Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nilciğimm iyi günlerde kullan canımm:nazar:
tam senlik olmuş her rengin tonları var:KK8:

evet ablacım tam benlik cidden :KK52::KK52: çok tşk ederim :KK19:

makyaj görüntüleri harika. Nil 3-4 kilo sana çok yakışır

ekmekçim keşkeee:KK5:istiyorum ,ama alamıyorum canım ya..dediğin kadar alsam yetecek iinanki:KK19: tşk ederin canım:KK73:

Nil'cim çok harikaymış yeni almış olsuğun palet buarada nekadara aldın sen beğendiysen kesinlikle çok iyidir sipariş etmek isterim bende ömür boyu yeter vala insana :KK52::KK52::KK52::KK52:

canım çok güzel ,en çok seviyorum bu paletleri,ebaydan aldım ben ,fiyatlar değişken benyanılmıyorsam 13£ aldım ..yani öyle pahalı da değil...yeter valla,ömürlük bunlar:KK52:
:KK70:

koyu ruj ve belirgin göz makyajı ikilisi,

ruj -gloss ve türevlerini sevmeyen ben ,bu ara koyu rujlar sürmeye heves edindim..hep nude yada soft tonlar kullanırım hatta reelde tek kullandığım yeşil-sihirli ruj ,neden ?
çünkü ,onun yapısı farklı yapış yapış o hissi yok ,verdiği bir ağırlık hissetmiyorum,ama benim için ruj tam bir eziyet..özel günler ve blog makyajlarım dışında kullanmıyorum desem yeri.)

ama bu aralar sardım,ki ,koyu -belirgin bir göz makyajı yapmış isem,koyu ruj asla kullanmazdım,bu hep söylenirde aslında,bilinir ama bazen kuralları yıkmak gerekmiş..hem göz ve hem dudak can alıcı renklerde ve belirgin,ikiside ön planda..şahsen kötü bulmadım bu ikiliyi ben ,size sormak lazım :)
aramızda mutlaka bu tabuyu yıkanlar vardır..
ama bu makyajda riskli niye kullanılan renkler tonlar,çok öenmli ,bri fazlalık ,makyajın bütünlüğünü bozmaya yeterde artar,ayarımda bırakmak ve ince ayarı dengelemek gerek değil mi ?:KK19:

nil çok güzel olmuş bence, her ikisinin koyuluguda tam kıvamında ben çok yakıştırdım, daha da ön planda olmus yüzün çok hoş :nazar:

nilim eline sağlık çok hoş olmuş
bende koyu ruju çok severim gerçi çok kullanmam
ama yinede çok açık rujları sevmiyorum.

nil çok güzel olmuş bence, her ikisinin koyuluguda tam kıvamında ben çok yakıştırdım, daha da ön planda olmus yüzün çok hoş :nazar:

tşk ederim canım ,sevdim bende,evet:13:

nilim eline sağlık çok hoş olmuş
bende koyu ruju çok severim gerçi çok kullanmam
ama yinede çok açık rujları sevmiyorum.

ben aslında ruj-goss sevmiyorum ama mecbur tamamlamak gerek makyajı :KK1:
ama alışıyorum sanırım ,tşk ederim :nazar:

canim cok yakismis ben begendim ön profilden fotoraf yokmu :26:
tşk ederim caramelim,canım olması gerek ,bakim eklerim hemen :KK34:

canim cok yakismis ben begendim ön profilden fotoraf yokmu :26:

canım önden fotosu ve görüntüsü bu :KK31:
$060wp.jpg

ruj -gloss ve türevlerini sevmeyen ben ,bu ara koyu rujlar sürmeye heves edindim..hep nude yada soft tonlar kullanırım hatta reelde tek kullandığım yeşil-sihirli ruj ,neden ?
çünkü ,onun yapısı farklı yapış yapış o hissi yok ,verdiği bir ağırlık hissetmiyorum,ama benim için ruj tam bir eziyet..özel günler ve blog makyajlarım dışında kullanmıyorum desem yeri.)

ama bu aralar sardım,ki ,koyu -belirgin bir göz makyajı yapmış isem,koyu ruj asla kullanmazdım,bu hep söylenirde aslında,bilinir ama bazen kuralları yıkmak gerekmiş..hem göz ve hem dudak can alıcı renklerde ve belirgin,ikiside ön planda..şahsen kötü bulmadım bu ikiliyi ben ,size sormak lazım :)
ama bu makyajda riskli niye kullanılan renkler tonlar,çok öenmli ,bri fazlalık ,makyajın bütünlüğünü bozmaya yeterde artar,ayarımda bırakmak ve ince ayarı dengelemek gerek değil mi ?:KK19:

nilcimmm harikalar yaratmışsın yine bebişimmm :nazar:
koyu rengi bende pek sürmem ama denemek te fayda var be tatlım :KK66:
sendede çok hoş durmuş koyu renk ruj :KK54:

nil:KK3:dipliner ne,eyeliner ne:26:
pastelin aydınlatıcısı güzel diyolar ne diyosun:KK3:alayım mı:87:

yaaa niill ne olur eyeliner nasil cekiliyor bir video cek hele o ucunu nasil oyle guzel yapiyorsun... nazar degmesin masallah ama bir o konuda beceriksizim bir turlu gozumu oyle yapamiyorum cildircam yaaaa

kırmızı ruja bayulıyorum nil harika olmuşsun şeker yaa.

wi$$$$$$$$$ o ne bakistir öyle :KK9:cok sexy :KK23: cok yakismiscanim makyaj yüzünede :nazar:

caramelim ve jakalım alıntı yaptım ama çıkmamış ,tşk ederim:KK19:

nilcimmm harikalar yaratmışsın yine bebişimmm :nazar:
koyu rengi bende pek sürmem ama denemek te fayda var be tatlım :KK66:
sendede çok hoş durmuş koyu renk ruj :KK54:

:KK71:sağolasın ablacım
nil:KK69:artist gibisin:KK19:makyaj kataloglarından fırlamışsın sanki:KK16:şahane:nazar:

nil:KK3:dipliner ne,eyeliner ne:26:
pastelin aydınlatıcısı güzel diyolar ne diyosun:KK3:alayım mı:87:

yaygın bilineni, dipliner kalem uçlu olan ,eyelıner fırça uçlu olançç
tşk ederim :KK1:

yaaa niill ne olur eyeliner nasil cekiliyor bir video cek hele o ucunu nasil oyle guzel yapiyorsun... nazar degmesin masallah ama bir o konuda beceriksizim bir turlu gozumu oyle yapamiyorum cildircam yaaaa

çekeceğim canım ,sırada bekliyor o video,bu arada hoşgeldin :KK34:

kırmızı ruja bayulıyorum nil harika olmuşsun şeker yaa.
dermet bende sevimeye başladım cidden:KK52:
tşk ederim canım:KK54:

nilcim nerdeyse tam 2 saattir topiğini inceliyorum bende bi makyaj özürlüsüyüm çok faydalanıcam topiğinden çokkk teşekkür ederim canım emeğin içinnn
bu ardada her makyajı harika taşımışsın ve acayip yeteniklisin canım benim keşke bende olabilsem senin gibi yaaa

nilciğim 120 paletıne bayıldım ben gıremıyorum ebayın sitesıne yaaa nasıl alabilirim yardımcı olurmusun??

nilcim nerdeyse tam 2 saattir topiğini inceliyorum bende bi makyaj özürlüsüyüm çok faydalanıcam topiğinden çokkk teşekkür ederim canım emeğin içinnn
bu ardada her makyajı harika taşımışsın ve acayip yeteniklisin canım benim keşke bende olabilsem senin gibi yaaa

hoşgeldin lavinya tşk ederim :KK71:
umarım faydlanabilirsin ,çok sevinirim ..
nilciğim 120 paletıne bayıldım ben gıremıyorum ebayın sitesıne yaaa nasıl alabilirim yardımcı olurmusun??

canım gg de ve sahibinden sitesinde de satışı mevcut..
ebay 'a erişimin niye yok acaba ...:KK76:

sıradan bir makyaj,takma kirpik ile...
ilk 2 resim ve en alttaki resimler flaşsız ve gün ışığındaki makyajın süper çekimleri..
kızımın öğlen uykusuna yattığı anda yaptığım bir kaçamak oldu bu :KK1: normalde makyajlarımı gece yapabiliyorum:KK31:

Son düzenleme:
yeni paletin hayirli olsun nilimm :KK62: güle güle kullan :KK66:
cok süper duruyo yaaa su renklere bak :KK69: insan hangi rengi kullanicagini sasirir :KK60:

niiilll:KK53: bisi deyim mi :89: bence mavi lensler cok daha dogal duruyo bunlardan :86:
niye dersen hare deniliyomus galiba:nazar: lenslerin kenarlarindaki siyahlar dogalligi bozuyo bence :KK31:
mavilere devam :KK19::KK60:

fıstığım ve nilim ikinizide seviyorumm:KK16::KK16::KK16:
fistiginda seni seviyoooo :KK69::KK16::KK19::KK19:

canım önden fotosu ve görüntüsü bu :KK31:
Eki Görüntüle 118880
wooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwww :98::KK69:
bence süper olmus:81: evet ikiside koyu olunca bogar bakiniz bülent ersoy :86: ama bazi makyajlar icin gecerli degil bence:KK61:

sıradan bir makyaj,takma kirpik ile...
ilk 2 resim ve en alttaki resimler flaşsız ve gün ışığındaki makyajın süper çekimleri..
kızımın öğlen uykusuna yattığı anda yaptığım bir kaçamak oldu bu :KK1: normalde makyajlarımı gece yapabiliyorum:KK31:

lens videosundaki cok begendigim makyajin:KK66:cidden flassiz cekimler harika :KK31:

Son düzenleme:
X