Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilim klip tadındaki videon süper olmuş emeğine sağlık
unuttuğum birçok makyajın varmış
görünce vaybee dedim neler yapmış Nilim
siz bir güzel yaptıklarınız ayrı bir güzel..
mükemmel olmuş bayıldımm. çok profesyonel hepsi ellerinize sağlıkk
berry canım baktım..ilk kez öyle ocre gördüm ben ...:44:nil soloticaya ocre deneyip ekledim bakarmısın bi
nostalji tadında,klip tadında oldu ben çok sevdim..
makyaja başlıyalı 1 yılım dolmamışken ,arşivim bayağı kabarmış,bu da beni ayrıca sevindirdi..
bir çok paylaşım yaşamışım sizlerle...
bakın bakalım şimdi ,ne çok şey paylaşmışız beraberce
benimle, tüm bu paylaşımlarda yanımda bana eşlik eden,
beni cesaretlendiren yorumlara imza atan,onları hissetmeme neden olan ,
burada bir aile olmamıza vesile olan, tüm dostlarıma ithafen....
szileri seviyorum,iyi ki varsınız
[video=dailymotion;k4nDTPDSf0TYax1PAkj]http://www.dailymotion.com/video/k4nDTPDSf0TYax1PAkj[/video]
ama cok dogalsin nilim senin bu dogalligin videolarina ayri bi tad veriyogeldi meriç geldi ,yaramazlıklara başladı bile cadı
imanım gevriyor
ya evet yakın çekim yapim diom kayıyor,uzak olunca sizler göreniceniz endişesi ,bayağı kararsızlık yaşadım yani
phil ablamın deyimi aklımda gün gibi
he benim hiç belli olmuyor ruh halime göre fıstıkçım ,ilk hangini süreceği belli olmaz.hele video çekimlerinde,biraz telaş olayım var ,sanki atlı koşturuyor peşimden
tşk ederim canım
aslım arada şaşırıyorum vs ama yinede bunları duyunca seviniyorum
elim ayağım dolandı hele son video da(henüz yayınlanmamış olan )
tş ederim canım ,cimcimem bana benziyor daha çok ivett
kurabik ,işine yaradı ise ne mutlu
hevesledirdim mi yoksam ohh ne iyi
olur mu canım,norma lbir durum ,bende sonradan öğrendim mesela
bu canım jel eyelıner(krem kıvamında) ve ve fırçası ..3-4 çeşit lıner fırçası var ,açılı -ince uçlu -kesik uçlu.. ben bunları kullanıyorum eyelınerda...
wooooww süperrrr hele podyum makyajin siyah beyaz yandan bi foton var resmen katalog cekimi gibi valla harikanostalji tadında,klip tadında oldu ben çok sevdim..
makyaja başlıyalı 1 yılım dolmamışken ,arşivim bayağı kabarmış,bu da beni ayrıca sevindirdi..
bir çok paylaşım yaşamışım sizlerle...
bakın bakalım şimdi ,ne çok şey paylaşmışız beraberce
benimle, tüm bu paylaşımlarda yanımda bana eşlik eden,
beni cesaretlendiren yorumlara imza atan,onları hissetmeme neden olan ,
burada bir aile olmamıza vesile olan, tüm dostlarıma ithafen....
szileri seviyorum,iyi ki varsınız
[video=dailymotion;k4nDTPDSf0TYax1PAkj]http://www.dailymotion.com/video/k4nDTPDSf0TYax1PAkj[/video]
canımmmeline sağlık nilim çok hoş olmuş video
ama cok dogalsin nilim senin bu dogalligin videolarina ayri bi tad veriyo
wooooww süperrrr hele podyum makyajin siyah beyaz yandan bi foton var resmen katalog cekimi gibi valla harika
videodaki bikac makyaji paylasmadin gi ama :44: yada paylastinda ben mi hatirlamiyorum :26:
cidden emegine saglik nilim cok begendim
çok seviniyorum her defasında bu tarz yorumları okuyuncanil az önce yüzümün yarısına makyaj yaptım çünkü kontürlemeyi becerebilecekmiyim diye görmek istedim.gerçektende çok farklı oldu iki taraftaherşeyden önce daha bir profosyonel göründü gözüme makyajım,birde makyajlı taraf biraz daha yukarıda durdu yani daha canlıydı diğer taraf biraz daha yorgun gibiydi.bence her yüze uygulanmalı bu teknik illa kusurlu olması gerekmez sana teşekkür etmek istedim 29 yaşıma kadar makyaj yaptığımı sanıyormuşum benama tabi daha öğrenecek çok şeyim var sendeniyiki varsın canım:97:tekrar teşekkür ederim
Nilim videon süper olmuş bu makyajları tekrardan görmek çok hoşuma gitti vallaha :)
ellerine sağlık canım benim
nil,makyajlarına bayılıyorum. gerçekten bu işte kkda takip ettiklerimin en iyilerindensin.
güzelliğinede diyecek şey yok. çok güzel zarif bir bayansın... maşallah diyeyim hemen...
canım sağolnil im canım emeğine sağlık klip bomba gibi olmuş :)
ve son alışverişim markafoni ağırlıklı idi...
***gelelim ilk izlenim ve yorumlara;***
geçtiğimiz hafta no7 (boots)un ürünleri vardı ,daha önce karşılaşmadığım bir marka idi,
denemek istedim,iyide istemişim ..fondoten dışında sorun yaşamadım ,
oysa en açık tonunu seçmiştim ama yine de koyu kaldı bende,ama üzerine botanıcs bronzing ile kullanınca bronz bir görüntü elde edebilmek mümkün ,
yada kontürleme için pekala kullanılabilir bu ürün,dolayısıyla çareler tükenmez:)
(bu arada spf 15 )
bronzing hem yüz, hem dekolte kullanımına uygun,aydınlatıcı olarak bile işe yarar
kocaman şişesi var kullan kullan bitmez,kıvamı yoğun değil hatta sıvı,kolay dağılıyor ve parıltılı..
mascarayı henüz denemedim,kahverengi aldım bu kez..
ve dün mağaza da ilgimi ceken far skalaları ile golden lady oldu,renkler harika görünüyorlardı ve alıp denemek istedim,flormar ile kıyaslayınca fark yok,
bence kötü değil ama keşke siyah -beyaz olnını alsaydın diyorum şimdi
eve gelip nette bu markayı araştırdığımda uygun fiatı ve tatmin edici ürünleri ile,
tüketicinin beğenisi almışgibi görünüyor,
keza stand görevlisi bayan ,satışının oldukça fazla olduğunu ve flormar ile aynı kalite ve değerde olduğunu ısrarla vurguladı...ne yalan söyleyim ,doğrusu stand benim de gözüme fena görünmedi değil ..göz atmanızı tavsiye ederim..
bu arada dün beyu ürünlerine göz attım ve renkli eyelıner isteyenler,beyu' ya baksın derim,yapısı- kalıcığı ve renğin canlı duruşu çok iyi idi,aklınızda olsun
:13:
daha güzelleri senin olsun inş. ablacımaldıklarını güle güle kulan canımm
bol bol makyaj yap gözümüz gönlümüz açılsınnn
şimdi araştırdımda goldenlady'nin fiyatlarıda uygunmuş.
bide şimdi beyu ya bakim.
ben beyu'nun likit kapatıcı(concelarını kullanmıştım gayet güzeldi ...ama uykusuz kaldığımda yada hasta olduğumda artan göz halkalarını kapatmaya yetemedi,ki keza bu maybelline affitone likitconcealer içinde geçerli ,bu tür zamanlarda yada çok fazla mor ve koyu hakla problemi yaşayan kişiler likit kapatıcıdan ziyade stik yada krem formda olan kapatıcıları tercih etmemeliler yeri gelmişken belirtelimbeyu'ya baktım şimdi,göz kalemini gördüm çok güzel.
içeriğinde balmumu varmış sürdükten bir kaç dakka sonra sabitleniyormuş
suyada dayanıklıymış vede antiallerjikmiş.
bir takım aksilikler yaşansa da,az biraz panik olsam da ,
nacizane bir video görseli ile karşınızdayım:)
karşınızda bir kamera merceği varsa ve biraz panik bir insansanız video çekmeye çalışmak gerçekten çok ta kolay değil
iyi seyirler dilerim ...
umarım sorularınızın cevaplarını bu video da bulabilirsiniz:13:
[video=dailymotion;kqprH8eJnrWkgJ1PtF5]http://www.dailymotion.com/video/kqprH8eJnrWkgJ1PtF5#from=embed&start=0[/video]