Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar lıner videosu çektim:KK34:

beklediğiniz an geldi ,umarım değer:KK31:

...............eyelıner ve dıplıner kolay nasıl çekilir................

en çok sevilen ve merak edilen -izlenisi makyaj videolarının vazgeçilmezi lıner videoları olsa gerek değil mi ?:)

ayna kullanmadan ,kameranın monitörüne bakarak çektim videoyu ,makro çekim olmalıydı ve mümkün olduğunca yakın- net- düz görüntülerle videolamak gerekti. dolayısyla, monitörü kullanmam sizlerin verim alabilmesi adına şarttı ve ben riske girdim, denedim oldu:)) sizler

aynada çok daha iyileri yapacaksınız umuyorum..
aşama aşama yapmaya gayert ettim 1-2 lıner stili,2. video da fırçalı lıner videosu ,jel lıner videomuz eksiz sadece ama onu makyajlarımda kullandığım için ve daha çok kullanılan diplıner ve eyelıner olduğu için bunları çektim...

umarım faydam olur,öncelikle bu illete hakimiyet kurabilmeniz şart ,en temekl kural bu ,bunun için de bol bol pratik şart ve böylelikle deneme-yanılma yöntemi ile de siz çok farketmeden pekiştirmiş ve olayı kavramış hale gelip ,artık o lıner fırçası üzerinde hakimiyet kurmuş olacaksınız... benim kolay lıner çekme yöntemlerim bunlar :KK66:

vee,aslında bunların isimlerinin yer değiştirdiğini biliyor musunuz halk didlinde:) şöyleki ,aslında diplıner sandığımız EYELINER,eyelıner sandığımız ise,DİPLINER:KK66:
bencede ilginç !

12 lik paletlerimin videosuna çektim sizler için onu en yakın zamanda yayınlayacağım :KK66:

*videolar sessiz,burun akıntım var ve sesim de oldukça feci halde,o yüzden de konuışmayı tercih etmedim :KK66:*

(kalem uçlu)diplıner ile;

[video=dailymotion;k7mApDtdrMOQgD1R0zR]http://www.dailymotion.com/video/k7mApDtdrMOQgD1R0zR#from=embed&start=169[/video]

fırçalı eyelıner ile;

[video=dailymotion;k3zSSFMpXU4RNW1R0yt]http://www.dailymotion.com/video/k3zSSFMpXU4RNW1R0yt#from=embed&start=1[/video]

Çok sağol nilim, hepimizin çok işine yarayacak bu videolar, çok net anlaşılıyor:)

dıplıner bana daha yakın gibi :)) ince uçluyla korka korka yaparım sanırım:) ellerine saglık canım

niiil emegine saglik :81: o eyelinerin ucu ne kadar ince öyle :KK53:
bu arada o tirnaklar ne bicim yaaaaa :KK52: catlayan oje mi o :KK28: süper duruyo :KK69:

Çok sağol nilim, hepimizin çok işine yarayacak bu videolar, çok net anlaşılıyor:)

sevindim birtanem :KK66::KK19:

dıplıner bana daha yakın gibi :)) ince uçluyla korka korka yaparım sanırım:) ellerine saglık canım

birine alışırsan ,diğerlerinide yapabilirsin ki ,önemli olan hakimiyeti kazanmak,gerisi geliyor:KK31::KK16:

niiil emegine saglik :81: o eyelinerin ucu ne kadar ince öyle :KK53:
bu arada o tirnaklar ne bicim yaaaaa :KK52: catlayan oje mi o :KK28: süper duruyo :KK69:
ay evettt sinir etti o beni ben bunları kullanmıyorum aylardır ,tırstım valla ,birde kamera ya bakarak yaptım iyice endişeliydim:KK52::KK52: eyelınerde incecik daral geldi :KK53:
canım evet çatlayan oje,benim tırnaklar çok çabuk uzuyor:KK34:
:KK48:

nil eline sağlık canım.bencede dipliner daha kolay gibi ama eyeliner tarafı daha güzel durdu gibi.biz diplineri senin kadar yapalım kafi zaten:KK1:eyelineri belki zamanla öğreniriz.bu arada tırnaklarını bende çok beğendim ojeler çok havalı duruyor:KK9:

ah işte o hakimiyet yüzünden diyorum :))))) kesin onu yaparken kaydırır bişeyler yapar çizerim tüm gözümü:)) şaka biyana gerçekten çok faydalı oldu video birde şunu sorayım canım dikkat ettim her ikisinide sürerken kuyruk kısmından başladın dogrusu bu sanırım bende tam tersini yapıp göz pınarı kısmından başlıyordum hep farkediyomu acaba dogruluk bakımından

nil eline sağlık canım.bencede dipliner daha kolay gibi ama eyeliner tarafı daha güzel durdu gibi.biz diplineri senin kadar yapalım kafi zaten:KK1:eyelineri belki zamanla öğreniriz.bu arada tırnaklarını bende çok beğendim ojeler çok havalı duruyor:KK9:

eyelıner daha sıvı bendeki ,daha akışkan ,geneldede öyle olur ,dipleıner da likit ama akışkan diyemeyiz..azcık üzerine düşün bir süre inanın olacak ...
ojelerimi dün aldım şu çatlayan dediklerinden ,fena değller evet :KK31:

ah işte o hakimiyet yüzünden diyorum :))))) kesin onu yaparken kaydırır bişeyler yapar çizerim tüm gözümü:)) şaka biyana gerçekten çok faydalı oldu video birde şunu sorayım canım dikkat ettim her ikisinide sürerken kuyruk kısmından başladın dogrusu bu sanırım bende tam tersini yapıp göz pınarı kısmından başlıyordum hep farkediyomu acaba dogruluk bakımından

yani ben kirpik dipinden balaşıyorum kuyruktan genelde ama göz pınarından başlamak bana doğru gelmiyor,çünkü lıner göz pınarına doğru inceliyor,dolayısyla gözün bitiminden başlamak,sonrasında kuyruğu yapmak gerek ,pınarlara illaki kuyruktan uca incelen lıner süreceğiz değilmi gözpınarı ince licek illaki pınardan başlamak çok ta doğru değil ,ama bu kişinin alışkanlığına da bağlı ...

genelde kuyruk kısmında zorlanıyor kişiler leydim ya ondan zordan başlayın kolay kısmı ayarlamak kolay olur kuyruğun kalınlığına göre pınarlara doğru inceltilir:KK70:o kuyruk kısımlarına attığım çizikleri atın ama onlar işinizi kolaylaştırıp daha rahat bağlantı yapmanızı sağlayacak :KK34:

niliiiiiiiiiiiiiiim çokkk saol:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eşine yaşadı artık ,çabuk sende al aynanı hemen dersine çalış ,başla pratik yapmaya,çıbıkkk:KK57:

:KK19:

çok güzel olmuş videolar canım fırçasız liner daha güzel duruyor sanki bende hep kesik uçlu fırçayla çekiyorum linerı ama tabi göz pınarlarına inde sürülmesi gerektiği için zor oluyor :KK37: oceni nerden aldın çok güzel :KK61::KK69:

çok güzel olmuş videolar canım fırçasız liner daha güzel duruyor sanki bende hep kesik uçlu fırçayla çekiyorum linerı ama tabi göz pınarlarına inde sürülmesi gerektiği için zor oluyor :KK37: oceni nerden aldın çok güzel :KK61::KK69:
tweetym ,alix avien siyah çatlayan oje ile yaptım, :KK16:

şeker kutusu :KK66:120lik manly palet

[video=dailymotion;k18Dr24ZP9XxJf1QXXg]http://www.dailymotion.com/video/k18Dr24ZP9XxJf1QXXg#from=embed&start=0[/video]

nil cok tsk ederim valla kendi adima cok memnun oldum cok cok cok saol cok cok opptum :))) iyiki varsin kis :)

öykü'cüm rica ederim :KK19:

___SPIDER MAKE UP___

bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
bir örümceğimiz eksikti ,onu da kondurduk yüzümüze,ağları ile beraber :)
umarım beğenirsiniz...

hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL

sevgiler...

[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]

*nice yıllara*
@-,-'-

sevindim birtanem :KK66::KK19:

birine alışırsan ,diğerlerinide yapabilirsin ki ,önemli olan hakimiyeti kazanmak,gerisi geliyor:KK31::KK16:

ay evettt sinir etti o beni ben bunları kullanmıyorum aylardır ,tırstım valla ,birde kamera ya bakarak yaptım iyice endişeliydim:KK52::KK52: eyelınerde incecik daral geldi :KK53:
canım evet çatlayan oje,benim tırnaklar çok çabuk uzuyor:KK34:
:KK48:
farkettim offladin videoda :KK60::KK60:
yakismis valla :KK66: güle güle kullan nilim:KK16:

___SPIDER MAKE UP___

bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
umarım beğenirsiniz...

hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL

sevgiler...

[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]

*nice yıllara*
@-,-'-

spaydir görlüm :KK69: makyaji ilk görüp ilk yorum yapan bendim :82::KK60: simdide ilk yorum benden gelsin :KK62: harikaaaaa :KK69::KK69: helede slayt yapman süper olmus :KK61:
cok begendim :KK31::nazar: :nazar:

manly videonda cok güzel olmus canim.. bu arada gecmis olsun nilim :KK16:

nil her yaptıgın ayrı yakışıyor ya bayıldım değişik ve çok hoş olmuş artık agzım açık takip ediyorum valla seni :95: :81: :)) :nazar: sanada mutlu yıllar güzel dileklerin içinde teşkler, burdaki bütün arkadaşlarada sağlıklı, mutlu, bol huzurlu iyi yıllar....bu yeni yıl bütün insanlar için hayırlı olsun...

___SPIDER MAKE UP___

umarım beğenirsiniz...

NİL

sevgiler...

*nice yıllara*
@-,-'-

cnm yine harikasın demekten yorumdum ....
kız bi inasan yaptığı her makyaj yakışır mı :KK19::KK19:heç ama sana yakışıyor :KK9::KK9:

...............eyelıner ve dıplıner kolay nasıl çekilir................

en çok sevilen ve merak edilen -izlenisi makyaj videolarının vazgeçilmezi lıner videoları olsa gerek değil mi ?:)

ayna kullanmadan ,kameranın monitörüne bakarak çektim videoyu ,makro çekim olmalıydı ve mümkün olduğunca yakın- net- düz görüntülerle videolamak gerekti. dolayısyla, monitörü kullanmam sizlerin verim alabilmesi adına şarttı ve ben riske girdim, denedim oldu:)) sizler

aynada çok daha iyileri yapacaksınız umuyorum..
aşama aşama yapmaya gayert ettim 1-2 lıner stili,2. video da fırçalı lıner videosu ,jel lıner videomuz eksiz sadece ama onu makyajlarımda kullandığım için ve daha çok kullanılan diplıner ve eyelıner olduğu için bunları çektim...

umarım faydam olur,öncelikle bu illete hakimiyet kurabilmeniz şart ,en temekl kural bu ,bunun için de bol bol pratik şart ve böylelikle deneme-yanılma yöntemi ile de siz çok farketmeden pekiştirmiş ve olayı kavramış hale gelip ,artık o lıner fırçası üzerinde hakimiyet kurmuş olacaksınız... benim kolay lıner çekme yöntemlerim bunlar :KK66:

vee,aslında bunların isimlerinin yer değiştirdiğini biliyor musunuz halk didlinde:) şöyleki ,aslında diplıner sandığımız EYELINER,eyelıner sandığımız ise,DİPLINER:KK66:
bencede ilginç !

12 lik paletlerimin videosuna çektim sizler için onu en yakın zamanda yayınlayacağım :KK66:

*videolar sessiz,burun akıntım var ve sesim de oldukça feci halde,o yüzden de konuışmayı tercih etmedim :KK66:*

(kalem uçlu)diplıner ile;

[video=dailymotion;k7mApDtdrMOQgD1R0zR]http://www.dailymotion.com/video/k7mApDtdrMOQgD1R0zR#from=embed&start=169[/video]

fırçalı eyelıner ile;

[video=dailymotion;k3zSSFMpXU4RNW1R0yt]http://www.dailymotion.com/video/k3zSSFMpXU4RNW1R0yt#from=embed&start=1[/video]

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çok çok teşekkrler nilim çok yararlı oldu:21::21: mucxxx:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nilim ellerine sağlık canım ne güzel bir spider makyajı olmuş öyleeee :)
rujun çok yakışmış bu arada bayıldım :)))))
iyi yıllar bu arada yeni yılda yepyeni makyajlar yapmanı bekliyor olucaz :)

X