Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:nazar:
nil süpersin yine:KK69:bayılldım:KK52::KK52::KK52:bant nasıl oluyo kız:44:bi tanede bantlı isterim:KK17::KK3:
ben gözüme orantısız yapıyorm:KK59:
bi de aydınlatıcıı dedin ya:26:bende avonn simli sarı farı var sürsem olur mu:KK6:
bi de göz kenarım azcık mor koyu renk sürünce dayakyemiş gibi olyorum:KK14:ne önerirsn ne şekilde süreym kapatıcıyı:79:
bi de en kısa zamanda eyeliner videosu çeksen:KK17:kızma kız bi şey bilmiyom:KK31:
ay ne çok bi de demişim:KK52::KK52::KK52:
ha nil o şarkıyı toygar ışıklı söylüyo:KK9:eklemeden geçemiycem:KK49:
son olarak tebrk ve teşekkürlerimi sunuyorum:KK42::KK69::KK71:

ay rezil etme beni :KK17:,şarkılarda şarkıcılarda karıştı yaaa:KK69::KK52:
olu r tabii makyajına bağlı ,ama genelde kaş altına beyaz krem,inci beyazı vs kullanılması daha uygun özellikle günlük makyajda,açık tonlu ise olur tabi..

kapatıcnı parmaklaınla uygula,hatta serçe parmağınla uygulamaya gayret et,gözaltı ve göz çevresi çok hassas dolayısyla en düşük baskı serçe parmağımızda:KK16:
kapatıcı ben nyx,maybelline affitone ve maybelline köpük kapatıcısını severek kullanıyorum ..
bende sana tşk ediyorum birtanem :KK19:

nilcimm ne kadar doğal durmuş bronz makyaj:KK9:yine çokk güzel makyajj:nazar:
solaryuma girmeye gerek kalmaz,bronz makyajı yapınca.
veeee bende hülya avşara benzettim seni:KK16:
evet abla soloryum devri bitti :KK9:
tşk ederim ,h.avşar mı ? oyyy:KK52::KK52:

bebeem sende çok tatlısın nilimm bnmmm :21::21::21::21::21::21::21:

:KK62::nazar:

nil ablacım bronz makyajına bayıldım tam istediğim görüntü biliyomusun:KK34:
yüzümde benler olduğu dolayısıyla bornzlaşmaktan korkuyorum anca makyajla olur onuda hiç denememiştim ama bunu görünce bayıldım ya:KK69:
sana bi kaç sorum olacak şimdi nil ablacım bu bronz makyajı tam olarak nasıl yaptın? inglot bronzer ve alix avien pudra kullanmışsın ya ,ne sırayla uyguladın onları yüzüne ve nasıl uyguladın ? tam olarak böyle bi makyaj yapmak istiyorum da:KK66:teninin duruşuna bayıldım ya bronz ışıl ışıl
,birde allık yok sanırım demi?
diğer bi sorumda böyle bi bronz makyajı başka ne şekillerde yapablrmki? ürün veya yöntem olarak soruyorum? inglot biraz pahalı kaçarda bana malum öğrencym:KK1:

siyah ve gri tonlarında makyaj bence en çok mavi gözde güzel duruyor.sende de çok iyi durmuş gerçekten hem mavi lenslerin hem göz şeklin hemde marifetin kendini göstermiş ben çok başarılı buldum bu makyajı yüzünde daha bi elit hava sezdim sanki.ben bronz yada esmer tenden pek hoşlanmıyorum aslında daha çok kuzeyli kızlar gibi soluk ve bembeyaz tenleri seviyorum ama bu makyajda yine hoş durmuş sende ten ve saç rengin brozluğa çok gitmiş canım.tebrik ederim.

:KK52:senin bu resimleri örünce kıprasyorum:KK52::KK52::KK52:maaşallah tam benlikkk buuu makkaj işte siyahhh:KK9::nazar::86::86:cok güzel olmus balımm:KK69:

kıpraşşıyon mu abooo:KK52::KK60::KK60:
tşk ederim aslıcım ,siyah ve gri tonlarını bende çok seviyorum cidden :KK31:

nil ablacım bronz makyajına bayıldım tam istediğim görüntü biliyomusun:KK34:
yüzümde benler olduğu dolayısıyla bornzlaşmaktan korkuyorum anca makyajla olur onuda hiç denememiştim ama bunu görünce bayıldım ya:KK69:
sana bi kaç sorum olacak şimdi nil ablacım bu bronz makyajı tam olarak nasıl yaptın? inglot bronzer ve alix avien pudra kullanmışsın ya ,ne sırayla uyguladın onları yüzüne ve nasıl uyguladın ? tam olarak böyle bi makyaj yapmak istiyorum da:KK66:teninin duruşuna bayıldım ya bronz ışıl ışıl
,birde allık yok sanırım demi?
diğer bi sorumda böyle bi bronz makyajı başka ne şekillerde yapablrmki? ürün veya yöntem olarak soruyorum? inglot biraz pahalı kaçarda bana malum öğrencym:KK1:

canım öncelikle şunu düzelteyim bkt55 e de umarım okur bu kısmı,eksik bilgi verdim düzeltiyorum ..
makyajda ınglot face and body bronzer ve scott barnes 24 k bronz pudra var ışıltılı,her 2 ürünümde ışıltılı olduğu için alix avien pudrayı üzerlerinden çok hafif geçtim..düzeltmiş olayım ..öce ıbglotu sürdün üzerine bronz pudramı geçtim en son normal pudramla falza ışıltı ve yoğunluğu almak içinde aliğxi geçtim çok hafif çünkü alltaki 2 broz üründe ışıltılı idi....
bu tip ürünler,hemen hemen her markada var flormar-golden rose-pastel avon hatta onlara bak ,uygun yoğunlukta bir bronz pudra bile yeter,ışıltılı olsunaltta nemlendirici sür üstüne bronz pudra..flor terracotta selectıon 26 no ya bak deneyek al -tenine uyanı, ışıltılılar bu arada.. allık ta var canım makyajımda bronz allık kullandım ...özetle kendi uygun ve yerli markalardan alıp bronz bir makyaj yapabilirsin hatta bende arayıştayım bronz pudra alacağım :KK16:

Bu nasıl bir güzellik dişilik yaaa :nazar:
Çok çok güzel olmuş canım benim...
Videoların işyerimde açılmıyor eve gidince merakla izliycemmm...

:KK69: güzel anne çok tşk ederim ..:KK19:

siyah ve gri tonlarında makyaj bence en çok mavi gözde güzel duruyor.sende de çok iyi durmuş gerçekten hem mavi lenslerin hem göz şeklin hemde marifetin kendini göstermiş ben çok başarılı buldum bu makyajı yüzünde daha bi elit hava sezdim sanki.ben bronz yada esmer tenden pek hoşlanmıyorum aslında daha çok kuzeyli kızlar gibi soluk ve bembeyaz tenleri seviyorum ama bu makyajda yine hoş durmuş sende ten ve saç rengin brozluğa çok gitmiş canım.tebrik ederim.

çok haklısın maviş renkli gözde özellikle mavide hoş oluyor bence de:13:
tşk ederim canım :KK19:

Son düzenleme:
okudum canm nilim,lavinya10 'a yazdıgını tşk ederim .bu sefr daha acıklayıcı oldu gerçekten.hemen not aldım flormarı gidip bakıcam bende..
sende pudra alacgını yazmışşsın,,alınca burayada yazarmısn cnm banada fikir olsun en azından..:119:

cnm bide bişe sorcm sana,,mesela burundaki kemiği kaybetmek için nasıl bişe yapabilirz??

Son düzenleme:
okudum canm nilim,lavinya10 'a yazdıgını tşk ederim .bu sefr daha acıklayıcı oldu gerçekten.hemen not aldım flormarı gidip bakıcam bende..
sende pudra alacgını yazmışşsın,,alınca burayada yazarmısn cnm banada fikir olsun en azından..:119:

cnm bide bişe sorcm sana,,mesela burundaki kemiği kaybetmek için nasıl bişe yapabilirz??

paylaşırım tabii canım :nazar:

canım burun kemiğini makyajla yok saymak -kamufle edebilmek mümkün değl, ama bana göre hiç denemedim ama ,bir fikir sadece bu , kontürleme de bunun üzerine açık tonlar uyuluyoruz ya ,kemik o kısmda olduğu için biz tersini yapacağız,kamiğin olduğu bölgeye koyuton uygulayacağız kemiğin dışına açık ton ,tam tersi yani ...dolayısyla sen burnunu yanlardan değil üzerinden koyu ile kontürleme yapacaksın ..dene bakalım ,kısmende olsa faydası olur umarım :KK19:

canım öncelikle şunu düzelteyim bkt55 e de umarım okur bu kısmı,eksik bilgi verdim düzeltiyorum ..
makyajda ınglot face and body bronzer ve scott barnes 24 k bronz pudra var ışıltılı,her 2 ürünümde ışıltılı olduğu için alix avien pudrayı üzerlerinden çok hafif geçtim..düzeltmiş olayım ..öce ıbglotu sürdün üzerine bronz pudramı geçtim en son normal pudramla falza ışıltı ve yoğunluğu almak içinde aliğxi geçtim çok hafif çünkü alltaki 2 broz üründe ışıltılı idi....
bu tip ürünler,hemen hemen her markada var flormar-golden rose-pastel avon hatta onlara bak ,uygun yoğunlukta bir bronz pudra bile yeter,ışıltılı olsunaltta nemlendirici sür üstüne bronz pudra..flor terracotta selectıon 26 no ya bak deneyek al -tenine uyanı, ışıltılılar bu arada.. allık ta var canım makyajımda bronz allık kullandım ...özetle kendi uygun ve yerli markalardan alıp bronz bir makyaj yapabilirsin hatta bende arayıştayım bronz pudra alacağım :KK16:

sağol nil ablacım baktım şimdi 26 noya güzelmiş hakkten o serideki renklere bayıldım:KK69:
zaten bunlar gnlük değilde böyle özel gecelerde falan sürülür sanırım baya ışıltılıya benziyo çnkü:) bende deneyerek alıcam..bide 23 no çok hoşuma gitti 2 renkli onu nasıl kullanabiliriz nil ablacım onuda almayı düşünüyorumda tenime uyarsa...sağol tekrardan:KK71:

vaavvvvv
budur diyorum
harika olmuş bakışlar yakıyor resmen
tüm yüz foto olması iyi olmuş o şekilde çok çok daha güzel.
ellerine sağlık çok beğendim:nazar::nazar:

sağol nil ablacım baktım şimdi 26 noya güzelmiş hakkten o serideki renklere bayıldım:KK69:
zaten bunlar gnlük değilde böyle özel gecelerde falan sürülür sanırım baya ışıltılıya benziyo çnkü:) bende deneyerek alıcam..bide 23 no çok hoşuma gitti 2 renkli onu nasıl kullanabiliriz nil ablacım onuda almayı düşünüyorumda tenime uyarsa...sağol tekrardan:KK71:

yok canım genelde ışıltıları üzerinde,çok yoğun oluyor ama kullandıkça yoğunluk azalacak ,yüzündede oradaki kadar yoğun olmazlar..günlükte rahat kullanırsın yani..
23 numarayı bende çok seviyorum ,onda gözüm var hatta:KK52: ama diğerleri de çok hoş seride,deneyerek alıcam ama,sende öyle yap dene hepsini mağaza da teninde ve istediğin yoğunlukta doğal brozn görünüm elde edebileceğin rengi seç :KK34:

vaavvvvv
budur diyorum
harika olmuş bakışlar yakıyor resmen
tüm yüz foto olması iyi olmuş o şekilde çok çok daha güzel.
ellerine sağlık çok beğendim:nazar::nazar:
sorma kahveci ,saldık çayıra-mevlam kayıra :KK52:
birçok makyajı tüm yüzde yayınlıyorum..
makyaj bir bütündür diyerek paylaşıyoruz:KK34:
çook tşk ederim canım:KK19:

nil benim merakım makyaj değil bu kez cildin:KK1:kadının yaşı sorulmaz denir ama kızkızayız burda yaşını merak ediyorum ben:44:birde hangi ürünleri kullanıyorsun veya doğal ürünlerden faydalanıyormusun?cildin gayet sıkı ve düzgün görünüyor üstelik çok sıkta makyaj yapıyosun buna rağmen çok iyi canım maşallah:nazar:ben 29 yaşındayım ve göz altlarımda gülümseyince çok hafif mimik çizgileri oluşuyor ve bu durum oldukça canımı sıkıyor:KK58:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: süpersiniz dicek tek bir kelime bile yoktur. ben neden makyaj yapamıyorum yaaa:KK43:((( ay bende imrendim bu olayı çözmem lazımm ama nasıl yapcamıda bilmiyorum :KK59:

nil benim merakım makyaj değil bu kez cildin:KK1:kadının yaşı sorulmaz denir ama kızkızayız burda yaşını merak ediyorum ben:44:birde hangi ürünleri kullanıyorsun veya doğal ürünlerden faydalanıyormusun?cildin gayet sıkı ve düzgün görünüyor üstelik çok sıkta makyaj yapıyosun buna rağmen çok iyi canım maşallah:nazar:ben 29 yaşındayım ve göz altlarımda gülümseyince çok hafif mimik çizgileri oluşuyor ve bu durum oldukça canımı sıkıyor:KK58:

elbette canım sorabilirsin :) 32 yaşındayım...
açık söylemek gerekirse 2 yıldır bakım üüürünleri kullanmaya çalışıyorum ama çok ta üşengecimdir,düzenli kullandığımı söyleyemem..doğal maskeler zaman zamn uyguladığı oldu ama süreklilik arz eden yok ,bu konuda ne yazık ki çok ta örnek olabilecek biri değilim aslına bakarsan ..ama rosense gül suyu vazgeçilmezim,bir ara kalıp buz olayına takmıştım ama 1 ay önce dermoday marka tamamen bitkisel bir ürünün 3 parça ürününü kullamaya başladım ama şimdi aklım kayısı yağında,göz altları ve kırışıklı önleyici olarak biliniyor deneyenler memnun :)ben alacağım bu hafta sende onu dene:) mimik çizgileri olağan ama canım ,olsun o kadarcık..24-25 yaşında ne yazık ki ciddi olarak kırışmaya başlayan kişiler tanıyorum çevremde ve inan sayıları hiç te az değil ,dua etmemk gerek halimize,ama rutin cilt bakımınız için lütfen benim giibi geç kalmayın 30 yaş çok geç,24-25 yaşında başlanmalı rutin günlük bakım ürünleri kullanımına..

canım günlük hayatımda çoğu kez makyajsız yada canım isterse çok soft makyajlar tercihim özel günler dışında tabii.. benim makyajlarım burası ve blog için ,ama onları iyice temizleyip arındırmadan da asla yatmam ve maksimum foto çekimleri ile birlikte 15-20 dk sürüyor totalde,dolayıyla zarar verecek kadar işlemiyor tenime sanırım,sorunda olmuyor...:KK16:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: süpersiniz dicek tek bir kelime bile yoktur. ben neden makyaj yapamıyorum yaaa:KK43:((( ay bende imrendim bu olayı çözmem lazımm ama nasıl yapcamıda bilmiyorum :KK59:

berkesel çok tşk ederim :KK19:
canım topiğe zaman ayırıp bakmanı öneririm ve you tube daki videolardan ben çok faydalandım onlarada bakabilirsin ,benim sadece 2 videom var şimdilik :KK1:sürekli denemeler,yani pratik yapmakta çok faydalı ,keza deneme -yanılma yöntemi ararcılığı ile el beceri kazanır iken hataları ayırmaya başlayıp ,zamanla daha iyi uygumalar çıkıyor,kişinin elinden :KK34:

nilcim geç kalmış olsan bile güzel bir cildin var bence.kayısı yağını denicem tatlım teşekkür ederim.malesef bende göz çevresi ürünlerine bu yıl başladım 29 yaşta sanırım biraz geç ama zararın neresinden dönülse kardır diye düşünüyorum artık.hiç değilse sadece gülünce biraz beliriyor:KK59:bu arada avatarındaki fıstığa bayıldım:97:biliyomusun yüzünün şirinliği siyah gözlü bir fotoğrafını koymuştun ya hani 2 yıl önceki halim dediğin ona biraz benziyo.yeğenin falanmı yoksa rastgele bir fotoğrafmı :44:

nil hiç göstermıyosun yaşını maşallah diyim :nazar:
avatardaki kızın sanırım diil mi maşallah çok güzel çok tatlı inşlh bahtları kaderleri güzel olur tüm yavrularımızın allah bağışlasın canım şeker gibi:)) :nazar:

:nazar:
nilcim geç kalmış olsan bile güzel bir cildin var bence.kayısı yağını denicem tatlım teşekkür ederim.malesef bende göz çevresi ürünlerine bu yıl başladım 29 yaşta sanırım biraz geç ama zararın neresinden dönülse kardır diye düşünüyorum artık.hiç değilse sadece gülünce biraz beliriyor:KK59:bu arada avatarındaki fıstığa bayıldım:97:biliyomusun yüzünün şirinliği siyah gözlü bir fotoğrafını koymuştun ya hani 2 yıl önceki halim dediğin ona biraz benziyo.yeğenin falanmı yoksa rastgele bir fotoğrafmı :44:

maviş geç oldu ama temiz olsun inşallah:KK1:gözümüz gibi bakmamız gerek artık bu saatten sonra canım..şu kayısı yağını çok merak ediyorum bakalım :KK8:
cenım avatarımdaki kızım benim :KK19:
bana çok benzetirler sima olarak ama ten ve saç rengi olarak daha çok babasına benzemiş...

nil hiç göstermıyosun yaşını maşallah diyim :nazar:
avatardaki kızın sanırım diil mi maşallah çok güzel çok tatlı inşlh bahtları kaderleri güzel olur tüm yavrularımızın allah bağışlasın canım şeker gibi:)) :nazar:

leydi tşk ederim canım,:KK16:

kızım canım ,amin inşallah hepimizinkileri canım,inşallah :nazar::KK16:

öylemi Allah bağışlasın canım.maşallah çok şeker:nazar:sen biraz daha erken anne olmuşsun gibi geldi önce.ama şimdi düşündümde normal yaşmış:KK1:benimde kızım var henüz 2 yaşında bende 32 olduğumda oda 5 olacak Allahın izniyle:78:

Nilcim gece makyajı videonu seyrettim çok dikkatle..yalnız şu bant olayını çok merak ettim..ilk iş olarak kendime sizinkiler gibi harika farlar alıcam..sonra denemelere başlıycam..eğer becerirsem burayada ekliycem söz..bu arada çok güzelsin vede çok tatlısın:nazar:teşekkürler her şey için..

X