- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni cicilerini güle güle kullan seni görünce benimde alisveris yapasim geldi simdi
banti göstermekle cok iyi yapmissin nilim herkes mutlaka denemeli bantla yapilan makyajlar daha bi güzel oluyo :97:
emegine saglikkk nilimm
nilcim eline sağlık canım güzel ve pratik anlatımlı bir makyaj olmuş.ve sana çok yakışmış.bu makyaj tekniğini ben daha önce denedim ya pek beceremedim yada bana gerçekten hiç gitmiyor bu şekiloysa ben böyle çekik makyajları çok beğeniyorum.senden bir ricam bu kadar değilde hafif yana doğru çekik duran makyajı nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun bana?yani penelope cruz un göz makyajlarını çok seviyorum sana bir örnek fotoda koyayım belki daha rahat anlatabilirsin canım.şimdiden teşekkür ederim.Eki Görüntüle 115671 işte bu tarz göz makyajını nasıl yapacam :44:
bunlar aynı teknik değil ama genel olarak çok hoşuma gidiyor bu kadının makyajlarıbunların püf noktaları nedir nil?takma kirpikmi yada göz şeklimi güzel gösteriyor böyle:44:nasıl böyle makyaj yapabilirim acaba birde ben açık tenli olduğum için günlük makyajda siyah eyeliner kalem yada rimel kullanmıyorum.daha çok koyu kahve kullanıyorum.bu makyajları koyu kahveylede böyle güzel yapma şansımız varmı?yoksa siEki Görüntüle 115673 yah olmasımı böyle çekici bir hava veriyor?Eki Görüntüle 115672
bsntlı videonu seyrettm nil.
çok iyi oldu. hep diyorlardı bantla yaptım. nasıl bir şeydir diye düşünüyordum.
şimdi
öğrenmiş oldum. çok güzel olmuş . makyajın. her zamanki gibi tabi.
senin kaşla göz mesafende tam makyaj yapmaya müsait bir mesafe. şanslısın bu konuda..
benim kaşla göz aram maalesef çok yakın. ne sürsem görülmüyor. gözümü kapayacağımda farımın rengi görülecek.o derece yani:))
nilim bantlı videon süper olmuş hemen denemek geldi içimden ellerine sağlık canım benim şöyle rengarenk bir makyaj yapsana yağmurlu günlerde içimiz açılsın şöyle morlu falan :)))))
nilcim teşk ederim bantlı video için benim yaptıgımda yanlışlıklar varmış meğer:) ellerine sağlık tatlım kırmayıp çektiğin içinde ayrıca çok tşkler
nilllbidenemmmevde likit çekmiştik bantla :92:cam bant gözümü çıkardı:86:ama süper oldu yarında makyajı deniycmsağol canım
sonucu yazarım
nil denedim süper oldu hatta bi gözüme yeşil,diğerine gri yaptm
kimseye de söylemedm bantla yaptığımısorana ben marifetliyim dedim:82hh havamı da attım
çok teşekkür ederim
nil cevabın için teşekkürler canım.tavsiyelerini denicem sonucu seninle paylaşırım yine
:90:nilitom nilitom nilitommm:89: tom tomm tom ve jerry :sacmalayanfstksmili: :86:
yeni makyajlar ne zaman geliyo sexi hatunum :97::sabirsizlananfstksmili: :92:
oy kiyamam kiriklik olunca gecmis olsun mu denir ne denir :cahilfstksmili::90:
canım bu aralar biraz keyifsizim ,hafif bir vucüt kırıklığım var ,geçsin yapar eklerim yine,canım çekmiyor değil ,özledim bende fırçalarımı:82:
:90:
canım bu aralar biraz keyifsizim ,hafif bir vucüt kırıklığım var ,geçsin yapar eklerim yine,canım çekmiyor değil ,özledim bende fırçalarımı:82:
sağol canım ya ,daha iyiyim şüküroy kiyamam kiriklik olunca gecmis olsun mu denir ne denir :cahilfstksmili:
bu arada babam trye gitti flormar oje neyim siparis etcem önerebilicegin makyaj malzemeleri veya ojeler fln var mi gii
iki gündür ne istesem diye düsünüp duruyorum bunlara karar kildim :86: alsin banane
geçmiş olsun nilcim
kırıklığını atlatta yaparsın yine o güzel makyajlarını
allammm yareppim yaaaaa kızzzzz yirim seniii maşallah kuzumaaahemıde hasta halıylennn yapmsss gecmıs olsunn balımmm
vuuu saçlarda yakıo makkajda
nasıl oldun balım iyimisin?