Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba;bende uzaktan uzaktan topiğinizi izliyordum..videonuzu da izledim.çok zarif ve tatlısınız.videolarınızı devamını merakla bekliyorum

bu arada nil cnm ben senin sitendeki makyaj arsivini face bookta paylaşsam resim olarak sorun olurmu yasak falan varmı yani

merhaba;bende uzaktan uzaktan topiğinizi izliyordum..videonuzu da izledim.çok zarif ve tatlısınız.videolarınızı devamını merakla bekliyorum

gülşah hoşgeldn sende,güzel sözlerine çook tşk ederim,ince olan sensin
video çekeceğim ,az önce alışverişe çıktık eşimle ,bana video camera aldı daha kaliteli çekimlerle buluşacağız yani gülşah'çım
bu arada nil cnm ben senin sitendeki makyaj arsivini face bookta paylaşsam resim olarak sorun olurmu yasak falan varmı yani

sorun olmaz canım ,hepsi korumalı ,logolu resimlerimin paylaşabilirsin elbette

Nilcim lenslerin iyiler güzelde senin o zeytin gibi gözlerinin güzelliğini o lensler yansıtmıyor bence.
Çünkü siyah göz bildiğim kadarıyla az kişide var.Şanslısın diyorum canım
Sana ve o güzel kapkara gözlerine maşallah diyorum nazar değmesin nilcim

canım bu da bir aksesuar sonuçta,işin görsellik kısmı ile de alakalı ...
daha evvel de açıklamıştım,alışkanlık oldu belki de,çok seviyorum..
makyajlarımda kullandığım kadar reelde kullanmıyorum o da ayrı mesele:)
geçmiş yıllarda da uzun seneler kullanmışlığım var,çok uzun bir müddet sonra yeniden kullanmaya karar verdim.
ben özellikle bir mavi göz severim :)bir zaman sonunda yine sıkılacağım aşikar ,kendi gözlerimi elbette çok seviyorum ama lenslerimi de sanırım onun kadar
bu arada sen lesnslerin den sıkıldın mı?çok hoştu onlar da sende mesela,çok doğaldı gördüğüm fotoda..

tşk ederim,hepimize canım

Son düzenleme:
bende lensli makyajın kendini daha guzel gösterdiğine inanıyorum.. evet göslerin ck guzel ama ben lensli hallerinede bayılıyorummm

nilcim selamlar nasılsın:87: dün gece hiç üşenmeden önce senin kontürleme tekniğiyle fondöten ve açık renk kapatıcımı yüzüme uyguladım ve göz kenarlarıma bant yapıştırarak grili bol siyahlı gotik makyaj yaptım.bide siyah ruj edinmek istiodum ama hep dışarı çıkınca unutuorum.yine senin nemlendirici üzerine siyah kalem taktiğinle (ben sürme kullandım böle katı ruj gibi zaten) siyaha boyadım dudaklarımıda.goti-vamp arası farklı bi yüz elde ettim.renk geçişlerini dediğin gibi denedim saol canım benim..:13:

son makyajlarını da çok beğendim canım , şu kendi gözlerine yaptığın üçgen kuyruğu hangi farla yaptın balım ? bide nasıl üçgen yaptın

bende lensli makyajın kendini daha guzel gösterdiğine inanıyorum.. evet göslerin ck guzel ama ben lensli hallerinede bayılıyorummm

bende bendetşk ederim canım

çook sevindim alenasiyah ruj edine ne kadar iadar edcek bir yöntem evet

son makyajlarını da çok beğendim canım , şu kendi gözlerine yaptığın üçgen kuyruğu hangi farla yaptın balım ? bide nasıl üçgen yaptın

twettym canım ince uçlu bir fırça al ,yada aplikatörünü yatay kısmını değil de dikey dönen kısmı ile önce farına batır sonra göz şekline göre oçüçgenimsi açıyı ver ,ve sonrasında üçgenin en dış -sivri kısmını yoğun olarak doldur içlere geldikçe farının yoğunluğunu azalt..gz pınarından ,kapağının ortasına kadar da dilersen farklı renkte uygulayabilirsin ,yaratıcılığına kalmış
cnım o far everdays minerals'in parıltılı moru..

Son düzenleme:
nil canım güle güle kullan palet harika görünüyor
nyx ürünlerini hep merak etmişimdir güzel günlerde kkullan tatlım hayırlı olsun

sağol canımm benimmm

nil canım güle güle kullan palet harika görünüyor
nyx ürünlerini hep merak etmişimdir güzel günlerde kkullan tatlım hayırlı olsun

canım sağolasın ..NYX şiddetle tavsiye ederim ..paletlerini,fırça ve kapatıcını kullanıyorum ...memnunum ..kapatıcısının videosunu bloğuma ekledim ..buraya da eklerim hatta,
sizlere de fikir olsun

sağol canımm benimmm

rica ederim tatlım

Son düzenleme:
Canım göz makyajların cok güzel cok begendim ama ben malesef ki göz kalemi ve eyeliner cekmekten ileri gidemiyorum !!

Gölgeli göz makyajları cok hosuma gidiyo mesela daha cok naturel tonlar özellikle seftalimsi, pembemsi acık kahveler ..

zeytin gözlüm özlemisim seni
3 linerin müthis müthissssss:98:
o netten aldigin örnegide ekleseydinya keske tipkisinin aynisi oldugu daha iyi anlasilirdi :97:

tşk ederim snuwila:13:
sevdiğin tonlarda bir makyak yaptım uygulamalı ,onun videosunu yayınlayacağım sanırım yarın,izlersin umarım az da olsa fayda sağlar sana

zeytin gözlüm özlemisim seni
3 linerin müthis müthissssss:98:
o netten aldigin örnegide ekleseydinya keske tipkisinin aynisi oldugu daha iyi anlasilirdi :97:

vıstık 'ım sağol birtanem ,benim 3 lıner stili reelde de çok beğenildi,görenler kapat bakim gözünü nasıl yaptın diyordeğişik ve farklı geldi tabii, bende ift,harla kendi yaratıcılığım ve tasarımım didim

yeşil olan fantastik makyajın orjinalini aradı ama bulamadım canım ,bir daha bakmam gerek,bulabilseydim çok ta iyi olurdu haklısın o makyaj şans oldu benim için ,hatırlarsın acemilik günlerimde yapmıştım,hatta''ayy ben bunu nasıl yaptım diye diye pc ye bakıp bakıp sırıtıyordum o geldi aklıma bak şimdi

Son düzenleme:
ayyhh! sonunda oldu

kontürleme ve göz makyajı videosu bir arada

resmen göbeğim çatladı derler ya,heh işte aynen o durumu yaşadım ,12-14 saatte yüklemem gereken 20 dk.lık videoyu,yeni aldığım video kameranın kendi cd sindeki bir yazılımı sayesinde 10 dk lık bir süre içinde yüklemeyi başardı(m) :)) öbür türlüsü kesinlikle başa çıkılmazdı mümkün değil ..buarada eşim yeni kamera aldı bana ,acıdı sanırım halime ''vay garibim du sana video kamera alayım'' dedi :)) sağolsun gitik ve seçip aldık .onun yazılımı sayesinde de bu kadar kısa sürede nete video yüklendi:))(ohh ,cıstak cıstak) bu çekim eski foto makinamın videosu ile yapıldı ,dolayısyla bundan sonraki çekimlerim daha kaliteli bir görüntü ile karşınızda olacak umuyorum ve video tamamlandı..artık izleyebiliriz,hepinize sevgiler...
son 3-5 saniye, veda kısmı kayıt dışı kalmış bilginize...​

[video=dailymotion;k35meyEkae89Ns1OBDU]http://www.dailymotion.com/video/k35meyEkae89Ns1OBDU[/video]

nilllllll müthişsinnnnn
sabah sabah gönlüm açıldııııağzım açık seyrettimm
o kadar güzellll anlatmışsın kiii soracak bir şey bulamadımm
rimeline bayıldım,yüzü inceltme tekniğinde süperrr
azmine hayranımm canım

nil cok güzel olmuş yaa muthışş
ellerıne sağlık
bişi sorabılır mıyım benım göz kapaklarım ınık naısl bı makyaj yapabılırım
çukur kısmına parlaklık vererek yapıyorum
naısl anlatsam tatarlara benzıyorum
:2:

nilimmmm cnmmm ellerineee emeğine sağlıkkk
pür dikkaat izledimmmm çok çok çok güseldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…