Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
her birinize çoook tşk ederim ,size küçük bir görsel şölen sunabiliyor isem ne mutlu bana,bu makyajların ve çalışmaların amacı sizsiniz dolayısıyla,güzel yorumlarınız bana onur veriyor:KK69::KK71:

hepinize sevgiler -öpücükler:KK19:

Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin :KK16::KK16:

elacanpek_yeniyil10030.jpg

izleyip kaptim incelikleri tekrar senin sayende canim :KK34:
Bende eyeliner kullaniyorum :KK16: ben sadece gözümü germeden ortasindan baslayip disa dogru kavisli yapiyorum yoksa gözlerim yuvarlak bicim aliyor hos durmuyor bende
sade ve bir o kadar etkileyici bakislar icin deneyin arkadaslar :KK76:

nilcim nasılsın uzun zamandır giremiyordum, yeni harikalarını gördüm hem ellerine sağlık hem emeğine hemde bizim gibi az bilgililere yardımcı olduğun için sağol :) şimdi geleyim söyleyeceğime hatırlarsan sana liner fırçası hakkında bişeyler sormuştum sende çok sağol fotolarla anlatmıştın bana ben zaten o günün ertesi günü gittim fırça seti aldım fakat bi kaç kozmetikçiye girdim sordum jellineri bulamadım, hatta bilmiyor kimisi :) neyse bende geldim eve aldım liner fırçasını batırdım siyah toz farıma sürdüm hem alta hem üste yok böyle bir rahatlık hem incecik oldu hem hemencecik bitti. ertesi günler kıyafetime göre batırdım farlara sürdüm renkrenk :) şimdi kızlar soruyor nasıl yapıosun diye bende diyorum nilcim sağolsun diye :) bilmiyorum kulakların çınlıyor mu :) bu arada rahatsızlanmışın sanırım çok geçmiş olsun umarım atlatmışsındır... burdan hem sana, ailene ve forumdaki tüm kankilerimizin yeni ylda huzuru ve mutluluğu bulmalarını ve sürekli olmasını diliyorum.... tekrardan herşey için sağol takipçinim güzelim :) :):KK52:

nilim sexi hatunum :KK19:

mutlu umutlu saglikli huzurlu nice seneleree ins:KK16:

Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim :KK16: :KK71: biraz geçoldu ama affola :KK19:

acaba yeni yil makyajini koycanmi:KK3::KK31:
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr :KK69::KK64::nazar::21::118::116::119: :KK75:

Uploaded with ImageShack.us
Nil canım bu kıyafete ne tonlarda makyaj yapmam gerekir,far,allık ve ruj rengi olarak söylermisin :))) eşimin yemin törenine giderken giyincem,yani gündüz olcak :)))

Nilcim.artık 2011 deyiz, bu yıl sana ve sevdiklerine güzellikler sağlıklar getirsin..:KK16:
yine güzel :21:makyajlarınla sansasyon yarat, balım..:KK54:

Uzun zamandır takip edemiyodumm.Nilcim öncelikle ellerine sağlıkk.Herkesin yeni yılını kutluyorumm.
Herkes için sağlık,huzur,başarı,para,aşk ve mutluluk diliyorum.Nice güzel yıllara:KK71::KK12:

Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin :KK16::KK16:

nur'cum canım makyöz değilim,9 ay evvel merak sardım makyaja sadece,hobim sadece..maddi anlamda değerlendirmeyi düşünmüyorum,yani makyözlük yapmayı düşünmüyorum..
ama bu beni onure eden yorumuna çok tşk ederim,olmuş kadar oldum inan ki :KK19:

çakalım ,çok tşk ederim nice yıllara sevgiyle,beraberce:KK16:

izleyip kaptim incelikleri tekrar senin sayende canim :KK34:
Bende eyeliner kullaniyorum :KK16: ben sadece gözümü germeden ortasindan baslayip disa dogru kavisli yapiyorum yoksa gözlerim yuvarlak bicim aliyor hos durmuyor bende
sade ve bir o kadar etkileyici bakislar icin deneyin arkadaslar :KK76:

caramelim ,heyooo o zaman ,yaşasın ,paylaşımlarımız,emeklerimiz,yerini buluyor işte,her geçen gün bir arkadaşımız daha'' başardım-evet ,oldu '' diyerek yorum bırakıyor,benden mutlusu olmuyor o zaman daa..:KK48:

Mutlu yıllar herkeseeee :):):) :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canımmmm,sanadaaa:KK71:

herkese mutluluk yıllar....................

sana da dermet'çim ,sanada:KK19: eşini bekletmiyorsun değil mi artık :KK1:

nilcim nasılsın uzun zamandır giremiyordum, yeni harikalarını gördüm hem ellerine sağlık hem emeğine hemde bizim gibi az bilgililere yardımcı olduğun için sağol :) şimdi geleyim söyleyeceğime hatırlarsan sana liner fırçası hakkında bişeyler sormuştum sende çok sağol fotolarla anlatmıştın bana ben zaten o günün ertesi günü gittim fırça seti aldım fakat bi kaç kozmetikçiye girdim sordum jellineri bulamadım, hatta bilmiyor kimisi :) neyse bende geldim eve aldım liner fırçasını batırdım siyah toz farıma sürdüm hem alta hem üste yok böyle bir rahatlık hem incecik oldu hem hemencecik bitti. ertesi günler kıyafetime göre batırdım farlara sürdüm renkrenk :) şimdi kızlar soruyor nasıl yapıosun diye bende diyorum nilcim sağolsun diye :) bilmiyorum kulakların çınlıyor mu :) bu arada rahatsızlanmışın sanırım çok geçmiş olsun umarım atlatmışsındır... burdan hem sana, ailene ve forumdaki tüm kankilerimizin yeni ylda huzuru ve mutluluğu bulmalarını ve sürekli olmasını diliyorum.... tekrardan herşey için sağol takipçinim güzelim :) :):KK52:

kurabik ,rica dereim ,ben tşk ederim asıl :)

işte yaratıcılık-kadın zekası ve pratikliği budurrr:KK19:
jel lınerlar çok bilinmiyor canım ama oriflame çıkarmış sanırım bir araştır:KK66:
by tatlı ve keyifli yorumun için çok tşk ederim ...halen az hastayım ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca innaın keyiflendim:KK19: bende senin yeni yılını kutluyorum mutlu yıllar kurabik:KK48:

nilim sexi hatunum :KK19:

mutlu umutlu saglikli huzurlu nice seneleree ins:KK16:

nice mutlu senelere fıstığım ,sağlıkla ve mutlulukla inşallahhhh her birimize inşallah yarabbim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu sene hepimiz hayatımıza makyaj yapalım,ve renk katalım ,rengarek bir dünyamız olsun öyle diliyorum her birimiz içinnn:KK71::KK71::KK71::KK71::nazar::nazar::nazar::nazar::KK19::KK48::KK48:

Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim :KK16: :KK71: biraz geçoldu ama affola :KK19:

ablacım çok tşk ederim ,amin hepimizin inş...nice sağlıklı -mutlu yıllar dilerimmm:KK16:

acaba yeni yil makyajini koycanmi:KK3::KK31:
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr :KK69::KK64::nazar::21::118::116::119: :KK75:

caramelim, yeni yıl makyajım; rimel ,lıner ve allıktı sadece..
evde ailemle birlikte idik ..
siz isteyin yaparım amaaaaa:KK52::KK52:

http://img189.imageshack.us/i/adszqcp.png/

Uploaded with ImageShack.us
Nil canım bu kıyafete ne tonlarda makyaj yapmam gerekir,far,allık ve ruj rengi olarak söylermisin :))) eşimin yemin törenine giderken giyincem,yani gündüz olcak :)))

canım nude tonlarda yapabilirsin ,yemin töreni için en uygunu ...ama daha fazlasını istersen gri-yeşil olabilir,nude tonlarda da bir gloss yada ruj:KK16:

Nilcim.artık 2011 deyiz, bu yıl sana ve sevdiklerine güzellikler sağlıklar getirsin..:KK16:
yine güzel :21:makyajlarınla sansasyon yarat, balım..:KK54:

amin tatlı gacim ,hepimize inşallahhh:nazar::KK16:

sanada nice mutlu yıllar dilerim ,küçük erkekin ve eşinle:nazar:

Uzun zamandır takip edemiyodumm.Nilcim öncelikle ellerine sağlıkk.Herkesin yeni yılını kutluyorumm.
Herkes için sağlık,huzur,başarı,para,aşk ve mutluluk diliyorum.Nice güzel yıllara:KK71::KK12:

canım bende senin yeni yılını kutlarım ,sevgi-sağlık dolu bir yıl olsun inşallahh:nazar::nazar:

:KK71::KK19:

Hepinize mutlu mutlu senelerrrrrr =)) :KK71:

_masal'cım sanada nice mutlu seneler sağlıkla inşallahhh:KK71::KK48:

hepinize nice mutlu seneler ,

hayatınıza makyaj yapın bu yıl unutmayın ,dünyanızı boyayın sevdiğiniz tüm güzel renklerle dilerim ,yaşamınız ve baktığınız her yer rengarek olsun umutlarınız ve düşleriniz hiç solmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

caramelim, yeni yıl makyajım; rimel ,lıner ve allıktı sadece..
evde ailemle birlikte idik ..
siz isteyin yaparım amaaaaa:KK52::KK52:[/QUOTE]

cok naziksin :127: :KK54: bende sadece rimel vardi :KK52: paspal girdim 2011 e :63: belki sans getirir kim bilir :KK64::KK66:

öykü'cüm rica ederim :KK19:

___SPIDER MAKE UP___

bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
bir örümceğimiz eksikti ,onu da kondurduk yüzümüze,ağları ile beraber :)
umarım beğenirsiniz...

hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL

sevgiler...

[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]

*nice yıllara*
@-,-'-

canımmm sanada sağlıklı yıllar:KK71:
nilim ne kadar başarılısın:nazar:örümcek sanki gerçek gibi,
örümcek ağı bide o taşlarrr harikaaa,bayılıyorum hayal gücüne makyaj kabiliyetine:nazar:
bide merak ettim yüzünün diğer tarafındaki makyajı,farklı makyaj vardı.

...............eyelıner ve dıplıner kolay nasıl çekilir................

en çok sevilen ve merak edilen -izlenisi makyaj videolarının vazgeçilmezi lıner videoları olsa gerek değil mi ?:)

ayna kullanmadan ,kameranın monitörüne bakarak çektim videoyu ,makro çekim olmalıydı ve mümkün olduğunca yakın- net- düz görüntülerle videolamak gerekti. dolayısyla, monitörü kullanmam sizlerin verim alabilmesi adına şarttı ve ben riske girdim, denedim oldu:)) sizler

aynada çok daha iyileri yapacaksınız umuyorum..
aşama aşama yapmaya gayert ettim 1-2 lıner stili,2. video da fırçalı lıner videosu ,jel lıner videomuz eksiz sadece ama onu makyajlarımda kullandığım için ve daha çok kullanılan diplıner ve eyelıner olduğu için bunları çektim...

umarım faydam olur,öncelikle bu illete hakimiyet kurabilmeniz şart ,en temekl kural bu ,bunun için de bol bol pratik şart ve böylelikle deneme-yanılma yöntemi ile de siz çok farketmeden pekiştirmiş ve olayı kavramış hale gelip ,artık o lıner fırçası üzerinde hakimiyet kurmuş olacaksınız... benim kolay lıner çekme yöntemlerim bunlar :KK66:

vee,aslında bunların isimlerinin yer değiştirdiğini biliyor musunuz halk didlinde:) şöyleki ,aslında diplıner sandığımız EYELINER,eyelıner sandığımız ise,DİPLINER:KK66:
bencede ilginç !

12 lik paletlerimin videosuna çektim sizler için onu en yakın zamanda yayınlayacağım :KK66:

*videolar sessiz,burun akıntım var ve sesim de oldukça feci halde,o yüzden de konuışmayı tercih etmedim :KK66:*

(kalem uçlu)diplıner ile;

[video=dailymotion;k7mApDtdrMOQgD1R0zR]http://www.dailymotion.com/video/k7mApDtdrMOQgD1R0zR#from=embed&start=169[/video]

fırçalı eyelıner ile;

[video=dailymotion;k3zSSFMpXU4RNW1R0yt]http://www.dailymotion.com/video/k3zSSFMpXU4RNW1R0yt#from=embed&start=1[/video]

işte yoğun isteğimiz üzerine gelen liner sürüşleriii:KK9::KK9::KK9:
nil teşekkür ederim canımm:KK19:

X