Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol nilim, hepimizin çok işine yarayacak bu videolar, çok net anlaşılıyor:)
dıplıner bana daha yakın gibi :)) ince uçluyla korka korka yaparım sanırım:) ellerine saglık canım
ay evettt sinir etti o beni ben bunları kullanmıyorum aylardır ,tırstım valla ,birde kamera ya bakarak yaptım iyice endişeliydim eyelınerde incecik daral geldiniiil emegine saglik :81: o eyelinerin ucu ne kadar ince öyle
bu arada o tirnaklar ne bicim yaaaaa catlayan oje mi o süper duruyo
nil eline sağlık canım.bencede dipliner daha kolay gibi ama eyeliner tarafı daha güzel durdu gibi.biz diplineri senin kadar yapalım kafi zateneyelineri belki zamanla öğreniriz.bu arada tırnaklarını bende çok beğendim ojeler çok havalı duruyor
ah işte o hakimiyet yüzünden diyorum :))))) kesin onu yaparken kaydırır bişeyler yapar çizerim tüm gözümü:)) şaka biyana gerçekten çok faydalı oldu video birde şunu sorayım canım dikkat ettim her ikisinide sürerken kuyruk kısmından başladın dogrusu bu sanırım bende tam tersini yapıp göz pınarı kısmından başlıyordum hep farkediyomu acaba dogruluk bakımından
niliiiiiiiiiiiiiiim çokkk saol
tweetym ,alix avien siyah çatlayan oje ile yaptım,çok güzel olmuş videolar canım fırçasız liner daha güzel duruyor sanki bende hep kesik uçlu fırçayla çekiyorum linerı ama tabi göz pınarlarına inde sürülmesi gerektiği için zor oluyor oceni nerden aldın çok güzel
farkettim offladin videodasevindim birtanem
birine alışırsan ,diğerlerinide yapabilirsin ki ,önemli olan hakimiyeti kazanmak,gerisi geliyor
ay evettt sinir etti o beni ben bunları kullanmıyorum aylardır ,tırstım valla ,birde kamera ya bakarak yaptım iyice endişeliydim eyelınerde incecik daral geldi
canım evet çatlayan oje,benim tırnaklar çok çabuk uzuyor
öykü'cüm rica ederim
___SPIDER MAKE UP___
bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
bir örümceğimiz eksikti ,onu da kondurduk yüzümüze,ağları ile beraber :)
umarım beğenirsiniz...
hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL
sevgiler...
[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]
*nice yıllara*
@-,-'-
öykü'cüm rica ederim
___SPIDER MAKE UP___
bu kez slaytlı bir görsel hazırladım,bol resimli bir slayt izlemeye hazır mısınız?
bir örümceğimiz eksikti ,onu da kondurduk yüzümüze,ağları ile beraber :)
umarım beğenirsiniz...
hafta sonu evimde değilim,ailemle olacağım ,şimdiden hepinizin yeni yılını kutlar,sağlık -mutluluk ve tebessüm dolu bir yıl geçirmenizi dilerim.umarım bu yıl ertelediğiniz yada düşlerini kurduğunuz tüm o hayalleriniz ve özlemleriniz gerçek olsun , yüzünüzden gülücük ,yüreğinizden sevgi eksik olmasın .herşey gönlünüzce olsun ..
NİL
sevgiler...
[video=dailymotion;k5dSyFQUKvWFn21R8x5]http://www.dailymotion.com/video/k5dSyFQUKvWFn21R8x5#from=embed&start=3[/video]
*nice yıllara*
@-,-'-
...............eyelıner ve dıplıner kolay nasıl çekilir................
en çok sevilen ve merak edilen -izlenisi makyaj videolarının vazgeçilmezi lıner videoları olsa gerek değil mi ?:)
ayna kullanmadan ,kameranın monitörüne bakarak çektim videoyu ,makro çekim olmalıydı ve mümkün olduğunca yakın- net- düz görüntülerle videolamak gerekti. dolayısyla, monitörü kullanmam sizlerin verim alabilmesi adına şarttı ve ben riske girdim, denedim oldu:)) sizler
aynada çok daha iyileri yapacaksınız umuyorum..
aşama aşama yapmaya gayert ettim 1-2 lıner stili,2. video da fırçalı lıner videosu ,jel lıner videomuz eksiz sadece ama onu makyajlarımda kullandığım için ve daha çok kullanılan diplıner ve eyelıner olduğu için bunları çektim...
umarım faydam olur,öncelikle bu illete hakimiyet kurabilmeniz şart ,en temekl kural bu ,bunun için de bol bol pratik şart ve böylelikle deneme-yanılma yöntemi ile de siz çok farketmeden pekiştirmiş ve olayı kavramış hale gelip ,artık o lıner fırçası üzerinde hakimiyet kurmuş olacaksınız... benim kolay lıner çekme yöntemlerim bunlar
vee,aslında bunların isimlerinin yer değiştirdiğini biliyor musunuz halk didlinde:) şöyleki ,aslında diplıner sandığımız EYELINER,eyelıner sandığımız ise,DİPLINER
bencede ilginç !
12 lik paletlerimin videosuna çektim sizler için onu en yakın zamanda yayınlayacağım
*videolar sessiz,burun akıntım var ve sesim de oldukça feci halde,o yüzden de konuışmayı tercih etmedim *
(kalem uçlu)diplıner ile;
[video=dailymotion;k7mApDtdrMOQgD1R0zR]http://www.dailymotion.com/video/k7mApDtdrMOQgD1R0zR#from=embed&start=169[/video]
fırçalı eyelıner ile;
[video=dailymotion;k3zSSFMpXU4RNW1R0yt]http://www.dailymotion.com/video/k3zSSFMpXU4RNW1R0yt#from=embed&start=1[/video]