Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yüzümde çiçekler açtı ,hatta dallanıp budaklandı :KK52:

fantastik bir çalışma yine,uydurabildiğim kadarı ile yapmaya çalıştım..
bir çiçek ,dalı ve yaprakları şimdi yüzümde...
anlayacağınız çiçek açtım :)

nil çok güzel olmuş.özellikle renk seçimini çok beğendim.hele mavi lenslerle o renkler çok uyumlu olmuş.tebrikler:KK9:

nilcim canım seni görünce saclarımı koyu bi renge boyatasım geliyor yahu :21:
ne dicem yüzü tombul olan bayanlar yüzünü nasıl ince gösterebilir merak ediyorum?

niillllllllllllllll süper olmuş makyajın canımmmm :KK62: valllabayıldım resmen harika gözüküyorrrrrrr :nazar: emeğine sağlık yaaaaaa cidden aştın sen artık makyaj konusunda gel sen dinle bizi yap bunu profesyonelce demiii :KK16: :KK34:

Nilcim çok beğendim bunu eline sağlık, rujuda yakışmış

:KK53: sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen :KK19: sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik :KK60: ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun
181161610096.gif

100bin kere meaaaaaaaasallahhh :nazar:

nilll mükemmel olmuş yine.....:nazar::nazar:

dermetçim ,ay yüzlüm ,geçen gün ayna ayna topiğimde gül yüzünü gördüm ..ama benzetme kabileyetim yok ne yazık ki ,maşşallahımı çektim emme..:)
çok tşk ederim:KK71:

nil çok güzel olmuş.özellikle renk seçimini çok beğendim.hele mavi lenslerle o renkler çok uyumlu olmuş.tebrikler:KK9:
tşk ederim ,mavişçim ,lenslerle bütünleşesim var o denli seviyorum ,büyük bir aşk bizimkisi..
çok tşk ederim canımm:KK19:

Nil cnm bu mkavi lensin adı ne not alıp bakıcam yarın :KK6:

canım solotıca marka charm serisi grafite adı lensin..:KK31:

nilcim canım seni görünce saclarımı koyu bi renge boyatasım geliyor yahu :21:
ne dicem yüzü tombul olan bayanlar yüzünü nasıl ince gösterebilir merak ediyorum?

bunu çok duyyorum ,hatta uygulayanlar bile var dayanamayıp :KK1:bende bir ara açık kumrala takmıştım aldım ağzımın payını ,saçlarım yanmıştı ,en iyisi insana yakışanı cidden ,bana sarı hiççç gitmediği gibi ,cayır cayır yanan saçlarıma yanarım ve akılsız kaffama..:KK31:
canım yüz kontürleme ile lakalı videom var ,yüz ve burun inceltme tekniği ile yüzügölge oyunları ile daraltmak mümkün,çok bariz bir fark yaratmasa da:KK19:

Nilcim çok beğendim bunu eline sağlık, rujuda yakışmış

tşk ederim burcuu,bundan sonra koyu ruj süreceğim,yorumlar fazlasıyla etkiledi beni ,koyu ruja merhaba dönemi başlıyor :nazar:
:KK53: sen kendini asmaklari asmaklamakla kalmayip uctun resmen :KK19: sarimsaklasakta mi yisek sarimsaklamasakta mi yisek gibin oldu bu :86: ama idare et artik :KK60: ben saskinliktan ne dedigimi biliyo muyum saniyosun
181161610096.gif

100bin kere meaaaaaaaasallahhh :nazar:

anam çizittiveriyorum ya,inan oturrken aklımda bişi olmuyor,normal makyaj yapayım dedim ama bu çıktı ,,ruhsal durumum ile mi alakalı ,o an ki ilham mı nedir:KK1:
ama şu var ki ,tamamemn kendime özgü ve doğaçlma ,bir örneği yok ,nil'ce:KK34:
çoook tşk ederim fıstığım ...:KK48:

aradığınız üyeye şuan ulaşılamıyor çünkü gördüğü makkaj yüzünden dibi düşmüş durumda:KK9:

:KK53::KK54::KK69::nazar:

dermetçim ,ay yüzlüm ,geçen gün ayna ayna topiğimde gül yüzünü gördüm ..ama benzetme kabileyetim yok ne yazık ki ,maşşallahımı çektim emme..:)

tşk ederim ,mavişçim ,lenslerle bütünleşesim var o denli seviyorum ,büyük bir aşk bizimkisi..
çok tşk ederim canımm:KK19:

canım solotıca marka charm serisi grafite adı lensin..:KK31:

bunu çok duyyorum ,hatta uygulayanlar bile var dayanamayıp :KK1:bende bir ara açık kumrala takmıştım aldım ağzımın payını ,saçlarım yanmıştı ,en iyisi insana yakışanı cidden ,bana sarı hiççç gitmediği gibi ,cayır cayır yanan saçlarıma yanarım ve akılsız kaffama..:KK31:
canım yüz kontürleme ile lakalı videom var ,yüz ve burun inceltme tekniği ile yüzügölge oyunları ile daraltmak mümkün,çok bariz bir fark yaratmasa da:KK19:

tşk ederim burcuu,bundan sonra koyu ruj süreceğim,yorumlar fazlasıyla etkiledi beni ,koyu ruja merhaba dönemi başlıyor :nazar:

anam çizittiveriyorum ya,inan oturrken aklımda bişi olmuyor,normal makyaj yapayım dedim ama bu çıktı ,,ruhsal durumum ile mi alakalı ,o an ki ilham mı nedir:KK1:
ama şu var ki ,tamamemn kendime özgü ve doğaçlma ,bir örneği yok ,nil'ce:KK34:
çoook tşk ederim fıstığım ...:KK48:
koyu renklere merhaba demene cok sevindim nilitom :KK61:

:KK60: ilham geliyo ilham :KK53: zaten esi benzerini görmedim :82: kendine has bi stilin var :KK69:

Aaayyy şimdi çok üzüldüm bu topiği neden daha önce görmedim diye Nil'cim ellerine sağlık hepsini tek tek inceledim çok başarılı tebrik ederim :KK16::KK16::KK16:

Aaayyy şimdi çok üzüldüm bu topiği neden daha önce görmedim diye Nil'cim ellerine sağlık hepsini tek tek inceledim çok başarılı tebrik ederim :KK16::KK16::KK16:
canım hoşgeldin :KK23:üzülme aynen devam ediyoruz ,hız kesmeden:KK1:
çok tşk ederim nur:KK34:

arkadaşlar lenslerimi sorup merak eden arkadaşlarım için videosunu çektim ,
siyah gözde,solotıca charm grafite...
takıp çıkarmaktan kirpiklerim dağılmış durumda,görmezden gelin ,please:13:

charm grafite;

[video=dailymotion;xg8gj8]http://www.dailymotion.com/video/xg8gj8_solotyca-charm-grafite-siyah-gozde-gun-yyyyy_lifestyle#from=embed&start=2[/video]

evettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim:KK69::nazar:
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım:KK9::KK19:

evettt bu makyaja ben nilçiçek diyeceğim:KK69::nazar:
40 yıl düşünsem aklıma gelmez,böyle makyaj stillerini yapmak :26:
sen her makyajında hepimizi mest ediyorsun,harikasın arkadaşım:KK9::KK19:
'' nilçiçek '':KK69: çok beğendim ablam ,aklına sağlık :nazar:

işte sana da bu yakışır:KK69: süpersin ben bu tarz makyajlarının videosunu rica edicem canım senden , mutlaka ki yetenek lazım bunlara ama hiç olmazsa göz aşinalığı olur bizim içinde tatlım :KK69:

X