- 14 Ekim 2009
- 805
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilllllll müthişsinnnnn
sabah sabah gönlüm açıldııııağzım açık seyrettimm
o kadar güzellll anlatmışsın kiii soracak bir şey bulamadımm
rimeline bayıldım,yüzü inceltme tekniğinde süperrr
azmine hayranımm canım
nil cok güzel olmuş yaa muthışş
ellerıne sağlık
bişi sorabılır mıyım benım göz kapaklarım ınık naısl bı makyaj yapabılırım
çukur kısmına parlaklık vererek yapıyorum
naısl anlatsam tatarlara benzıyorum
:2:
nilimmmm cnmmm ellerineee emeğine sağlıkkk
pür dikkaat izledimmmm çok çok çok güseldiiii
nilcimmm varyaaa kameraya yaklastıkca,,seni kucaklayasım geldi
sonrada sunu belirtmeliyim ki superrr bilgiler vermişşin,daha once bin tane yer okuyup izledim böyle güzel anlatım görmedim.. samimiyetle bayıldım sana,herzamanki gibi
Nillllllll ellerine sağlık canımcımm çok güzeldi makyajın herşeyi çok detaylı anlatmışsın tebrik ediyom seni
kuzucummm benımmm yerim seniiii kotayı falan bosverdım ve izledımmm maşşalah yaa cok tatlısınnnnve harika bir anlatım olmuss
emeğine sağlık canım çok çoooook tatlısın çokta güzel anlatmışsın oğlumla oturup izledik yine seni tanıdı artık
nill ellerine sağlık çok gzl olmuş.acaip yararlı oldu..
burun inceltmek için mesela sende ki ürünler bende yok..üstüne ve yanlarına ben ne sürebilirim başka olarak?? umarım anlatabldm ..
ah bu kez izledim sonunda:81:nilcim gerçekten çok güzel olmuş canım ya ellerin dert görmesinkontür işi için özellikle teşekkür ediyorum ben çünkü bunu pek yapamıyordum.artık rahatça uygulayacağımı düşünüyorum sayendetekrar emeğine sağlık tatlım
nil canım bu video işine girmen cok iyi oldu herkes kendine bişeyler alıyordur eminim
tebrik ediyorum canım
nillllllçok güzel olmuş videoo
nil im harikasın canımmmm
çok şekersiin canım videolar da süper çok beğenerek izliyorummm :80:
aynı ürünler olmasına gerek yok canım,açık tonlou bir pudra,likit fondoten, aydınlatıcı - stick ile ondan en az 2 tonlu koyu olan bu tazr ürünlerle de işini görebilirsin ..
çok tşk ederim ,faydası olursa ne mutlu
peki canm ben şimdi hangi üürnleri burnumun kenarına, hangilerinide ortasına sürücem.. acıklık koyuluk gibi yanii hangilerini nereye
canım videodaki gibi ,açık ürününü benim videoda açık renk kullanıp aydınlattığım yerlere,koyu olanı da yine daraltma dediğim yerlere uygula..
videoyu takip et .. mesela,burun inceltirken ,burnun üst kısmına açık kullandım,ama kenarları daraltım ve koyu tonlama yaptım..
amaç şu ; açık renkler- yüzünde gizlemek istemediğin alanların yeri,öne çıkarmak istenilen bölgeler..
koyu renkler ise tam tersi,z gizlemek istenilen alanlar
çok güzel olmuş videon nilcim, süpersin
hmm anladım cnm galiba..ozaman söle yapsam olurmuu burnumun yanlarına koyu pudra,,ustünede aydınlatıcı yada acık pudra kullansam olurmu cnm
nillllllllllllben sana baga özel msj yaz dmedımımı