Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilcim benım göz altım baya bır mor ırsılık var annemınkıde öle ben rahatsız olmaya başladım morluklar ıcın hangi ürünü tavsıye edersın cnm ve bunlar etkılı oluyormu
canım çok tşk ederim içten yorumun beniç ok mutlu ettiNilcim gece makyajı videonu seyrettim çok dikkatle..yalnız şu bant olayını çok merak ettim..ilk iş olarak kendime sizinkiler gibi harika farlar alıcam..sonra denemelere başlıycam..eğer becerirsem burayada ekliycem söz..bu arada çok güzelsin vede çok tatlısınteşekkürler her şey için..
öylemi Allah bağışlasın canım.maşallah çok şekersen biraz daha erken anne olmuşsun gibi geldi önce.ama şimdi düşündümde normal yaşmışbenimde kızım var henüz 2 yaşında bende 32 olduğumda oda 5 olacak Allahın izniyle:78:
canım ya çok sevindim yazdıklarına..tşk ederim
ne demişlerrrr '' azimli sıçan mermeri delermiş'' phil ablamın bana söylediği özlü özdeyiş ile konuyu tamamlıyorum
olsun canım izledin ya ,fikrini belirttin daha ne
bir sonraki video bu kez gece makyajı yapımı olacak
kızım bu hafta babanesinde kalıyor,canım yanımda değil ,gelince bol bol öpücem zaten çok özledim cadımı..
hey yavrum heeeeyyyy bronz bronz asik oluyorum galiba bronz teni cok severim cok yakismis sana bidaha hep böyle yap :86: göz makyaji desen harikulade hele gözünün kapali hali :98:
video daha dogrusu sen süpeeerrsin hele hele "ay ne kararsiz olduk yaaa" diyisine hasta oldummm hatta video bittikten sonra bidaha o kismi izledim cok sirinsin giiiive gece makyajı videomuz hanımlar
zaman zaman saçmalıyorum belki ,ama ne olur mazur görünüz..elimden geldiğince sizlere faydalı sağlayabilecek bir video hazorlama gayretimden dolayı şebeğe dönmüşüm biraz:)) umarım faydalanır ve keyif ile izlersiniz de tüm bunlara değer ..
ben makyajı bant kullanmadın yaptım ,sizler bant kullanırsanız işiniz çok daha kolay olur yine düşünmeden oturdum ve böyle bişi çıktı ,renkler haricinde düşünülerek yapılmış bir çalışma olmadı,belirteyim .. şimdi izleyelim bakalım ,neler çıkmış ortaya,ne nasıl ,hangi aşamalarla yapılmış,nil ne haltlar yemiş ,bir görelim :)
sevgiler hepinize...
[video=dailymotion;k7IcDS7whJCEZw1P12Z]http://www.dailymotion.com/video/k7IcDS7whJCEZw1P12Z#from=embed&start=0[/video]
canım bu sorun hele ki ırsi ise en iyi çözüm kapatıcılığı yüksek bir concealer...
bende uykusuz kalınca ve hasta olunca mor oluyor resmen,dayak yemiş gibi kapatıcı olarak maybelline köpük kapatıcısını öneririm, yada NYX concealer o da kapatıcılığı yüksektir.,likit olanı tercih edersen ki ,likit olanlar stik yada kremsi olan kapatıcılar kadar yüksek bir kapatıcılık sağlamazlar ama yinede denemek istersen mağaza da bir bak maybelline affitone likit concealar'a da...
rutin bakım olarak göz altımdaki halkalar adına, çok memnun kalmıştım,plante system in göz çevresi için jeli,artı watson 'un salatalık özlü göz pedleri maskesi..doğal olarak ise,patates rendesini pamuk yardımı ile gözlerde 15 -20 dk bekletilmesi..mucize yaratmasalarda düzenli kullanımda işe yarıyorlar ... nyx kapatıcının elimde videosu var izle ,bir gözüm makyajsız diğeri nyx kapatıcı uygulanmış hali
NYX concealer(kapatıcı) uygumalı video görseli:
[video=vimeo;17471553]http://vimeo.com/17471553[/video]
canım çok tşk ederim içten yorumun beniç ok mutlu etti
bant ile resimli uygulama var topikte aslında ama bant ile uyguladığım bir video çekeceğeim ,bir çok arkadaşım bunu istiyor...paylaşırsan sevinirim elbette
rica ederim ,ben tşk ederim
yok erken olmadım ,27 yaşımda idim anne olduğumda
tşk ederim maviş canım allah hepimizin yavrularını edirgesin bağışlasın bizlere dilerim ,onlar bizlerin hazineleri ,umut ışıklarımızinşallah canım allah torunlarmızı görmeyi nasip eylesin dilerim
phil ablamin deyimi aklimdan cikmiyo zaten hic
balli lokmam coktan geldi öptün mü piyensesimi süle cabuk
ay dur hele:89: avatarina bakip:98: tekrardan asik oldum allaaamm yüz binlerce defa masallah pambigeee
hey yavrum heeeeyyyy bronz bronz asik oluyorum galiba bronz teni cok severim cok yakismis sana bidaha hep böyle yap :86: göz makyaji desen harikulade hele gözünün kapali hali :98:
video daha dogrusu sen süpeeerrsin hele hele "ay ne kararsiz olduk yaaa" diyisine hasta oldummm hatta video bittikten sonra bidaha o kismi izledim cok sirinsin giiii
bu arada sen önce koyu sonra acik far sürüyosun :44: ben tam tersini yapiyorum ya bide senin yaptigin gibi deneyim bakem nasil olcak
allamın ballı kaymagıııı şimdilik hoscakalın diyişini yirimmmkızzz ne tatlsn yaaacimcimenin kime cektiğide ortadaamaşşalah balım
nilcim ellerine sağlık videolarını izledim hepsi çok güzel bilgiler verdi bana şu an yani bi çarşı pazar dolaşasım geldi yanlız şu eyeliner fırçası falan dedin sanki o nasıl bişey? ben mi yanlış anladım acep... fazla bi bilgim yok arkadaşlar ayıplamayın beni :))))))
nilcim videolarını tam olarak izleyemiyordum.önceki gün eşime internet hızını arttırmasını söyledim bugün hallettiler:)valla süper hiç kesinti yaşamadan izledim gece makyajını ve çok beğendim ama benim onu yapmam şuan için imkansız görünüyorumarım zamanla deneyerek biraz yol kat edebilirim:)bant tekniği dediğin sanırım normal kırtasiyelerde satılan bantları gözünle kaşın arasına yapıştırıp makyajı öyle yapıyosun dimi?onu duymuştum aslında ama açı olarak nereye yapıştığını pek bilmiyorum.en düzgün şekil için tam olarak nasıl bir açıda yapıştırmalı ve birde baz almayı düşünüyorum orfilame tavsiye edermisin?ben daha önce hiç kullanmadım ne gibi artıları var bazın?fondöten öncesi kullansam baby face bir görüntü oluştururmu acaba:44:
ve gece makyajı videomuz hanımlar
zaman zaman saçmalıyorum belki ,ama ne olur mazur görünüz..elimden geldiğince sizlere faydalı sağlayabilecek bir video hazorlama gayretimden dolayı şebeğe dönmüşüm biraz:)) umarım faydalanır ve keyif ile izlersiniz de tüm bunlara değer ..
ben makyajı bant kullanmadın yaptım ,sizler bant kullanırsanız işiniz çok daha kolay olur yine düşünmeden oturdum ve böyle bişi çıktı ,renkler haricinde düşünülerek yapılmış bir çalışma olmadı,belirteyim .. şimdi izleyelim bakalım ,neler çıkmış ortaya,ne nasıl ,hangi aşamalarla yapılmış,nil ne haltlar yemiş ,bir görelim :)
sevgiler hepinize...
[video=dailymotion;k7IcDS7whJCEZw1P12Z]http://www.dailymotion.com/video/k7IcDS7whJCEZw1P12Z#from=embed&start=0[/video]
nostalji tadında,klip tadında oldu ben çok sevdim..
makyaja başlıyalı 1 yılım dolmamışken ,arşivim bayağı kabarmış,bu da beni ayrıca sevindirdi..
bir çok paylaşım yaşamışım sizlerle...
bakın bakalım şimdi ,ne çok şey paylaşmışız beraberce
benimle, tüm bu paylaşımlarda yanımda bana eşlik eden,
beni cesaretlendiren yorumlara imza atan,onları hissetmeme neden olan ,
burada bir aile olmamıza vesile olan, tüm dostlarıma ithafen....
szileri seviyorum,iyi ki varsınız
[video=dailymotion;k4nDTPDSf0TYax1PAkj]http://www.dailymotion.com/video/k4nDTPDSf0TYax1PAkj[/video]
nilcim burda makyajlı gözünü görünce,bir an sanki gülşen bubikoğlu bakıyor sandım.
videonun içeriğinide seyrettimmmm.seyrettim ve bayıldımmmmm
nilcim ephynal' devam ediyormusun?benim yüzüm kuruydu çok düzeltti.
ayyy keşke ablamm,hayranım gülşen bubikoğluna
tşk ederim ablacım
epynal ben yüzüme kullanmadım hiç abla bir kez göz çevreme sürdüm,diğerleri içten kullandım ..ama yine alacağım ,bu kez düzenli haftada 1 yada 2kez süreceğim ..işe yaramasına sevindim ..
dr. buzçiçeği'min (ddogaa)kulakları çınlasın
abla üsteki klibi gördünmü ?
arkada kalınca öne şeyettim ,zebil olmasın klibimiz
çok sğol tatlım fırçaları fotolarla koymuşsun evet heves yaptım yarın gidicem kısmetse almaya: )
bu arada slaytını izledim harika olmuş biz altın kızlar olarak bayıldık süpersin tatlım
ben nasıl kaçırdım bunuu
sana bir şey diyeyim mi?tek kelimeyle HARİKAsen harika,müzik harika
nil resmen koşuyorsunn tutabilene aşkolsunn
''azimli sıçan mermeri deler'' seni gördükçe hep bu söz geliyor dilimin ucuna
maviş eğitimini vs almadım ,heves benimki ve hobi oldu 10 ay içinde de..vay be 1 yılda neler yapmışsın öyle eğitim aldınmı bu konuda yoksa tamamen kendi yeteneğinmi nil?ama her ne olursa olsun çok başarılısın yanlış bir meslekmi seçmişsin yoksa :44:1 yılda bunları yapan profesyonel anlamda bu işi yapsaydı herhalde şaheserler yaratırdı
kurabik
allahhh hastayım abla bu deyimine senden bana yadigar oldu bu inan
çok tşk ederim
maviş eğitimini vs almadım ,heves benimki ve hobi oldu 10 ay içinde de..
kendi mesleğim bu arada çok alakasız ama ''elektronic'' üzerine aldığım eğitim
çok tşk ederim
nil cim nostalji klibin harika olmus canım, müzik süper, sen süpersin eee daha ne olsun, bu arada bişey sormak istiyorum canım, ephynal nedir kuru ciltler için olan bir ürün falan mı
evet ablacım ,bu deyimi ilk senden duydum ,dolayısyla illaki seni anımsatacak bana ,güzel yorumun ile beraberçokk mutlu oldum canımne güzel sende bu azim olduğu sürece
bu deyim aklına gelecek veee dolasıylada her zaman beni hatırlayacaksınnn