahlarindan nil
seni seven derdini sever aslı'mdertlerını sevdiim dıyo yaaa
canımsın hepsini gördüm ,dedim fıstığıma bak ya,can arkadaşım benim ,miyatür bebeğim harikasın ,kişiliğine bittiğim yegane güzel ruh
yimin ettt kıssss başlamış mı ahanda pamuk eller parmaklara o ozaman ,hemen gidip kullanıyorum enlerimi
seni seven derdini sever aslı'm
süper süper :81:
duyurum varrr,hanımmmm
sevgili arkadaşlarım bloğumda naçizane bir hediye kampanyası düzenledim,katılımlarınızı beklerim ,izleyicim olmanız vs gibi şartlarım yok ,dileyen isteyen herkes katılabilir.. iyorumunuzun altına mail bırakmanız yeterli ,size ulaşabilmem adına...
sizllerde şansınızı deneyin ..aslında topik adına düzenlemeyi de düşündüm ama çok etik bakılmayacağını düşündümden vazgeçtim ..
bugüne kadar bu topiğe yorum yazan arkadaşlarım arasında düzenleyecektim ama sorun olur diye çekindim ,bu yüzden de bloğumdakine katılın, uygun karşılanacağından emin olsam sz-izlerden biriyle de bu paylaşımı küçük bir hediye bile olsa yaşamak isterdim ,bir tşk mahiyetinde...
hepinize tşkler ve sevgiler..
blog adresim :
http://pandorabazaar.blogspot.com/2011/01/makyaj-arsivimden-ilk-hediyeler.html
veeee renkli bi makyaj denemesi daha
güneşli bir havayı bulmuşken ve düzgünce resimlemek için bir makyaj yapayım dedim..
geceleri resimlemek inanılmaz zor ,karanlık oluyor vs vs..
bihter tarzı bir makyaj oldu günlük çok rahat kullanılabilir..
yalnız fondoten sürmeye üşendim kusura bakmayın ,
yoksa daha hoş bir makyaj çıkacaktı ortaya..siz yapınca sürersiniz ..:81:
canım bi yakının nişanı var siyah dantelli bir elbise giyicem nasıl bir makyaj öneririsin..?
canım solotica charm grafite = koyu mavicanım bişy soracam burdaki lensin rengi nedir solotica sanırım ama hangisi oldugunu yazarmısın bana? tam istedğim renk te
nilimmmm nasıl böyle güzel makyaj yapıyorsunnn,bayıldımmmmmm,harikasınnnn
makyaj profösörü oldun resmennhepsi farklı veee hepside fevkaladenin fevkindeeee
süper süper :81:
birtanesi güzel degil ki,, hepsi süperrr.. cnm cok opuyorum o guzel yuzunden
canım ince uçlu fırça ile yada yok ise fırçanız,aplikatörünün sırtı ile yapılabilir...süperrrr mor gözlere hastayım canım farla o belirgin kuyrukları nasıl yapıyorsun çok merak ediyorum
bebeğim çok tşk ederim magrentam ,ellerine-yüreğine sağlık,her birinizin
bu arada senin bloğa geliyorum şimcik :)iyi oldu uğradıın aklımdan gitmişti ..
tşk ederim ,buzçiçeğim :) sırada sıla makyajı var ama o makyaj hoşuma gidiyor sıla da muhteşem taşımış makyajı..cnmm bukadar berbat bir örnekten,, mükemmel birsey cıkarmıssın. tebrikler..
seren serengil maymun gibi olmuş bu makyajla sana çok yakışmış canım becerine sağlık bide müsait olursan bi ara bana göre bi makyaj yapabilirmisin nişan için elbisem siyah dantelli ama sade bir model ama makyaj biraz iddialı olsun istiyorum nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum canım bi örnek versen
tşk ederim ,buzçiçeğim :) sırada sıla makyajı var ama o makyaj hoşuma gidiyor sıla da muhteşem taşımış makyajı..cnmm bukadar berbat bir örnekten,, mükemmel birsey cıkarmıssın. tebrikler..
seren serengil maymun gibi olmuş bu makyajla sana çok yakışmış canım becerine sağlık bide müsait olursan bi ara bana göre bi makyaj yapabilirmisin nişan için elbisem siyah dantelli ama sade bir model ama makyaj biraz iddialı olsun istiyorum nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum canım bi örnek versen