Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin
izleyip kaptim incelikleri tekrar senin sayende canim
Bende eyeliner kullaniyorum ben sadece gözümü germeden ortasindan baslayip disa dogru kavisli yapiyorum yoksa gözlerim yuvarlak bicim aliyor hos durmuyor bende
sade ve bir o kadar etkileyici bakislar icin deneyin arkadaslar
Mutlu yıllar herkeseeee :):):)
herkese mutluluk yıllar....................
nilcim nasılsın uzun zamandır giremiyordum, yeni harikalarını gördüm hem ellerine sağlık hem emeğine hemde bizim gibi az bilgililere yardımcı olduğun için sağol :) şimdi geleyim söyleyeceğime hatırlarsan sana liner fırçası hakkında bişeyler sormuştum sende çok sağol fotolarla anlatmıştın bana ben zaten o günün ertesi günü gittim fırça seti aldım fakat bi kaç kozmetikçiye girdim sordum jellineri bulamadım, hatta bilmiyor kimisi :) neyse bende geldim eve aldım liner fırçasını batırdım siyah toz farıma sürdüm hem alta hem üste yok böyle bir rahatlık hem incecik oldu hem hemencecik bitti. ertesi günler kıyafetime göre batırdım farlara sürdüm renkrenk :) şimdi kızlar soruyor nasıl yapıosun diye bende diyorum nilcim sağolsun diye :) bilmiyorum kulakların çınlıyor mu :) bu arada rahatsızlanmışın sanırım çok geçmiş olsun umarım atlatmışsındır... burdan hem sana, ailene ve forumdaki tüm kankilerimizin yeni ylda huzuru ve mutluluğu bulmalarını ve sürekli olmasını diliyorum.... tekrardan herşey için sağol takipçinim güzelim :) :)
Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim biraz geçoldu ama affola
acaba yeni yil makyajini koycanmi
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr :118::116::119:
http://img189.imageshack.us/i/adszqcp.png/
Uploaded with ImageShack.us
Nil canım bu kıyafete ne tonlarda makyaj yapmam gerekir,far,allık ve ruj rengi olarak söylermisin :))) eşimin yemin törenine giderken giyincem,yani gündüz olcak :)))
Nilcim.artık 2011 deyiz, bu yıl sana ve sevdiklerine güzellikler sağlıklar getirsin..
yine güzel makyajlarınla sansasyon yarat, balım..
Uzun zamandır takip edemiyodumm.Nilcim öncelikle ellerine sağlıkk.Herkesin yeni yılını kutluyorumm.
Herkes için sağlık,huzur,başarı,para,aşk ve mutluluk diliyorum.Nice güzel yıllara
Hepinize mutlu mutlu senelerrrrrr =))
öykü'cüm rica ederim
___SPIDER MAKE UP___
bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
bir örümceğimiz eksikti ,onu da kondurduk yüzümüze,ağları ile beraber :)
umarım beğenirsiniz...
hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL
sevgiler...
[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]
*nice yıllara*
@-,-'-
...............eyelıner ve dıplıner kolay nasıl çekilir................
en çok sevilen ve merak edilen -izlenisi makyaj videolarının vazgeçilmezi lıner videoları olsa gerek değil mi ?:)
ayna kullanmadan ,kameranın monitörüne bakarak çektim videoyu ,makro çekim olmalıydı ve mümkün olduğunca yakın- net- düz görüntülerle videolamak gerekti. dolayısyla, monitörü kullanmam sizlerin verim alabilmesi adına şarttı ve ben riske girdim, denedim oldu:)) sizler
aynada çok daha iyileri yapacaksınız umuyorum..
aşama aşama yapmaya gayert ettim 1-2 lıner stili,2. video da fırçalı lıner videosu ,jel lıner videomuz eksiz sadece ama onu makyajlarımda kullandığım için ve daha çok kullanılan diplıner ve eyelıner olduğu için bunları çektim...
umarım faydam olur,öncelikle bu illete hakimiyet kurabilmeniz şart ,en temekl kural bu ,bunun için de bol bol pratik şart ve böylelikle deneme-yanılma yöntemi ile de siz çok farketmeden pekiştirmiş ve olayı kavramış hale gelip ,artık o lıner fırçası üzerinde hakimiyet kurmuş olacaksınız... benim kolay lıner çekme yöntemlerim bunlar
vee,aslında bunların isimlerinin yer değiştirdiğini biliyor musunuz halk didlinde:) şöyleki ,aslında diplıner sandığımız EYELINER,eyelıner sandığımız ise,DİPLINER
bencede ilginç !
12 lik paletlerimin videosuna çektim sizler için onu en yakın zamanda yayınlayacağım
*videolar sessiz,burun akıntım var ve sesim de oldukça feci halde,o yüzden de konuışmayı tercih etmedim *
(kalem uçlu)diplıner ile;
[video=dailymotion;k7mApDtdrMOQgD1R0zR]http://www.dailymotion.com/video/k7mApDtdrMOQgD1R0zR#from=embed&start=169[/video]
fırçalı eyelıner ile;
[video=dailymotion;k3zSSFMpXU4RNW1R0yt]http://www.dailymotion.com/video/k3zSSFMpXU4RNW1R0yt#from=embed&start=1[/video]