Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canımnilll yine harika bi makyaj tebriklerr
niillllllllllllllll süper olmuş makyajın canımmmm valllabayıldım resmen harika gözüküyorrrrrrr emeğine sağlık yaaaaaa cidden aştın sen artık makyaj konusunda gel sen dinle bizi yap bunu profesyonelce demiii
sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun
nilll mükemmel olmuş yine.....
tşk ederim ,mavişçim ,lenslerle bütünleşesim var o denli seviyorum ,büyük bir aşk bizimkisi..nil çok güzel olmuş.özellikle renk seçimini çok beğendim.hele mavi lenslerle o renkler çok uyumlu olmuş.tebrikler
Nil cnm bu mkavi lensin adı ne not alıp bakıcam yarın
nilcim canım seni görünce saclarımı koyu bi renge boyatasım geliyor yahu
ne dicem yüzü tombul olan bayanlar yüzünü nasıl ince gösterebilir merak ediyorum?
Nilcim çok beğendim bunu eline sağlık, rujuda yakışmış
sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun
100bin kere meaaaaaaaasallahhh
ay lettam güldüm ilahiaradığınız üyeye şuan ulaşılamıyor çünkü gördüğü makkaj yüzünden dibi düşmüş durumda
koyu renklere merhaba demene cok sevindim nilitomdermetçim ,ay yüzlüm ,geçen gün ayna ayna topiğimde gül yüzünü gördüm ..ama benzetme kabileyetim yok ne yazık ki ,maşşallahımı çektim emme..:)
çok tşk ederim
tşk ederim ,mavişçim ,lenslerle bütünleşesim var o denli seviyorum ,büyük bir aşk bizimkisi..
çok tşk ederim canımm
canım solotıca marka charm serisi grafite adı lensin..
bunu çok duyyorum ,hatta uygulayanlar bile var dayanamayıp bende bir ara açık kumrala takmıştım aldım ağzımın payını ,saçlarım yanmıştı ,en iyisi insana yakışanı cidden ,bana sarı hiççç gitmediği gibi ,cayır cayır yanan saçlarıma yanarım ve akılsız kaffama..
canım yüz kontürleme ile lakalı videom var ,yüz ve burun inceltme tekniği ile yüzügölge oyunları ile daraltmak mümkün,çok bariz bir fark yaratmasa da
tşk ederim burcuu,bundan sonra koyu ruj süreceğim,yorumlar fazlasıyla etkiledi beni ,koyu ruja merhaba dönemi başlıyor
anam çizittiveriyorum ya,inan oturrken aklımda bişi olmuyor,normal makyaj yapayım dedim ama bu çıktı ,,ruhsal durumum ile mi alakalı ,o an ki ilham mı nedir
ama şu var ki ,tamamemn kendime özgü ve doğaçlma ,bir örneği yok ,nil'ce
çoook tşk ederim fıstığım ...
koyu renklere merhaba demene cok sevindim nilitom
ilham geliyo ilham zaten esi benzerini görmedim :82: kendine has bi stilin var
canım hoşgeldin üzülme aynen devam ediyoruz ,hız kesmedenAaayyy şimdi çok üzüldüm bu topiği neden daha önce görmedim diye Nil'cim ellerine sağlık hepsini tek tek inceledim çok başarılı tebrik ederim
'' nilçiçek '' çok beğendim ablam ,aklına sağlıkevettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım