Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nilim klip tadındaki videon süper olmuş emeğine sağlık
unuttuğum birçok makyajın varmış
görünce vaybee dedim neler yapmış Nilim:nazar::nazar::nazar:

:KK69:

Son düzenleme:
siz bir güzel yaptıklarınız ayrı bir güzel..:nazar::nazar::nazar::nazar:
mükemmel olmuş bayıldımm. çok profesyonel hepsi ellerinize sağlıkk:KK71::KK71::KK71::nazar::nazar:

Nilim klip tadındaki videon süper olmuş emeğine sağlık
unuttuğum birçok makyajın varmış
görünce vaybee dedim neler yapmış Nilim:nazar::nazar::nazar:

:KK69:

değil mi ,ben bile bakınca arşive şaırdım ki slaytakiler sasadece bir kısmı düşün ...tşk ederim lettam :KK48:

siz bir güzel yaptıklarınız ayrı bir güzel..:nazar::nazar::nazar::nazar:
mükemmel olmuş bayıldımm. çok profesyonel hepsi ellerinize sağlıkk:KK71::KK71::KK71::nazar::nazar:

alxfa çok tşk ederim ,beğenmen beni mutlu etti :KK71:

nil soloticaya ocre deneyip :KK50:ekledim bakarmısın bi
berry canım baktım..ilk kez öyle ocre gördüm ben ...:44:

nostalji tadında,klip tadında oldu ben çok sevdim..
makyaja başlıyalı 1 yılım dolmamışken ,arşivim bayağı kabarmış,bu da beni ayrıca sevindirdi..
bir çok paylaşım yaşamışım sizlerle...
bakın bakalım şimdi ,ne çok şey paylaşmışız beraberce:KK69:

benimle, tüm bu paylaşımlarda yanımda bana eşlik eden,
beni cesaretlendiren yorumlara imza atan,onları hissetmeme neden olan ,
burada bir aile olmamıza vesile olan, tüm dostlarıma ithafen....:KK71:
szileri seviyorum,iyi ki varsınız:KK17::KK19:

[video=dailymotion;k4nDTPDSf0TYax1PAkj]http://www.dailymotion.com/video/k4nDTPDSf0TYax1PAkj[/video]

eline sağlık nilim çok hoş olmuş video

geldi meriç geldi ,yaramazlıklara başladı bile cadı :KK53::KK52:
imanım gevriyor:KK37:
ya evet yakın çekim yapim diom kayıyor,uzak olunca sizler göreniceniz endişesi ,bayağı kararsızlık yaşadım yani:KK24:
phil ablamın deyimi aklımda gün gibi:KK60::KK60:
he benim hiç belli olmuyor ruh halime göre fıstıkçım ,ilk hangini süreceği belli olmaz.hele video çekimlerinde,biraz telaş olayım var ,sanki atlı koşturuyor peşimden :KK52::KK52::KK60::KK60:
tşk ederim canım:KK16:

aslım arada şaşırıyorum vs ama yinede bunları duyunca seviniyorum:KK16:
elim ayağım dolandı hele son video da(henüz yayınlanmamış olan ):KK52::KK52:
tş ederim canım ,cimcimem bana benziyor daha çok ivett:KK1:

kurabik ,işine yaradı ise ne mutlu :KK64:
hevesledirdim mi yoksam ohh ne iyi :KK66:
olur mu canım,norma lbir durum ,bende sonradan öğrendim mesela:KK52:
bu canım jel eyelıner(krem kıvamında) ve ve fırçası ..3-4 çeşit lıner fırçası var ,açılı -ince uçlu -kesik uçlu.. ben bunları kullanıyorum eyelınerda...:KK34:
images
9k=
images
ama cok dogalsin nilim :KK69: senin bu dogalligin videolarina ayri bi tad veriyo :21:
nostalji tadında,klip tadında oldu ben çok sevdim..
makyaja başlıyalı 1 yılım dolmamışken ,arşivim bayağı kabarmış,bu da beni ayrıca sevindirdi..
bir çok paylaşım yaşamışım sizlerle...
bakın bakalım şimdi ,ne çok şey paylaşmışız beraberce:KK69:

benimle, tüm bu paylaşımlarda yanımda bana eşlik eden,
beni cesaretlendiren yorumlara imza atan,onları hissetmeme neden olan ,
burada bir aile olmamıza vesile olan, tüm dostlarıma ithafen....:KK71:
szileri seviyorum,iyi ki varsınız:KK17::KK19:

[video=dailymotion;k4nDTPDSf0TYax1PAkj]http://www.dailymotion.com/video/k4nDTPDSf0TYax1PAkj[/video]
wooooww süperrrr :KK69: hele podyum makyajin siyah beyaz yandan bi foton var :KK53: resmen katalog cekimi gibi valla harika :KK69:
videodaki bikac makyaji paylasmadin gi ama :44: yada paylastinda ben mi hatirlamiyorum :26:
cidden emegine saglik nilim :KK9: cok begendim :KK61:

nil az önce yüzümün yarısına makyaj yaptım çünkü kontürlemeyi becerebilecekmiyim diye görmek istedim.gerçektende çok farklı oldu iki tarafta:KK1:herşeyden önce daha bir profosyonel göründü gözüme makyajım,birde makyajlı taraf biraz daha yukarıda durdu yani daha canlıydı diğer taraf biraz daha yorgun gibiydi.bence her yüze uygulanmalı bu teknik illa kusurlu olması gerekmez :nazar:sana teşekkür etmek istedim 29 yaşıma kadar makyaj yaptığımı sanıyormuşum ben:KK1:ama tabi daha öğrenecek çok şeyim var senden:KK19:iyiki varsın canım:97:tekrar teşekkür ederim:KK71:

Nilim videon süper olmuş bu makyajları tekrardan görmek çok hoşuma gitti vallaha :)
ellerine sağlık canım benim:KK19::KK64:

eline sağlık nilim çok hoş olmuş video
canımmm:KK48:

ama cok dogalsin nilim :KK69: senin bu dogalligin videolarina ayri bi tad veriyo :21:

wooooww süperrrr :KK69: hele podyum makyajin siyah beyaz yandan bi foton var :KK53: resmen katalog cekimi gibi valla harika :KK69:
videodaki bikac makyaji paylasmadin gi ama :44: yada paylastinda ben mi hatirlamiyorum :26:
cidden emegine saglik nilim :KK9: cok begendim :KK61:

öyle mi dersin ,umarım öyledir,bazen kendimi unutuyorum ama evet :KK1:
payşatım canım ama 1 i hariç evet :) paylaşmadığımı sandıkların ise,sadece göz olarak fotoladıklarımdı ,tam yüzleri pc de idi..
çok tşk ederim canım ,emeklerimin karşılığını alabilmek güzel :KK71:

nil az önce yüzümün yarısına makyaj yaptım çünkü kontürlemeyi becerebilecekmiyim diye görmek istedim.gerçektende çok farklı oldu iki tarafta:KK1:herşeyden önce daha bir profosyonel göründü gözüme makyajım,birde makyajlı taraf biraz daha yukarıda durdu yani daha canlıydı diğer taraf biraz daha yorgun gibiydi.bence her yüze uygulanmalı bu teknik illa kusurlu olması gerekmez :nazar:sana teşekkür etmek istedim 29 yaşıma kadar makyaj yaptığımı sanıyormuşum ben:KK1:ama tabi daha öğrenecek çok şeyim var senden:KK19:iyiki varsın canım:97:tekrar teşekkür ederim:KK71:
çok seviniyorum her defasında bu tarz yorumları okuyunca :KK66:
nasıl mutlu oluyorum anlatamam maviş,çook ama çok sevindim canım..ama sende bu anlamda kararlısın-ilgilisin ,dolayısyla beraberce paylaştık ve başardık .:nazar::13:
rica ederim ,asıl ben tşk ederim,
ince düşünüp yorumlarını esirgemediğin için :KK69:bende böyle düşünmüştüm 31 yaşımdan sonra makyaja başladım heyhat diyerek ve şimdi de diyorum ki ,hayatıma da makyaj yaptım ben, sadece yüzüme değil ,ruhumda renkelerle boyandı :KK31:

Nilim videon süper olmuş bu makyajları tekrardan görmek çok hoşuma gitti vallaha :)
ellerine sağlık canım benim:KK19::KK64:

magrentam sevindim canım,çok tşk ederim :KK16:

nil,makyajlarına bayılıyorum. gerçekten bu işte kkda takip ettiklerimin en iyilerindensin.
güzelliğinede diyecek şey yok. çok güzel zarif bir bayansın... maşallah diyeyim hemen...:nazar:

ve son alışverişim markafoni ağırlıklı idi...:KK34:

004.JPG

***gelelim ilk izlenim ve yorumlara;***

geçtiğimiz hafta no7 (boots)un ürünleri vardı ,daha önce karşılaşmadığım bir marka idi,
denemek istedim,iyide istemişim ..fondoten dışında sorun yaşamadım ,
oysa en açık tonunu seçmiştim ama yine de koyu kaldı bende,ama üzerine botanıcs bronzing ile kullanınca bronz bir görüntü elde edebilmek mümkün ,
yada kontürleme için pekala kullanılabilir bu ürün,dolayısıyla çareler tükenmez:)
(bu arada spf 15 )
bronzing hem yüz, hem dekolte kullanımına uygun,aydınlatıcı olarak bile işe yarar:KK66:
kocaman şişesi var kullan kullan bitmez,kıvamı yoğun değil hatta sıvı,kolay dağılıyor ve parıltılı..
mascarayı henüz denemedim,kahverengi aldım bu kez..
ve dün mağaza da ilgimi ceken far skalaları ile golden lady oldu,renkler harika görünüyorlardı ve alıp denemek istedim,flormar ile kıyaslayınca fark yok,
bence kötü değil ama keşke siyah -beyaz olnını alsaydın diyorum şimdi:KK43:
eve gelip nette bu markayı araştırdığımda uygun fiatı ve tatmin edici ürünleri ile,
tüketicinin beğenisi almışgibi görünüyor,
keza stand görevlisi bayan ,satışının oldukça fazla olduğunu ve flormar ile aynı kalite ve değerde olduğunu ısrarla vurguladı...ne yalan söyleyim ,doğrusu stand benim de gözüme fena görünmedi değil ..göz atmanızı tavsiye ederim..

bu arada dün beyu ürünlerine göz attım ve renkli eyelıner isteyenler,beyu' ya baksın derim,yapısı- kalıcığı ve renğin canlı duruşu çok iyi idi,aklınızda olsun :KK66:
:13:​

ve son alışverişim markafoni ağırlıklı idi...:KK34:

004.JPG

***gelelim ilk izlenim ve yorumlara;***

geçtiğimiz hafta no7 (boots)un ürünleri vardı ,daha önce karşılaşmadığım bir marka idi,
denemek istedim,iyide istemişim ..fondoten dışında sorun yaşamadım ,
oysa en açık tonunu seçmiştim ama yine de koyu kaldı bende,ama üzerine botanıcs bronzing ile kullanınca bronz bir görüntü elde edebilmek mümkün ,
yada kontürleme için pekala kullanılabilir bu ürün,dolayısıyla çareler tükenmez:)
(bu arada spf 15 )
bronzing hem yüz, hem dekolte kullanımına uygun,aydınlatıcı olarak bile işe yarar:KK66:
kocaman şişesi var kullan kullan bitmez,kıvamı yoğun değil hatta sıvı,kolay dağılıyor ve parıltılı..
mascarayı henüz denemedim,kahverengi aldım bu kez..
ve dün mağaza da ilgimi ceken far skalaları ile golden lady oldu,renkler harika görünüyorlardı ve alıp denemek istedim,flormar ile kıyaslayınca fark yok,
bence kötü değil ama keşke siyah -beyaz olnını alsaydın diyorum şimdi:KK43:
eve gelip nette bu markayı araştırdığımda uygun fiatı ve tatmin edici ürünleri ile,
tüketicinin beğenisi almışgibi görünüyor,
keza stand görevlisi bayan ,satışının oldukça fazla olduğunu ve flormar ile aynı kalite ve değerde olduğunu ısrarla vurguladı...ne yalan söyleyim ,doğrusu stand benim de gözüme fena görünmedi değil ..göz atmanızı tavsiye ederim..

bu arada dün beyu ürünlerine göz attım ve renkli eyelıner isteyenler,beyu' ya baksın derim,yapısı- kalıcığı ve renğin canlı duruşu çok iyi idi,aklınızda olsun :KK66:
:13:​

aldıklarını güle güle kulan canımm:KK19:
bol bol makyaj yap gözümüz gönlümüz açılsınnn:KK69:
şimdi araştırdımda goldenlady'nin fiyatlarıda uygunmuş.
bide şimdi beyu ya bakim.

aldıklarını güle güle kulan canımm:KK19:
bol bol makyaj yap gözümüz gönlümüz açılsınnn:KK69:
şimdi araştırdımda goldenlady'nin fiyatlarıda uygunmuş.
bide şimdi beyu ya bakim.
daha güzelleri senin olsun inş. ablacım :KK71:
evet goldenlady uygun fiatlarda cidden,her bütçeye hitab ediyor..beyu ,bitkisel içerikli dedi dün mağazadaki kıs ,ama içerik hk.bilgim yok ...

beyu'ya baktım şimdi,göz kalemini gördüm çok güzel.
içeriğinde balmumu varmış sürdükten bir kaç dakka sonra sabitleniyormuş
suyada dayanıklıymış vede antiallerjikmiş.

beyu'ya baktım şimdi,göz kalemini gördüm çok güzel.
içeriğinde balmumu varmış sürdükten bir kaç dakka sonra sabitleniyormuş
suyada dayanıklıymış vede antiallerjikmiş.
ben beyu'nun likit kapatıcı(concelarını kullanmıştım gayet güzeldi ...ama uykusuz kaldığımda yada hasta olduğumda artan göz halkalarını kapatmaya yetemedi,ki keza bu maybelline affitone likitconcealer içinde geçerli ,bu tür zamanlarda yada çok fazla mor ve koyu hakla problemi yaşayan kişiler likit kapatıcıdan ziyade stik yada krem formda olan kapatıcıları tercih etmemeliler yeri gelmişken belirtelim :KK34:

bilgi almakve ürünleri incelemek isteyeler için; http://www.beyu.de/

Son düzenleme:

bir takım aksilikler yaşansa da,az biraz panik olsam da ,
nacizane bir video görseli ile karşınızdayım:)
karşınızda bir kamera merceği varsa ve biraz panik bir insansanız video çekmeye çalışmak gerçekten çok ta kolay değil :KK66:
iyi seyirler dilerim ...
umarım sorularınızın cevaplarını bu video da bulabilirsiniz:13:

[video=dailymotion;kqprH8eJnrWkgJ1PtF5]http://www.dailymotion.com/video/kqprH8eJnrWkgJ1PtF5#from=embed&start=0[/video]

bir takım aksilikler yaşansa da,az biraz panik olsam da ,
nacizane bir video görseli ile karşınızdayım:)
karşınızda bir kamera merceği varsa ve biraz panik bir insansanız video çekmeye çalışmak gerçekten çok ta kolay değil :KK66:
iyi seyirler dilerim ...
umarım sorularınızın cevaplarını bu video da bulabilirsiniz:13:

[video=dailymotion;kqprH8eJnrWkgJ1PtF5]http://www.dailymotion.com/video/kqprH8eJnrWkgJ1PtF5#from=embed&start=0[/video]

tabiikide kolay değildir,ışığı ayarla aynayı ayarla,bide panikmişsinn.
ama ne yapıp edip beceriyorsunn:KK9::KK9::KK9::KK9:
nilcim bu bant işini tuttum,en acemi bile bir iki denemeyle yapabilir diye düşünüyorum.:KK9:

X