Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
milleeeeeeeeeeeeeeet heeeeeeeeyoo :KK3: :avaziciktigikadanbagiranfstksmili: :KK53:
niiiil varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi makyaj yapmis :KK23: :meraklandiranfstksmili: :KK36: insanin dibini düsüren cinsten :97: spayder görl:KK37: olmus :nazar: phil abla makyajina "nilcicek" adini verdikten sonra ikinci öneride benden gelsin:92: :hicbiseydengerikalmayanfstksmili: :KK53: "örümceknil" :KK60:
neyse ne diyodum:89: makyajini ilk bana gösterdi :82: :havaatanfstksmili: :86::KK60:

hayran kaldim hayraaaaaaaaaann :KK69: mikemmel olmusssssssss:KK69: hele pozlarini gözmelisiniz :98:
manken diyorum size ya :KK31:
nil gurban
heyranim la saga :KK66:

makyaji ilk görende ilk yorum yapanda benim:82: :KK62: sefam olsun:KK66:
:lililillililili: zilgitcekenfstksmili: :KK64::KK66::KK62:
:
havaatipmilletimeraktabirakanfstksmili: :KK67:

sıradan bir makyaj,takma kirpik ile...
ilk 2 resim ve en alttaki resimler flaşsız ve gün ışığındaki makyajın süper çekimleri..
kızımın öğlen uykusuna yattığı anda yaptığım bir kaçamak oldu bu :KK1: normalde makyajlarımı gece yapabiliyorum:KK31:

cnm bnm ne tatlı olmuşş yineee.
sen bu işte ustasın nil..

nil takma kirpikler çok doğal durmuş.bunlar tek tek takılanlardanmı?takmak zormu acaba?ben göz makyajında kirpik uzunluğunu çok beğeniyorum:KK16:hatta makyaj olmasa bile şöyle upuzun kıvrık kirpikler çok hoşuma gider:97:sende de çok güzel olmuş canım gözlerin daha bi irileşmiş sanki:KK9:birde daha önce gözlerini görmesem waow ne güzel kirpiklerin varmış derdim:KK1:o kadar doğal yani:KK19:benim ortalama 8-10 yıl önce kirpiklerim rimelleyince neredeyse bu kadar vardı ama şimdi kısaldılar:KK58:takma kirpik hep yapmacık bir çağrışım bırakıyordu bana,onun için hiç heveslenmemiştim.şimdi senin fotoğraflarında görünce çok hoşuma gitti acaba sadece fotolardamı bu kadar doğal yoksa günlük çok hafif bir makyajlada kullanılabilirmi?yani dışardan bakan anlarmı takma olduğunu:44:

makyajını,özellikle takma kirpiğini çok beğendim canım:KK37:..çok hoş durmuş..:21:
hangi markanın kirpiğidir bu?..bende alıcam araştırmadayım:97:..ardell i beğendim..:KK31:

milleeeeeeeeeeeeeeet heeeeeeeeyoo :KK3: :avaziciktigikadanbagiranfstksmili: :KK53:
niiiil varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi makyaj yapmis :KK23: :meraklandiranfstksmili: :KK36: insanin dibini düsüren cinsten :97: spayder görl:KK37: olmus :nazar: phil abla makyajina "nilcicek" adini verdikten sonra ikinci öneride benden gelsin:92: :hicbiseydengerikalmayanfstksmili: :KK53: "örümceknil" :KK60:
neyse ne diyodum:89: makyajini ilk bana gösterdi :82: :havaatanfstksmili: :86::KK60:
hayran kaldim hayraaaaaaaaaann :KK69: mikemmel olmusssssssss:KK69: hele pozlarini gözmelisiniz :98: manken diyorum size ya :KK31:
nil gurban heyranim la saga :KK66:

makyaji ilk görende ilk yorum yapanda benim:82: :KK62: sefam olsun:KK66: :lililillililili: zilgitcekenfstksmili: :KK64::KK66::KK62:
:havaatipmilletimeraktabirakanfstksmili: :KK67:

:KK60::KK60::KK23:çoook fenasın sen kıss:KK52:tatlı cadım benim ...
minyatür mankenim -vıstıkım :KK19:

cnm bnm ne tatlı olmuşş yineee.
sen bu işte ustasın nil..

esta piti piti dermetçim.çook tşk ederim ay yüzlüm:KK19:

nil takma kirpikler çok doğal durmuş.bunlar tek tek takılanlardanmı?takmak zormu acaba?ben göz makyajında kirpik uzunluğunu çok beğeniyorum:KK16:hatta makyaj olmasa bile şöyle upuzun kıvrık kirpikler çok hoşuma gider:97:sende de çok güzel olmuş canım gözlerin daha bi irileşmiş sanki:KK9:birde daha önce gözlerini görmesem waow ne güzel kirpiklerin varmış derdim:KK1:o kadar doğal yani:KK19:benim ortalama 8-10 yıl önce kirpiklerim rimelleyince neredeyse bu kadar vardı ama şimdi kısaldılar:KK58:takma kirpik hep yapmacık bir çağrışım bırakıyordu bana,onun için hiç heveslenmemiştim.şimdi senin fotoğraflarında görünce çok hoşuma gitti acaba sadece fotolardamı bu kadar doğal yoksa günlük çok hafif bir makyajlada kullanılabilirmi?yani dışardan bakan anlarmı takma olduğunu:44:

bu kirpikleri ben çok beğendim mavişim ,ve ebaydan set olarak aldım 10 lu set ..çokta beğendim gerek kalitesi gerek yapısı gayet hoş ..günlük için iddialı değil ,çok rahat kullanılır bence.. dilersen bana adresini bırak sana bir çift göndereyim kargo ile:KK34:

Süper süper süper ellerine sağlık canım amann maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok tşk ederim nur'cum ,hhepimize maşşallah :nazar::KK19:
makyajını,özellikle takma kirpiğini çok beğendim canım:KK37:..çok hoş durmuş..:21:
hangi markanın kirpiğidir bu?..bende alıcam araştırmadayım:97:..ardell i beğendim..:KK31:

tatlı gaci canım tşk ederim ,maviş e dediğim şey senin içinde geçerli ,tr de bu kirpkler çok pahalı revlon 25 ınglot 30 tl lerde,ben size üccretsiz gönderirim ,kargoyu siz ödersiniz..adres bırakın bana özelden bana ok :KK34:

yeni paletin hayirli olsun nilimm :KK62: güle güle kullan :KK66:
cok süper duruyo yaaa su renklere bak :KK69: insan hangi rengi kullanicagini sasirir :KK60:

niiilll:KK53: bisi deyim mi :89: bence mavi lensler cok daha dogal duruyo bunlardan :86:
niye dersen hare deniliyomus galiba:nazar: lenslerin kenarlarindaki siyahlar dogalligi bozuyo bence :KK31:
mavilere devam :KK19::KK60:
fistiginda seni seviyoooo :KK69::KK16::KK19::KK19:

wooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww :98::KK69:
bence süper olmus:81: evet ikiside koyu olunca bogar bakiniz bülent ersoy :86: ama bazi makyajlar icin gecerli degil bence:KK61:

lens videosundaki cok begendigim makyajin:KK66:cidden flassiz cekimler harika :KK31:

bebeğim diğer charm ocre lenslerimi bugün satmaya karar verdim zaten satıyorum ,oysa daha çok yeni ama olmadı benim siyah gözüme..mavi lenslere kalacağım sadece belki yine mavi alırım farklı bir seri ,sanırım maviye devam :KK52:

flaşsız gün ışığı resimleri kadar doğal ve cezbeden fotolar yok ,heleki keşke birde makinem profesyonel olsaydı ah ahhhh:KK43:
tşk ederim bebeğimm:KK70:

hosbullduk cnm bu arada nilll makyaj arsivimdeki videonda ki isabell die bir sarki caliyor surekli dnliyorum ki soyluyor :))))))) fotograflarin ayri guzel sarkida ayri guzel :)

Son düzenleme:
cok cok tsk ederimm saol nilcim. bu araada eyeliner cekme vdyonu sabirsislikla beklioorum unuttum sanma :)))):KK6:

yok canım aklımda ama grip oldum,halsizim, bana bir süre izin verin söz çekeceğim :KK16:
rica ederim bu arada dinlerken rahatlatan bir şarkı ,çok severim ...

yok canım aklımda ama grip oldum,halsizim, bana bir süre izin verin söz çekeceğim :KK16:
rica ederim bu arada dinlerken rahatlatan bir şarkı ,çok severim ...

cok cok gecmis olsun .. dikat et kendine ... sen lazimsin bize sana bisi olmasin kis :) evet sabahtan beri dilimde kulagimda valla hic gitmio adamin sesi :)

cok cok gecmis olsun .. dikat et kendine ... sen lazimsin bize sana bisi olmasin kis :) evet sabahtan beri dilimde kulagimda valla hic gitmio adamin sesi :)
ayyyy canım çok ama çok tşk ederim çok incesin:KK48:
eğer az iyi hissedersem kendimi bu hafta çekeceğim canım...
bol bol dinle,ruhun okşansın birtanem :KK16:

ayyyy canım çok ama çok tşk ederim çok incesin:KK48:
eğer az iyi hissedersem kendimi bu hafta çekeceğim canım...
bol bol dinle,ruhun okşansın birtanem :KK16:

yorma kendini cnm. ne zaman kendini rahat hisedersen . iyiki acmissin formunu valla hic skilmadan bbutun sayfalari dolastim tam istedigim seyleri anlatmissin :) videolar falan valla yanina gelip opesim geldi seni :)))))

tekrardn gecmis olsun dinlen iyicene. optum cok cnm

dinliorum valla icim gercekten huzur buldu super bir sarki bence.....

ilk videom ,günlük makyaj yapımı ;:18:

huhhh! çok ama çok zordu her süreci..ama artık video video lütfen diyen çok tu ,onlarında gönlünü hoş etmek gerekti değil mi ?:))
3 bölümde çekebildim 10 dk'lık makyajı ve hiç video çekmiş ,yüklemiş biri değil iken oldukça zorlandım ,netten baktım az da olsa el yordamı ile yapmaya çalıştım buralara kaldık geldi videolar ama koskoca günümü de yediler neredeyse:)) sağlık olsun :KK66:

3 ayrı bölümden oluşuyor ne yazık ki ,kalitesi çok iyi değil ama idare eder..çekimi yaparken ,aynayı nereye ,camerayı nereye koyacağımı bilemedim ışık azdı,ayna uzak kaldı vs vs:) bir daha video çekerm miyim bilemiyorum gerçekten..öncelikle xd kart edinmeliyim yüksek hafızalı..hayırlı olsun diyelim ..hatalarımı mazur görünüz..keyifli seyirler dilerim.. :) sevgiler...

umuyorum bir aksaklık -eksiklik yoktur ve çalışırlar:26:

1. 2. ve 3. bölüm olarak adlandırdım arkadaşlar linkten izleyebilirsiniz direk videoları yükleyemedim :KK43:bloğumdan izleyebilirsiniz link aşağıda...

MAKYAJ ARŞİVİM: ilk makyaj videosu ile geldim :) ''günlük makyaj yapımı ''

merhhabalar yaptıgınız makyajlar mukemmel yanı hepsının ayrıguzellıgı var ama gonderdıgınız stenızde bırturlu ıstedıgımbolume tıklayamıyourm ste acaıp asagı yukarıoynuyor:KK70::KK52:

yorma kendini cnm. ne zaman kendini rahat hisedersen . iyiki acmissin formunu valla hic skilmadan bbutun sayfalari dolastim tam istedigim seyleri anlatmissin :) videolar falan valla yanina gelip opesim geldi seni :)))))

tekrardn gecmis olsun dinlen iyicene. optum cok cnm

dinliorum valla icim gercekten huzur buldu super bir sarki bence.....

:KK16::KK16:faydalı olabilirsem ne mutlu

merhhabalar yaptıgınız makyajlar mukemmel yanı hepsının ayrıguzellıgı var ama gonderdıgınız stenızde bırturlu ıstedıgımbolume tıklayamıyourm ste acaıp asagı yukarıoynuyor:KK70::KK52:

çok tşkler...bende sorun yok şimdi baktım ..birde böyle deneyin olur mu ?:KK34:

buraya tıklayın : MAKYAJ ARŞİVİM

Son düzenleme:
:KK60::KK60::KK23:çoook fenasın sen kıss:KK52:tatlı cadım benim ...
minyatür mankenim -vıstıkım :KK19:

esta piti piti dermetçim.çook tşk ederim ay yüzlüm:KK19:

bu kirpikleri ben çok beğendim mavişim ,ve ebaydan set olarak aldım 10 lu set ..çokta beğendim gerek kalitesi gerek yapısı gayet hoş ..günlük için iddialı değil ,çok rahat kullanılır bence.. dilersen bana adresini bırak sana bir çift göndereyim kargo ile:KK34:

çok tşk ederim nur'cum ,hhepimize maşşallah :nazar::KK19:

tatlı gaci canım tşk ederim ,maviş e dediğim şey senin içinde geçerli ,tr de bu kirpkler çok pahalı revlon 25 ınglot 30 tl lerde,ben size üccretsiz gönderirim ,kargoyu siz ödersiniz..adres bırakın bana özelden bana ok :KK34:

bebeğim diğer charm ocre lenslerimi bugün satmaya karar verdim zaten satıyorum ,oysa daha çok yeni ama olmadı benim siyah gözüme..mavi lenslere kalacağım sadece belki yine mavi alırım farklı bir seri ,sanırım maviye devam :KK52:

flaşsız gün ışığı resimleri kadar doğal ve cezbeden fotolar yok ,heleki keşke birde makinem profesyonel olsaydı ah ahhhh:KK43:
tşk ederim bebeğimm:KK70:
minyatür manken haa :KK52: hahahahaha:KK60::KK60::KK60:allah iyiligini versin gi :KK60::KK60: :KK19:

bosver sat gitsin :63: aslinda onlarda güzel ama mavilerinin yerini tutmaz bence:KK31:
solotica mavilere tam gaz devam :86:

nilcim teşekkür ederim ama sen sanırım izmirdesin ben iş nedeniyle vanın bir ilçesindeyim şimdilik:KK59:yani aramızda çok km var.netten şimdi baktım fiyatlara revlonlar 16 tl civarı sanırım sen göndersen daha çok kargo vermek zorunda kalırım:KK1:ama yinede düşünmem beni çok sevindirdi tekrar teşekkür ederim:KK70:

:KK48:
minyatür manken haa :KK52: hahahahaha:KK60::KK60::KK60:allah iyiligini versin gi :KK60::KK60: :KK19:

bosver sat gitsin :63: aslinda onlarda güzel ama mavilerinin yerini tutmaz bence:KK31:
solotica mavilere tam gaz devam :86:

kesinlikleee:KK52:

nilcim teşekkür ederim ama sen sanırım izmirdesin ben iş nedeniyle vanın bir ilçesindeyim şimdilik:KK59:yani aramızda çok km var.netten şimdi baktım fiyatlara revlonlar 16 tl civarı sanırım sen göndersen daha çok kargo vermek zorunda kalırım:KK1:ama yinede düşünmem beni çok sevindirdi tekrar teşekkür ederim:KK70:

nette daha uygunlar evet , 16 tl ise iyi tabii:)cidden ,sen bir uçta ben bir uçtayız..gönüller bir olsun ..
canım öğretmenmisin sen ? eğer alamadığın ,ulaşamadığın ürünler oluyordur ne yapıyorsun o durumlarda,yardımcı olabileceğim bişi olursa yaparım ,sonuçta bende eşimin mesleği gereği bir doğu bir batıdayım..çok zor ,lütfen yapaileceğim birşey ,gönderebileceğim birşey olursa söyle ,ptt krgo ile de halederim ,senin durumunözel sonuçta bana göre:KK31:

teşekkürler canım düşünmen yeter:KK71:.ben netten alıyorum çoğu ürünü birde avon da güzel bişeyler bulabilirsem onları alıyorum.bir şekilde idare etme durumundayız mecburen:nazar:

X