- 16 Ekim 2007
- 1.673
- 22
- 42
merhaba;bende uzaktan uzaktan topiğinizi izliyordum..videonuzu da izledim.çok zarif ve tatlısınız.videolarınızı devamını merakla bekliyorum
bu arada nil cnm ben senin sitendeki makyaj arsivini face bookta paylaşsam resim olarak sorun olurmu yasak falan varmı yani
Nilcim lenslerin iyiler güzelde senin o zeytin gibi gözlerinin güzelliğini o lensler yansıtmıyor bence.
Çünkü siyah göz bildiğim kadarıyla az kişide var.Şanslısın diyorum canım
Sana ve o güzel kapkara gözlerine maşallah diyorum nazar değmesin nilcim
bende lensli makyajın kendini daha guzel gösterdiğine inanıyorum.. evet göslerin ck guzel ama ben lensli hallerinede bayılıyorummm
nilcim selamlar nasılsın:87: dün gece hiç üşenmeden önce senin kontürleme tekniğiyle fondöten ve açık renk kapatıcımı yüzüme uyguladım ve göz kenarlarıma bant yapıştırarak grili bol siyahlı gotik makyaj yaptım.bide siyah ruj edinmek istiodum ama hep dışarı çıkınca unutuorum.yine senin nemlendirici üzerine siyah kalem taktiğinle (ben sürme kullandım böle katı ruj gibi zaten) siyaha boyadım dudaklarımıda.goti-vamp arası farklı bi yüz elde ettim.renk geçişlerini dediğin gibi denedim saol canım benim..:13:
son makyajlarını da çok beğendim canım , şu kendi gözlerine yaptığın üçgen kuyruğu hangi farla yaptın balım ? bide nasıl üçgen yaptın
bende bendetşk ederim canım
çook sevindim alenasiyah ruj edine ne kadar iadar edcek bir yöntem evet
twettym canım ince uçlu bir fırça al ,yada aplikatörünü yatay kısmını değil de dikey dönen kısmı ile önce farına batır sonra göz şekline göre oçüçgenimsi açıyı ver ,ve sonrasında üçgenin en dış -sivri kısmını yoğun olarak doldur içlere geldikçe farının yoğunluğunu azalt..gz pınarından ,kapağının ortasına kadar da dilersen farklı renkte uygulayabilirsin ,yaratıcılığına kalmış
cnım o far everdays minerals'in parıltılı moru..
nil canım güle güle kullan palet harika görünüyor
nyx ürünlerini hep merak etmişimdir güzel günlerde kkullan tatlım hayırlı olsun
sağol canımm benimmm
Canım göz makyajların cok güzel cok begendim ama ben malesef ki göz kalemi ve eyeliner cekmekten ileri gidemiyorum !!
Gölgeli göz makyajları cok hosuma gidiyo mesela daha cok naturel tonlar özellikle seftalimsi, pembemsi acık kahveler ..
zeytin gözlümözlemisim seni
3 linerinmüthis müthissssss:98:
o netten aldigin örnegide ekleseydinya kesketipkisinin aynisi oldugu daha iyi anlasilirdi :97: